Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neden bu kadar şişlik oldu acaba canım. Adet mi yaklaştı. Ya da tuzlu bir şey yemiş olabilirsin. Beni hemen etkiler.
Ama şişlik olduğu için uçar gider zaten 🙏
Sanirim.lahmacun etkiledi kuzum bir de bitki çayı icmedikce. Bir de bu aralar gene bastı beni afakanlar sanirim porsiyon kontrolüme dikkat etmem lazim

Kızlar günaydın :KK200:
Baskül bugün beni mutlu etti 🤭
Kilo bidirimi
Cuma:70.4
Pazartesi: 70.1
-300 gr
Oo maşallah canım ♥️
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun 🌹
Cuma 88.7
Pazartesi 88.7
Sabit geldim
Cumaya kadar iner gider insallah 💞
El_Em El_Em ummhnisa ummhnisa
Gayet iyi canım iner tabiki ✌️
Tekrardan günaydın ben bugün çok mutlu oldum☺💃
Cuma: 57.0
Bugün:56.2
Fark -800gr
Cuma gününe hedefim 56.6 yı görmekti şu durumda hedefimin altındayım cumaya kadar daha da inerim inşallah💃😍
Wuuuu o da nesiiiiii 🤭🤭🤩🤩
Günaydın arkadaşla
Cuma 70.1
Bu gün 69.8
Fark:-300

ama bence ben cuma günü daha fazla eksideydim
Çünkü cuma bildirimden 3-4 saat sonra regl oldum
Ve bu hafta sonu kötü beslendim ona rağmen eksiyim
Çok iyi canım devamıda gelsin inşallah ♥️ tebriklerr
Cuma: 79.8
Pazartesi :80.4
Fark: +600 gr☹️☹️
Aşırı derecede şiş uyandım bugün
@Namaria canım ne güzel başladın haftaya
Cuma sonrası menüler biraz kaçamaklı gitti sanırım tam bakamadım ama öyle hatırlıyorum etki etmiş olabilir normalinin biraz üstünde bir kilo vrmiştin onlar geri gelmeye çalışıyor diren biraz canım onları sabitlemeye çalışman lazım 😘
Kizlar gunaydin
Cuma 67.35
Bugun 67.30 ayni sayilir😄
Güzel canım ha gayret bu hafta listeyi alalım artıkkk
Cuma 85.4
Bugun 85.1
-300
cuma gunu yediklerimi daha bugun atabildim dun 85.5tim bi daha tovbe 7leri gorene kadar kacirmak yok ipin ucunu 😑
Evet biraz mola verelim bencede yoksa çok zorluyor 1 gün yiyoruz 3 4 günde anca gidiyor yorar bu seni canım 😘
TÜNAYDIN KIZLAR haftaya - ile başlayanları tebrik ediyorum ahh keşke bende onlardan olsaydım :KK43:
cuma 58,9
ptesi :59,2
+300
bir + dır gidiyorum Allah sonumu hayr getire :KK43: :KK43:
bu hafta asılayım bakayım sonuç ne olacak :silah:
Menülerine bakalım hemen canım neden böyle oluyor
Geçtiğimiz cuma +500 gelen birinin şuan eksilerle çoktan düşmesi gerekirken hâlâ + olması hiç normal değil iki hafta üst üste artı gelirsen ( hastalık vs durumları hariç tabi ) listede tutamam seni böyle canım o yüzden sıkı tut ipin ucunu hadii bırakmaaa

Günaydın kızlar
Dün menü yazmadım klasik kahvaltı sonrası, 4 gibi ev yapımı 2 lahmacun yedim. Yeşilçay im yok ve şuan bildiğin şişim.

Cuma: 66.5
Bugün: 67.5
+1 :KK14:
Eki Görüntüle 2749081

El_Em El_Em
Anlık bir şişkinlik olsa gerek canım 👀
Cuma:58.1
Bugun:58.3
Fark: +200gr

Dun sabah 57.9 gelmistim. Kacamak filan da yapmadim ama dun suyu az ictim ve coooook gec yattim. 4 gibi.
Kalkinca da hemen tartildim.
Neyse cumaya odaklanalim.
Önemli bir artı değil canım hiç moralini bozmasın su etkilemiş olabilir 😘

Oo maşallah canım ♥️

Cuma sonrası menüler biraz kaçamaklı gitti sanırım tam bakamadım ama öyle hatırlıyorum etki etmiş olabilir normalinin biraz üstünde bir kilo vrmiştin onlar geri gelmeye çalışıyor diren biraz canım onları sabitlemeye çalışman lazım 😘

Evet biraz mola verelim bencede yoksa çok zorluyor 1 gün yiyoruz 3 4 günde anca gidiyor yorar bu seni canım 😘

Geçtiğimiz cuma +500 gelen birinin şuan eksilerle çoktan düşmesi gerekirken hâlâ + olması hiç normal değil iki hafta üst üste artı gelirsen ( hastalık vs durumları hariç tabi ) listede tutamam seni böyle canım o yüzden sıkı tut ipin ucunu hadii bırakmaaa

Bilmiyorum ki kaptanım neden boyle cumaya kalacağını sanmıyorum en fazla sabit gelirim gibi

kızlar başka alıntıla yapamıyorum cevapla ya düşüyor direkt tek tek yazamadım O yüzden ama ciddi güzel eksiler var ya harikasınız tebrik ederim 😍💐 ummhnisa ummhnisa aynı kaderi paylaşıyoruz üzülme bacım hallederiz 🙃
İnşallah atıcaz bu artıları da biraz sıkı tutmak gerek bu hafta

El_Em El_Em Evet canım cuma cumartesi biraz karbonhidrat ağırlıklıydı menülerim. Ama dün dengelemeye başladım. Bu artıyı biraz da reglime 4 5 gün kalmasına bağlıyorum inşallah tartı öncesi olurum da takımı etkilemem

Düzenli basıyorlar yağmur yağmaması deprem korkusu korona tamam sustum 🤭🙈
Bak valla şuan burda yağmur yağıyor 🤭🤲
Son depremler çok şükür can kaybı yok ufak ufak depremlerin olması her zamn daha iyi stres böyle boşalacak canım
Korona 🙈 aşılar bugün yarın geliyor diyelim dua edelim kuzum ♥️

Merhaba arkadaşlar - gelen arkadaşları tebrik ediyorum
Malesef +yım ben vücudum çok şiş ve regl zamanımda yaklaşıyor canım çok tatlı çekmeye başladı 🙈birde ben hiç su içemiyordum bugün limonlu tarçınlı su hazırladım içmeye çalışıyorum sporlada desteklersem cuma gününe inş. Güzel bir sonuç görmeyi istiyorum

Oyyy tebrik ederim cumaya düşünemiyorum seni 💃
Malesef +yım ben😔
Ben cumaya daha fazla eksi göremem gibi çok hızlı gitti çünkü sabit görsem yine iyi. Sen de sıkma canını regl zamanınmış sadece iradeni güçlü tut cumaya eksi görürsün. Her şey sende bitiyor unutma seni değiştirecek olan sensin☺☺😍😘💗

Oo maşallah canım ♥️

El_Em El_Em canım ciddi kabızlık sorunu yaşıyordum perşembeden beri haftasonu da dahil iyice şiştim zaten bu bende hep olan birşey bir türlü düzelmiyor ne yaparsam yapim :KK43: regl 7 gün var. bu artış zaten canımı çok sıktı. Eğer + gelirsem çıkar beni listeden :KK43: en azından grubun ortalamsı düşmez :KK61: :KK43: :silah:

El_Em El_Em canım ciddi kabızlık sorunu yaşıyordum perşembeden beri haftasonu da dahil iyice şiştim zaten bu bende hep olan birşey bir türlü düzelmiyor ne yaparsam yapim :KK43: regl 7 gün var. bu artış zaten canımı çok sıktı. Eğer + gelirsem çıkar beni listeden :KK43: en azından grubun ortalamsı düşmez :KK61: :KK43: :silah:
Canım probiyotik denedin mi hiç
Form çayları kuru kayısı falan iyide kefir falan içe bilirsin doğal probiyotik
Ya da eczanede satılan probiyotikler var alıp kullanabilirsin tabi bir süre kullanman gerekiyor
Yani bunların hiç biri anında dorun çözmüyor ama uzun vadede bir düzen oluşuyor
Ben hamileliğimde kullanmıştım Dr önermişti ayrıca bebeğindedir gaz sorunu olmaz demişti gerçektende olmadı yani çok az oldu diyelim😊

Canım probiyotik denedin mi hiç
Form çayları kuru kayısı falan iyide kefir falan içe bilirsin doğal probiyotik
Ya da eczanede satılan probiyotikler var alıp kullanabilirsin tabi bir süre kullanman gerekiyor
Yani bunların hiç biri anında dorun çözmüyor ama uzun vadede bir düzen oluşuyor
Ben hamileliğimde kullanmıştım Dr önermişti ayrıca bebeğindedir gaz sorunu olmaz demişti gerçektende olmadı yani çok az oldu diyelim😊
hawar hawar probiyotik kullanmadım ama kuru kayısı gb bir çok şey kullandım ogün sonrası rahatlıyorum ama sonra yine aynı 3-4 gün hatta daha uzu süre kabızlık yaşıyorum.bide probiyotik kullanayım. :KK200: hatta açlık otu bile ilk kullandığımda işe yaradı ama 2 ve 3. kullanımda bişey olmadı :KK43::KK61:

Canlar yılbaşı uygulmamız budur bilgilerinize 🤗🤗

01.01.2021/ 707.ETAP hakkında duyurudur,

Sevgili kaptanlarım konuştuğumuz üzere ilgili etap için
- Yılbaşı kutlayacak üyeleriniz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip ekip sayfanızda paylaşabilirler kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler.

Rica :)
Perşembe günü tartılan üye cuma günü fotoğrafını paylaşırsa @Zipzip- kaptanla benim için çok iyi olur aksi taktirde sayfalar arasında karışabilir 😘

@seaBahAR

@Arrietty_
El_Em El_Em
@Zipzip-
@Niran Nevra
@moni
@LAydLiNe

X