• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadı😔buna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim🤲
Haftaya 57.5 hedefim Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik

Eklentiler

• IMG_20210122_093837.webp
    IMG_20210122_093837.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23
Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
En az 1 vereyim diye uğraştım ama olmadı😔buna şükür. Yaş kemale eriyor galiba eskiden bu menülere ve bu spora en az 1,5 giderdi,bunu kabullenmekte zorlanıyorum sanırım yoksa hamd olsun verebildim🤲
Canım senin kiloda süper bir eksi. Bozma sakın moralini. Yüzden mükemmel. 😍💞🧿

Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Sonuçta gitmiş mi gitmiş ya gitmeseydi😂moral bozmak yok böyle devam çok iyi😊😊

Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Canim o kiloda o yüzde muhtesem bence ya maşallah yaşla hic alakasi yok 5li rakamlarda 700 gram bence über sonuc 🥳💞

yani tatilini burnundan getirmek istemiyorum ama :) çokta ipin ucunu kaçırmazsın değil mi canım sonra listeye girmek zor olmasın :KK43:
Yok canım olmaz diye umuyorum. Bu hafta regli de olucam o yüzden de izinde olmam iyi olacak bana. Bu arada kayınvalidemin tartısı bozulmuş üstüne çıkınca kiloyu sabitkemeden sıfırlıyor. O yüzden anneme gidip tartılıcam biraz geç kalabilirim bildirim için kusura bakmayın.
Ayrıca kaptanım annemdeyken yine yarıştaymışım gibi cumaları tartılıp yazmayı düşünüyorum buraya

Geçen hafta: 87,1
Bu hafta: 86,25
Fark: 0,85
Yüzde: %0,96
Haftaya hedef: 85,5

Eki Görüntüle 2766420
Tebrikler canim.
Selam kızlar.
Kilo bildirimi

Geçen cuma: 68.6
Bu cuma: 68.2
Fark: -0.4
Yüzde: 0,583
Hedef: 67.5

Buna da şükür 🤷‍♀️

Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom
Sukur canim sukur gitmis ya 🤗
Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Canim menulerinin yakin takipcisi olarak elinden gelenin fazlasini yaptığını biliyorum.ayrica yuzden cok iyi. Yani eskiden kilo fazla olduğu icin fazla gidiyordu.ne yasi ne kemali citiriz biz 🤩
Geçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus
👏👏
Kizlar gunaydin

gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68

haftaya hedef 64 😄
Tebriklerr 👏👏
Canim insallah daha iyisindir. Hastasin +100 gr cok iyi bence.dikkat edememissindir.

Gecen hafta 58.6
Güncel 57.9
Fark -700
Oran 1.2
Canımm tebriklerrrr regli haftandasıın çok normal kimi regli zamanı +1 kg ve üstü ödem yapar hiç moral bozma :)
Kizlar gunaydin

gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68

haftaya hedef 64 😄
ooo sonunda beklenen atakkk :)
ama bana foto çektiğini söyleeee :))) hanii haniii
Tamamdır canım :KK60:

Back
X