• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam ben bir kç model ekledimde çocuklar hadi hadi diyip duruyorlar bensiz sıkılmışlar sonra devam edicem ablam öpüp kaçtım ben...

ay aebenim o ney öyle iğrenç yağlarr..........

KULLANDIM CANIM ... benim bebişlere annemim ördükleri var 14 senelikler ve 3 çocuk büyüttüler ama onlarda hala durur belki onların resinlerinide koyarım hala yeni gibiler .. ben bıraz o konularda titizim galiba ...:utangac:
cok guzeller boyle guzel degerler ozenle kullanilmali zaten demi koyun canlarim koyun sizresimelri ben baka baka delleneyim zaten emelin kallisin reyhan ablamin yaptiklarina kizlarimada gosteriyom ilgi duyup onlarda boyle seylerle ilgilensinler diye ilgileniyolarda zaten bu tigla yapilanlari ben yapabilirim aslinda dantel ormuslugum var cok hemde

zenanım sağol canım bak şimdi bir konuya giriyorsunya, sayfata en üstteki mesajın üst tarafına bak seçenekler diye bir şey var orada onu tıklayıp bu konuya abone ol dersen yeni mesaj yazıldığında hem haberin olur hemde konuya çabucak ulaşırsın..

siteye girince duyduk duymadık diye bir yer var zenanım fazla aşağıya inmeden yukarılarda.. onu tıklarsan yardım melekleri açılır bu konuda orada...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5719754&posted=1#post5719754
kallisim sagol canim he iste o duyduk duymadik yerini biliyom artik daha cok ugrarim oraya sagol bitanem

aebenim iste simdi benim yaglar boyledir heralde bak deminden beri yurumeye gidecem deyip oturuyom ben en iyisi gidem hadin hoscakalin bu yaglari daha fazla icimde tutmayim hadi optum herkezi
bir kac gundur mekik yapmayida biraktim hemen baslayayim optum herkezi

ögrendim artik heyyyyyt

Eklentiler

• $07022009234.jpg
    $07022009234.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $07022009236.jpg
    $07022009236.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $07022009237.jpg
    $07022009237.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 37
merhaba hoşbuldum abla...senin hırkaya baktım onu inceliyordum geçmişe bakarken...ellerine kollarına sağlık öyle güzel olmuş ki bayıldım...

Çarşıya çıkmıştım bir sürü bişeyler aldım kendime gebelik testide alacaktım nöbetçi eczane gevurun öldüğü yerdeymiş bana çok ters geldi.eşimi aradım akşam gelirken lacak oda dayanabilirsem sabah yaparım artık testi off acayip canım sıkılıyor yaff

Çarşıya çıkmıştım bir sürü bişeyler aldım kendime gebelik testide alacaktım nöbetçi eczane gevurun öldüğü yerdeymiş bana çok ters geldi.eşimi aradım akşam gelirken lacak oda dayanabilirsem sabah yaparım artık testi off acayip canım sıkılıyor yaff

eşine söle eczane bulamazsa tansaştada var tabi tansaş varsa orada...ay bende merak ettim iyice..

reyhan ablam ya paşam ne şekermiş meğer.. nasıl bu günlerde ağrıları filan hani bir ara bayağı kötü artık hissetmiyor diyordun .. eşşek kafa kimbilir ne güzel günler geçirdiniz beraber ablam eşşek kafayı sevdim diye dedim yanlış anlama sakın benim yırtığıda öle deli deli severim ben..

reyhan abla sana iki model yüklüyorum şimdi bir bak kış modasına benim kızların en çok beğendikleri modeller bunlar aylar öncesinden istemişlerdi unutturdum :)

koymuşun emme çokkk kocaman olmuş yaf ......delikafaduldenbide resimlerin üstüne sol tuşla kopyala yapıp buraya yapıştıra bilirsin o zaman link olarak degil resmi görürüz . yanlız boyutunu başta ayarlayacaksın . 600.800 galiba normal olanı ..:1hug:

Son düzenleme:
Back