- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Ahah hepsini sorarimkadinin yasi erkegin maasi izindekinin kilosu sorulmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahah hepsini sorarimkadinin yasi erkegin maasi izindekinin kilosu sorulmaz
Yok canım niyetli değilim. Perşembe erken bırakıyoruz ya yemeği ondan dedimMerhaba canim niyetli misin
Aminn insallah guzel eksiler goruruz
Bence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir.İnşallah sen de görürsün hedefinişey soracam bi de ben artık pazartesi perşembeleri oruç tutmak istiyorum cuma tartı için bir dezavantajı olabilir mi acaba
Ay benimki de hevesle bekliyor karı. Hava da tam kar havası ama yağmıyor mübarekÇok sağol canım benim oğlan doydu kara bebekliğinden beri seninkide görür inşallah o da ayrı bir keyif çocuklar için
Ben kaptanı, kaptan yardımcısını, ortimi etiketliyorumMenülerin yazıldığı grupta sadece akşam gün içinde yediğimizi toplu bildirim yapıyoruz değil mi.
Bir de dikkatimi çekti herkes mesajının sonunda iki kişiyi etiketlemiş bunun bir anlamı var mı
Ben bitirdim borçlarımı ama belki unuttuklarım vardır ve sağlık için de iyiymiş diye tutayım dedimdediğin gibi perşembe akşamı iftarı hafif tutup arkasından bir şey yemezsem cuma gününe etkisi olmaz bence deBence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir.
Oruç dedin borçlarım geldi aklıma
Tamam tamam sustum
O benim neyse ki Şükre sığınıyoruz da az çok sabrediyoruzHoşbulduk ☺bende 1 tane ama ders cocuk derken bu saat olmuş yeni aldım telefonu elime 2 çocuk olsa bunalımdan bunalıma koşarım sanırım
Valla Allah kolaylık versin. Bazen düşünüyorum da iki olsalardı birbirlerine bağlamak zorunda kalırdımO benim neyse ki Şükre sığınıyoruz da az çok sabrediyoruz
Valla orticiğim ben bu sabah tartılmadımKızlar selam
Yemekler hazır mı. Ezana az kaldı
Orticim sen nasılsın. hawar Eksi durumları nasıl.
Ben güzel bir eksi gördüm bugün. Yarına artsın eksilmesin inşallah
Ortim iyiyim ya beni de bu hafta iki dogum gunu mahvetti yarin bakalim ne gorcez bu hafta kayinvalidemin evindeydim duzenim bozuldunnurc ortim nasılsın nasıl gidiyor ben berbatımmya bu hafta vasat 67 ye razıyım
Aaa nereye atmişim24 Aralık Perşembe
12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp
Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi
17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık
Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim)
Not: Gece yeşil çay içeceğim
El_Em @_Reyyan hawar
Hemide perşembe akşamı, Hemide çikolata kaplamalı9:30
kahve
12.10
3 kaşık menemen
4 zeytin
1.5 kk peynir
1.5 dilim ekmek
3-4 dilim salatalık
15:50
Sütlü kahve
17.40
Salata-yoğurt
18:00
kahve
1 çikolata kaplamalı badem
çayın yanında 1 çikolata kaplamalı badem daha yiyebilirim.
su: 2 litre
Spor: 70dk eliptik
Hedef60kgolmak
Miss ben de gece cayi ictim spor oncesi miss gibi uyuyup odemsiz uyanmak icinyesilcaaay timeee
Bence en güzeli hepsini paylamak payladiktan sonra güzel bı siyah çay iç oh mis o zamanMiss ben de gece cayi ictim spor oncesi miss gibi uyuyup odemsiz uyanmak icin
İsyeri cik stresliydi caydan medet umuyorum su an
zaten söylene söylene yaptım işleri herkes çıktı bi de mesaiye kaldım :/ neyse haftasonuna bişey kalmadıBence en güzeli hepsini paylamak payladiktan sonra güzel bı siyah çay iç oh mis o zaman
Bende 3 tane var ve bence ilk çocuk çook zor. diğer ikisini toplasan bile ilk çocuğun zorluğu kadar etmiyor. Her şeyin ilkini onda yaşıyosun. Bebeklik öocukluk sıkıntısı derken şimdi ergenliğe başlıyor.onun sıkıntısını da ilkte çekmek zorunda kalıyosun. Yani ben büyüğün her aşamasını zorlukla hatırlıyorum. Diğerleri daha rahat şimdilik,ya da ben daha rahatımValla Allah kolaylık versin. Bazen düşünüyorum da iki olsalardı birbirlerine bağlamak zorunda kalırdım
Tamam kaptanım teşekkürler inşallah sizlerinde desteğiyle vereceğim gerçekten son dönemeç 40a vurursak çok zorSizde hoşgeldiniz tekrardan teşekkürler form için
Yaş konusunda çok haklısınız bende 34 yaşındayım ve geçtiimiz sene içinde en zor 20 kilomu verdim çok spor yaptım 0 kaçamak ilerledim ama yinede 100 gram 100 gram verdim artık metabolizmamız maalesef eskisi gibi değil ve en kritik dönemeçteyiz ya batmayo seçeceğiz ya çıkmayı umarım hedefinize burada kolayca erişir sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşursunuz o özgven ve huzur çok başka
Belki kızlarda yazmıştır ama her gün menüleri aşağıdaki linkten bekliyoruz ayrıca sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Hoşbulduk canım
Hoşbulduk canım