Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.881
Tebrikler Canım bence dünkü öğünler olmasydı - 400 500 olacaktı :) haftaya olur artık iyi gidiyorsunnnGeçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom @Tempus
Tebrikler canımm
ahh canımmmm eşinin anahtarı yokmuydu ya yazık olmuş üzüldümDun gece cok gec uyudumesim sabah gelecekti isten gece gelecegim uyuma dedi ( telefon kapi hicbir sey duymuyorum uyurken oglumun sesi haric ) uykulu uykulu onu bekledim.esim geldi tam yatacagiz oglum uyandi.artik yanimiza aldim tam dalicam kucuk ciiiss diye bi ses gittik geldik yine tam dalicam kucuk ciiss anlayacaginiz benim uyku muyku kalmadi odemde tutmusumdur diye bekliyorum bakalimdaha tartilmadim
Kaptanım valla dün akşam açlıktan dilim dönüpte konuşamadım bilelisteye girene kadar anca kuralları öğreneksin iyi oldu bu ara dönem
Insallah ortimDeryaOnDiet orticim perşembeye yakışır menü oldu ama inşallah cumaya yakışır bir eksi görürüm.
Kapiyi icerden anahtarla kitleyemiyorum anahtari ustunde birakirsam oglum acarsa diye korkuyorum. Ustunde birakmazsam acil durumda nasil cikariz diyeahh canımmmm eşinin anahtarı yokmuydu ya yazık olmuş üzüldüm
Tebrikler canim cok guzel gidiyorsun
Tuhh kotu olmus canim. Esin anahtarini unuttu galiba, alsaydi hic degilse incesinde uyurdun biraz. Umarim bugun eksini gorursun tartida.Dun gece cok gec uyudumesim sabah gelecekti isten gece gelecegim uyuma dedi ( telefon kapi hicbir sey duymuyorum uyurken oglumun sesi haric ) uykulu uykulu onu bekledim.esim geldi tam yatacagiz oglum uyandi.artik yanimiza aldim tam dalicam kucuk ciiiss diye bi ses gittik geldik yine tam dalicam kucuk ciiss anlayacaginiz benim uyku muyku kalmadi odemde tutmusumdur diye bekliyorum bakalimdaha tartilmadim
Ay orticim bu mesajı kaçırmışım. Dört gözle bekliyorum paylaşımını. İşe gidiyorum yazınca Dedim bu kız nereye gidiyor paylaşmadanBen sabah tartildim fotograf cektim eh iste fena değil ama oglen isten gelince bi daha denicem bakalim
Canım tebrik edrim. Önemli olan bir önceki haftanın altında olmak. Haftaya daha iyi olur inşallah.Geçen hafta :76.75
Bu hafta:76.4
Fark:-350
Yuzde farkı: 0.45
Hedef kilo haftaya 75.9
Cherry Mom @Tempus
Oy oy çok güzel canım. Gayretin daim olsunKizlar gunaydin
gecen cuma 65.35
Bugun 64.25
Fark 1.1
Yuzde 1.68
haftaya hedef 64
Ah canım zor bir gece olmuş senin için. Bugün güzelce dinlenebilirsin inşallahDun gece cok gec uyudumesim sabah gelecekti isten gece gelecegim uyuma dedi ( telefon kapi hicbir sey duymuyorum uyurken oglumun sesi haric ) uykulu uykulu onu bekledim.esim geldi tam yatacagiz oglum uyandi.artik yanimiza aldim tam dalicam kucuk ciiiss diye bi ses gittik geldik yine tam dalicam kucuk ciiss anlayacaginiz benim uyku muyku kalmadi odemde tutmusumdur diye bekliyorum bakalimdaha tartilmadim
Oy oy eksilere doymuyorsun kuzu. Maşallah sana
Ay benimki 4.5 yasindaTuhh kotu olmus canim. Esin anahtarini unuttu galiba, alsaydi hic degilse incesinde uyurdun biraz. Umarim bugun eksini gorursun tartida.
Inan seni coook iyi anliyorum canim. Dun gece saatte bir uyandi kizim yine, cok gaz problemi oluyor. Suanda ayni uykusyzluk ve goz agrisini ben de hissediyorumbuyuyecekler insallah birkac yila
Oo maşallah canım çok güzel bir eksiGünaydın güzel çıtırlar
Herkese bol eksili kilolar diliyorum
Umarım herkes hedefine ulaşmıştır.
15.01.2021 69 kg
22.01.2021
Eki Görüntüle 2766411
Haftaya hedef 66.6 kg
Olsun canım. Hastalık durumlarında olur o kadar. Nasıl oldun daha iyi misin
Himm , ben daha kucuk sanmistimAy benimki 4.5 yasinda
Uykusuzluğa rağmen çok güzel bir eksi canım. Tebrik ederim.Gunaydin arkadaslar
Yine yeniden uykusyz gecmis bir gecenin sabahindan merhaba
Gecen haftaki kilom: 77,35
Bu haftaki kilom: 76,85
Fark: 500 gr
Yuzde: 0,646
Haftaya hedef: 76,30
Cherry Mom Ceylansnn
Masallah Allah bagislasin yavrularini. Bu grupta 4 yas annesi bol zatenHimm , ben daha kucuk sanmistimama yine de kucuk canim. Anne kuzusu. benim de kizimin birisi tam 4,5 yasinda.
Waaw super bir yuzde, masallahGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bu hafta ;
Eki Görüntüle 2766391
%1.96
2 kg hedefime ulaşamadım ama vicdan yapacağım tek bi nokta bile yok, demekki bu hafta bu kadar gidesi varmış
Önümüzdeki hafta için hedefim 74 kg
Amanin bu eksi de ne boyle. Superr gitmis. Masallah canimHemeennn kilo bildirimimi yapayım!Bugünü iple çektim valla.
Geçen hafta: 70.4
Bu Hafta: 68.8
Ortim ne yaptin biyle gercekten erimissin, masallah harikasinGünaydın güzel çıtırlar
Herkese bol eksili kilolar diliyorum
Umarım herkes hedefine ulaşmıştır.
15.01.2021 69 kg
22.01.2021
Eki Görüntüle 2766411
Haftaya hedef 66.6 kg
Sagol canim, ben de cok mutlu oldum. Bizim takim super eksilerle gelmis bugunUykusuzluğa rağmen çok güzel bir eksi canım. Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?