Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bence o kadar kendini uykusuz bırakma zatn listede değilsin listeyi etkileyecek bir durumda olmaz şuan e sonrasında da evinde olacaksın uyu güzelce uykunu al 🤗
Bakalım zaten sabah ki uyku durumuma bağlı😂aslında haklısın da kaptancım ben de yarın araba kullanıcam uykumy iyi alsam fena olmaz☺

24 Aralık Perşembe

12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp

Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi

17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık

Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim☹️)
Not: Gece yeşil çay içeceğim

El_Em El_Em Mehfam Mehfam hawar hawar
Ortim menün yine süper
Yarın senden çok umutluyum

Kızlar selam ben anca bu saatte yazabiliyorum. 2.30a kadar canlı dersler var. Sonra apartopar mutfaga pişir, doyur. Şimdi anca oturabildim. Şimdilik iyi gidiyor günüm. aralarda tıkınıp durmadım😊
Al bendende o kadar okula gitsem bu kadar yorulmuyordum uzaktan çok daha zor oluyor buyukle ben derse giriyorum küçük evin altını üstüne getiriyor bide bı taraftan kahvaltı hazırlayıp bı taraftan ders yapmak gibi maharetler geliştirdim🙂🤦 Allah'tan kamera kapatma özelliği var

Amaaaa bütün bunlara rağmen bende çok iyi gdyrm iki gündür hem coxutmadim hemde dünkü spordan sonra bide pazara çıkınca zaten dizler gidikti mahvoldu ama bugün resmen emekleyerek yine yaptım sporumu gurur duyuyorum kendimle 💪

Gecen hafta 87.2
Guncel 85.4
Verilen 1.6
Yuzde 2.064 (yanlis heseplamadiysam)
Hedef 84.9

Ya aslinda dun 85tim ama dun gece cok duzensiz uyudum ondan mi oldu acaba olsun eksi geldim ya 💃💃💃😂

Eklentiler

• 20201225_091052.jpg
    20201225_091052.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 20
X