- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.861
Tebrikler canımSelam kızlar.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 68.6
Bu cuma: 68.2
Fark: -0.4
Yüzde: 0,583
Hedef: 67.5
Buna da şükür
Namaria Cherry Mom
Canım senin kiloda süper bir eksi. Bozma sakın moralini. Yüzden mükemmel.Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadıbuna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim
Haftaya 57.5 hedefimCherry Mom Nikinik
Teşekkür edrim kuzumTebrikler canım
Sonuçta gitmiş mi gitmiş ya gitmeseydiGecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadıbuna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim
Ortim maşaallah çok iyi ta tebrik ederimKizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64
Canim o kiloda o yüzde muhtesem bence ya maşallah yaşla hic alakasi yok 5li rakamlarda 700 gram bence über sonucGecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Tebrikler zezecimGeçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom Tempus
Yok canım olmaz diye umuyorum. Bu hafta regli de olucam o yüzden de izinde olmam iyi olacak bana. Bu arada kayınvalidemin tartısı bozulmuş üstüne çıkınca kiloyu sabitkemeden sıfırlıyor. O yüzden anneme gidip tartılıcam biraz geç kalabilirim bildirim için kusura bakmayın.yani tatilini burnundan getirmek istemiyorum ama :) çokta ipin ucunu kaçırmazsın değil mi canım sonra listeye girmek zor olmasın
Super sonuc canim masallahKizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64
Hahahah her hafta mutlaka Bi pot kırıyorumOo masallah canim ne guzel sonucnickin tam degil ceylansnn olmaliydi ama sorun olmaz galiba Cherry Mom daha iyi bilir
Tebrikler canim.
Sukur canim sukur gitmis yaSelam kızlar.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 68.6
Bu cuma: 68.2
Fark: -0.4
Yüzde: 0,583
Hedef: 67.5
Buna da şükür
Namaria Cherry Mom
Canim menulerinin yakin takipcisi olarak elinden gelenin fazlasini yaptığını biliyorum.ayrica yuzden cok iyi. Yani eskiden kilo fazla olduğu icin fazla gidiyordu.ne yasi ne kemali citiriz bizGecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Geçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom Tempus
TebriklerrKizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64
Canim insallah daha iyisindir. Hastasin +100 gr cok iyi bence.dikkat edememissindir.
Canımm tebriklerrrr regli haftandasıın çok normal kimi regli zamanı +1 kg ve üstü ödem yapar hiç moral bozma :)Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
ooo sonunda beklenen atakkk :)Kizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64
Tamamdır canım
listeye girene kadar anca kuralları öğreneksin iyi oldu bu ara dönemHahahah her hafta mutlaka Bi pot kırıyorumkız sende çaktırma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?