Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzeller boyle guzel degerler ozenle kullanilmali zaten demi koyun canlarim koyun sizresimelri ben baka baka delleneyim zaten emelin kallisin reyhan ablamin yaptiklarina kizlarimada gosteriyom ilgi duyup onlarda boyle seylerle ilgilensinler diye ilgileniyolarda zaten bu tigla yapilanlari ben yapabilirim aslinda dantel ormuslugum var cok hemdeKULLANDIM CANIM ... benim bebişlere annemim ördükleri var 14 senelikler ve 3 çocuk büyüttüler ama onlarda hala durur belki onların resinlerinide koyarım hala yeni gibiler .. ben bıraz o konularda titizim galiba ...![]()
kallisim sagol canim he iste o duyduk duymadik yerini biliyom artik daha cok ugrarim oraya sagol bitanemzenanım sağol canım bak şimdi bir konuya giriyorsunya, sayfata en üstteki mesajın üst tarafına bak seçenekler diye bir şey var orada onu tıklayıp bu konuya abone ol dersen yeni mesaj yazıldığında hem haberin olur hemde konuya çabucak ulaşırsın..
siteye girince duyduk duymadık diye bir yer var zenanım fazla aşağıya inmeden yukarılarda.. onu tıklarsan yardım melekleri açılır bu konuda orada...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5719754&posted=1#post5719754
Çarşıya çıkmıştım bir sürü bişeyler aldım kendime gebelik testide alacaktım nöbetçi eczane gevurun öldüğü yerdeymiş bana çok ters geldi.eşimi aradım akşam gelirken lacak oda dayanabilirsem sabah yaparım artık testi off acayip canım sıkılıyor yaff