Ben if yapmayı düşünüyorum artık canm mantıklı geldi bana sanki senin yeme düzeninde ife uyuyorOrtim iyiyim ya beni de bu hafta iki dogum gunu mahvetti yarin bakalim ne gorcezbu hafta kayinvalidemin evindeydim duzenim bozuldu
Ama simdi evime dondum eski diyet duzenime devam edicemToparlariz arada kilo veremiycez, kacamak olacak ama pes etmek yok
Bı de 2+1 ev, Max cadde türü ile enerji mi atılırValla Allah kolaylık versin. Bazen düşünüyorum da iki olsalardı birbirlerine bağlamak zorunda kalırdım
İyi yapmışın valla hakedene söylenmek lazım ben bu yaşımda en çok buna söz verdimzaten söylene söylene yaptım işleri herkes çıktı bi de mesaiye kaldım :/ neyse haftasonuna bişey kalmadı
Ya aslında kardeş süper bir şey. Oğlumu kardeşsiz bırakmak istemezdim ama ne yapalım biz de cesaret yok. İlkine zor karar verdik zatenBende 3 tane var ve bence ilk çocuk çook zor. diğer ikisini toplasan bile ilk çocuğun zorluğu kadar etmiyor. Her şeyin ilkini onda yaşıyosun. Bebeklik öocukluk sıkıntısı derken şimdi ergenliğe başlıyor.onun sıkıntısını da ilkte çekmek zorunda kalıyosun. Yani ben büyüğün her aşamasını zorlukla hatırlıyorum. Diğerleri daha rahat şimdilik,ya da ben daha rahatım
Valla canım bu pandemide tıkıldı çocuklar eve. En çok onlara üzülüyorum. Biz sokakta büyüdük. Ne büyük şans.Bı de 2+1 ev, Max cadde türü ile enerji mi atılırevde bı yerde yerden sonra kayitsizlaşiyosun titizliği unut
İyi yapmışın valla hakedene söylenmek lazım ben bu yaşımda en çok buna söz verdim
Vavaavss canım süper hafif bir menü olmuş. Hele akşam. Tam perşembelik. Senin sporu görünce sporumdan utandım24 Aralık
9.00
1 incir 2 ceviz 1 ck tahin 1 bardak kahve
12.40
7 yk bamya yemeği 6 yk salata
2 dilim eksi mayalı ekmek
17.00
1 cb badem sutu yarım elma 8 badem
19.00
5 çatal brüksel lahanası 1 brokoli
6 yk salata 2 wasa
su 2lt
spor 4200 adım 42 p.
15 dk chloe dumbell kol 45 p.
10 dk stepper 30 p.
topl. 117 p.
@ummhnisaEl_Em
cok güzel menü ortim yarın tartı yuzumuze gulecek inşallahİyi akşamlar
Saat 10.30 da
1 yumurta ile omlet
1buçuk dlm kepekli ekmek
Çok az lor
Saat 17.30 da
Havuç tarator ve 1 dlm kepekli ekmek
Aralarda
2 büyük fincan form çayı
Su: 1.5 lt (2ye tamamlıycam)
Spor : 30dk boosted fitness walk
6600 adım
Namaria canım ortim sabah bol eksilerle uyanalım inşallah
canım afiyet olsun ama tartı öncesi cikolatalı badem niye yiyosun9:30
kahve
12.10
3 kaşık menemen
4 zeytin
1.5 kk peynir
1.5 dilim ekmek
3-4 dilim salatalık
15:50
Sütlü kahve
17.40
Salata-yoğurt
18:00
kahve
1 çikolata kaplamalı badem
çayın yanında 1 çikolata kaplamalı badem daha yiyebilirim.
su: 2 litre
Spor: 70dk eliptik
Hedef60kgolmak
kuzu güzel menü makarna da az zaten
iyi aksamlar canım akşam patates az fazla olmuş sanki ama öncesi gayet güzelİyi akşamlar
Sabah 10.30
2 dilim peynirli omlet
Sekersiz çay
15.00
Türk kahvesi
18.00
Fırında köfte patates 4 adet köfte 7 dilim patates
1 mil leslie
canım perşembe aslında az spor yapıyorumVavaavss canım süper hafif bir menü olmuş. Hele akşam. Tam perşembelik. Senin sporu görünce sporumdan utandım
Ooo Doktorcum sabah parti varmışBugün menüm
Kahvaltıdan önce çıtır kaplı leblebi 1 avuç ve 3 parça sütlü çikolata
Kahvaltı ve öğlen hurma yoğurt tarçındı
Akşam haşlama hindi göğüs ve lahana çorbası
Su 2 lt sporum yok
@_Reyyan @Pain Killer
Şimdi daha çok utandımcanım perşembe aslında az spor yapıyorumhafif şeyler yaptım sayılır rutine göre ödem olmasın diye :))
canısı spor bölümünde alıntı yapamadım burdan yapıyım :)24 Aralık Perşembe
12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp
Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi
17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık
Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim)
Not: Gece yeşil çay içeceğim
El_Em @_Reyyan @hawar
Hahasf evetOoo Doktorcum sabah parti varmış
Ama gün içerisinde dengelemişsin canım
Benim spor bölümünü hiç alıntılama aşkısımcanısı spor bölümünde alıntı yapamadım burdan yapıyım :)
harika menü hepsi sağlıklı şeyler maşallah
merak ettim yorumlarken menün yoktu bakıyorum hemenBenim spor bölümünü hiç alıntılama aşkısım
Güzel güzel maşallah yarın acemiler olarak iyi eksi görecek miyiz acabaİyi akşamlar
Sabah 10.30
2 dilim peynirli omlet
Sekersiz çay
15.00
Türk kahvesi
18.00
Fırında köfte patates 4 adet köfte 7 dilim patates
1 mil leslie
sporuma bak diyince ya coook güzel bşeler var ya boş dedim boş çıktıBugün menüm
Kahvaltıdan önce çıtır kaplı leblebi 1 avuç ve 3 parça sütlü çikolata
Kahvaltı ve öğlen hurma yoğurt tarçındı
Akşam haşlama hindi göğüs ve lahana çorbası
Su 2 lt sporum yok
@_Reyyan @Pain Killer
Hahahasporuma bak diyince ya coook güzel bşeler var ya boş dedim boş çıktı
olsun aşkkuşum yarın spor ödemi olmaz menün de çok güzel atıştırmalarını kaçamaklarını zabahınan yapman çok iyi olmuş
ahaha bana yeter ki bişeyi yapma deHahahaalıntılama dedim ya
sabaha ödem olmaz ki canım yol ödemi için mi tartı için mi lesli yapcan o saatte anlamadımAh ah ben yarın sabah 7.30 da yola çıkacağım için ödemimi atayım diye 6 da kalkıp leslie yapmayı planlıyorum inşallah gerçekleştiririm