Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah sen de görürsün hedefini👍🏻şey soracam bi de ben artık pazartesi perşembeleri oruç tutmak istiyorum cuma tartı için bir dezavantajı olabilir mi acaba
Bence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir. 💞
Oruç dedin borçlarım geldi aklıma 🙈

Menülerin yazıldığı grupta sadece akşam gün içinde yediğimizi toplu bildirim yapıyoruz değil mi.
Bir de dikkatimi çekti herkes mesajının sonunda iki kişiyi etiketlemiş 😊 bunun bir anlamı var mı 🤭
Ben kaptanı, kaptan yardımcısını, ortimi etiketliyorum 😂😂
Kaptan yorumluyor, @_Reyyan da sağ olsun listeleri hazırlıyor. Ortiler de birbirini yorumluyor. Kolaylık olsun diye üçünü de etiketliyorum 💞

Bence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir. 💞
Oruç dedin borçlarım geldi aklıma 🙈
Ben bitirdim borçlarımı ama belki unuttuklarım vardır ve sağlık için de iyiymiş diye tutayım dedim😂dediğin gibi perşembe akşamı iftarı hafif tutup arkasından bir şey yemezsem cuma gününe etkisi olmaz bence de

Kızlar selam
Yemekler hazır mı. Ezana az kaldı 🤭
Orticim sen nasılsın. hawar hawar Eksi durumları nasıl.
Ben güzel bir eksi gördüm bugün. Yarına artsın eksilmesin inşallah 😂😂
Valla orticiğim ben bu sabah tartılmadım
Dün de eksideydim ama öyle aman aman bir şey değil bakalım yarın ne olacak
Senin adına sevindim 😘

nnurc nnurc ortim nasılsın nasıl gidiyor ben berbatımmya bu hafta vasat 67 ye razıyım
Ortim iyiyim ya beni de bu hafta iki dogum gunu mahvetti yarin bakalim ne gorcez😩 bu hafta kayinvalidemin evindeydim duzenim bozuldu
Ama simdi evime dondum eski diyet duzenime devam edicem😊 Toparlariz arada kilo veremiycez, kacamak olacak ama pes etmek yok 👍

24 Aralık Perşembe

12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp

Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi

17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık

Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim☹️)
Not: Gece yeşil çay içeceğim

El_Em El_Em @_Reyyan hawar hawar

24 Aralık Perşembe

12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp

Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi

17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık

Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim☹️)
Not: Gece yeşil çay içeceğim

El_Em El_Em @_Reyyan hawar hawar
Aaa nereye atmişim 🙈

9:30
kahve

12.10
3 kaşık menemen
4 zeytin
1.5 kk peynir
1.5 dilim ekmek
3-4 dilim salatalık

15:50
Sütlü kahve

17.40
Salata-yoğurt

18:00
kahve
1 çikolata kaplamalı badem

çayın yanında 1 çikolata kaplamalı badem daha yiyebilirim.

su: 2 litre
Spor: 70dk eliptik

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Hemide perşembe akşamı, Hemide çikolata kaplamalı🙈
Dün de çocukların rızkından yediğin gözümüzden kaçmadı 😂😂😂

Valla Allah kolaylık versin. Bazen düşünüyorum da iki olsalardı birbirlerine bağlamak zorunda kalırdım 😂😂😂
Bende 3 tane var ve bence ilk çocuk çook zor. diğer ikisini toplasan bile ilk çocuğun zorluğu kadar etmiyor. Her şeyin ilkini onda yaşıyosun. Bebeklik öocukluk sıkıntısı derken şimdi ergenliğe başlıyor.onun sıkıntısını da ilkte çekmek zorunda kalıyosun. Yani ben büyüğün her aşamasını zorlukla hatırlıyorum. Diğerleri daha rahat şimdilik,ya da ben daha rahatım😊

Sizde hoşgeldiniz tekrardan teşekkürler form için 🤗
Yaş konusunda çok haklısınız 🤯 bende 34 yaşındayım ve geçtiimiz sene içinde en zor 20 kilomu verdim çok spor yaptım 0 kaçamak ilerledim ama yinede 100 gram 100 gram verdim artık metabolizmamız maalesef eskisi gibi değil 🙈 ve en kritik dönemeçteyiz ya batmayo seçeceğiz ya çıkmayı umarım hedefinize burada kolayca erişir sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşursunuz o özgven ve huzur çok başka ❤️❤️

Belki kızlarda yazmıştır ama her gün menüleri aşağıdaki linkten bekliyoruz ayrıca sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var ☺️
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Tamam kaptanım teşekkürler inşallah sizlerinde desteğiyle vereceğim gerçekten son dönemeç 40a vurursak çok zor
Günaydın
Yeni gelen arkadaşlar
E ElbetOlacak @asrin23 hoş geldiniz aramıza
Hoşbulduk canım
E ElbetOlacak @asrin23 hoşgeldiniz hanımlar 💐 iki çocuk annesi olunca bazen geç kalabiliyorum 🤭
Hoşbulduk canım

X