• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun gece cok gec uyudum 🙄 esim sabah gelecekti isten gece gelecegim uyuma dedi ( telefon kapi hicbir sey duymuyorum uyurken oglumun sesi haric 😍) uykulu uykulu onu bekledim.esim geldi tam yatacagiz oglum uyandi.artik yanimiza aldim tam dalicam kucuk ciiiss diye bi ses 😂 gittik geldik yine tam dalicam kucuk ciiss anlayacaginiz benim uyku muyku kalmadi 🤦‍♀️ odemde tutmusumdur diye bekliyorum bakalimdaha tartilmadim

Geçen cuma: 55.2
Bu cuma: 54.4
Fark: -800gr
Yüzde: %1.449
Haftaya hedef: 54
Cherry Mom Cherry Mom Monica_ Monica_

Eklentiler

• 20210122_102220.webp
    20210122_102220.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 19
Dun gece cok gec uyudum 🙄 esim sabah gelecekti isten gece gelecegim uyuma dedi ( telefon kapi hicbir sey duymuyorum uyurken oglumun sesi haric 😍) uykulu uykulu onu bekledim.esim geldi tam yatacagiz oglum uyandi.artik yanimiza aldim tam dalicam kucuk ciiiss diye bi ses 😂 gittik geldik yine tam dalicam kucuk ciiss anlayacaginiz benim uyku muyku kalmadi 🤦‍♀️ odemde tutmusumdur diye bekliyorum bakalimdaha tartilmadim
ahh canımmmm eşinin anahtarı yokmuydu ya yazık olmuş üzüldüm :(

ahh canımmmm eşinin anahtarı yokmuydu ya yazık olmuş üzüldüm :KK43:
Kapiyi icerden anahtarla kitleyemiyorum anahtari ustunde birakirsam oglum acarsa diye korkuyorum. Ustunde birakmazsam acil durumda nasil cikariz diye 🤦‍♀️ ust kilidini kapatip kendi kilidi var altta onu ceviriyorum bi de 2 kapi var bizde sorunlu yani 😂😂 o yuzden illa kapiyi benim acmam lazim

Tuhh kotu olmus canim. Esin anahtarini unuttu galiba, alsaydi hic degilse incesinde uyurdun biraz. Umarim bugun eksini gorursun tartida.
Inan seni coook iyi anliyorum canim. Dun gece saatte bir uyandi kizim yine, cok gaz problemi oluyor. Suanda ayni uykusyzluk ve goz agrisini ben de hissediyorum 🥱🥱 buyuyecekler insallah birkac yila 😁

Ben sabah tartildim fotograf cektim eh iste fena değil ama oglen isten gelince bi daha denicem bakalim 🤷🏻
Ay orticim bu mesajı kaçırmışım. Dört gözle bekliyorum paylaşımını. İşe gidiyorum yazınca Dedim bu kız nereye gidiyor paylaşmadan 🤭 Hadi bakalım güzel sonuçlar olsun inşallah 🙏
Geçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom Cherry Mom @Tempus
Canım tebrik edrim. Önemli olan bir önceki haftanın altında olmak. Haftaya daha iyi olur inşallah. 🙏🙏 Bu temenni aynı zamanda kendim için 🤭
Kizlar gunaydin

gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68

haftaya hedef 64 😄
Oy oy çok güzel canım. Gayretin daim olsun 😍🙏
Ah canım zor bir gece olmuş senin için. Bugün güzelce dinlenebilirsin inşallah 🙏
Geçen cuma: 55.2
Bu cuma: 54.4
Fark: -800gr
Yüzde: %1.449
Haftaya hedef: 54
Cherry Mom Cherry Mom Monica_ Monica_
Oy oy eksilere doymuyorsun kuzu. Maşallah sana 🧿😍

Tuhh kotu olmus canim. Esin anahtarini unuttu galiba, alsaydi hic degilse incesinde uyurdun biraz. Umarim bugun eksini gorursun tartida.
Inan seni coook iyi anliyorum canim. Dun gece saatte bir uyandi kizim yine, cok gaz problemi oluyor. Suanda ayni uykusyzluk ve goz agrisini ben de hissediyorum 🥱🥱 buyuyecekler insallah birkac yila 😁
Ay benimki 4.5 yasinda 😂😂

Gunaydin arkadaslar
Yine yeniden uykusyz gecmis bir gecenin sabahindan merhaba 🥱🥱
Gecen haftaki kilom: 77,35
Bu haftaki kilom: 76,85
Fark: 500 gr
Yuzde: 0,646
Haftaya hedef: 76,30

Cherry Mom Cherry Mom Ceylansnn Ceylansnn

Eklentiler

• CC0BFA5E-0A7D-4FB3-B2A6-F935CC4DCDE7.webp
    CC0BFA5E-0A7D-4FB3-B2A6-F935CC4DCDE7.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 22
Himm , ben daha kucuk sanmistim 😉 ama yine de kucuk canim. Anne kuzusu. benim de kizimin birisi tam 4,5 yasinda.
Masallah Allah bagislasin yavrularini. Bu grupta 4 yas annesi bol zaten 😂

Günaydın kızlar🌸
Geçen hafta 76.5
Bu hafta ;
Eki Görüntüle 2766391
%1.96

2 kg hedefime ulaşamadım ama vicdan yapacağım tek bi nokta bile yok, demekki bu hafta bu kadar gidesi varmış🤷🏻‍♀️

Önümüzdeki hafta için hedefim 74 kg👀
Waaw super bir yuzde, masallah 👏👏

Hemeennn kilo bildirimimi yapayım!😍Bugünü iple çektim valla.😍

Geçen hafta: 70.4
Bu Hafta: 68.8
Amanin bu eksi de ne boyle. Superr gitmis. Masallah canim 👏👏

Günaydın güzel çıtırlar
Herkese bol eksili kilolar diliyorum
Umarım herkes hedefine ulaşmıştır.
15.01.2021 69 kg
22.01.2021
Eki Görüntüle 2766411