Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kıyamam sanaaaaaaAh ah ben yarın sabah 7.30 da yola çıkacağım için ödemimi atayım diye 6 da kalkıp leslie yapmayı planlıyorum inşallah gerçekleştiririm
Ben uykudan uyandığım gibi ödemli uyanıyorum şiş hissediyorum tartılana kadar birazcık ineyim diye tartıya çok yansımasın diye yapıcamsabaha ödem olmaz ki canım yol ödemi için mi tartı için mi lesli yapcan o saatte anlamadım
İyi bi eksi görebilmek için her yol mübahtırYaaa kıyamam sanaaaaaa
Canım bence o kadar kendini uykusuz bırakma zatn listede değilsin listeyi etkileyecek bir durumda olmaz şuan e sonrasında da evinde olacaksın uyu güzelce uykunu alİyi bi eksi görebilmek için her yol mübahtır
Hayırlı yolculuklar canım. Sağ salim varın inşallahCanlar biz yarın kahvaltı sonrası yola çıkacağız yolun ilk yarısını ben kullanacağım o arada siteye giremem ama siz bildirimleri aksatmayın toparlarım sonrasında herkese iyi geceler
Bakalım zaten sabah ki uyku durumuma bağlıaslında haklısın da kaptancım ben de yarın araba kullanıcam uykumy iyi alsam fena olmaz☺Canım bence o kadar kendini uykusuz bırakma zatn listede değilsin listeyi etkileyecek bir durumda olmaz şuan e sonrasında da evinde olacaksın uyu güzelce uykunu al
Ortim menün yine süper24 Aralık Perşembe
12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp
Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi
17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık
Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim)
Not: Gece yeşil çay içeceğim
El_Em Mehfam hawar
Al bendende o kadar okula gitsem bu kadar yorulmuyordum uzaktan çok daha zor oluyor buyukle ben derse giriyorum küçük evin altını üstüne getiriyor bide bı taraftan kahvaltı hazırlayıp bı taraftan ders yapmak gibi maharetler geliştirdim Allah'tan kamera kapatma özelliği varKızlar selam ben anca bu saatte yazabiliyorum. 2.30a kadar canlı dersler var. Sonra apartopar mutfaga pişir, doyur. Şimdi anca oturabildim. Şimdilik iyi gidiyor günüm. aralarda tıkınıp durmadım
Hadi bakalım gazan mubarek olsunBen uykudan uyandığım gibi ödemli uyanıyorum şiş hissediyorum tartılana kadar birazcık ineyim diye tartıya çok yansımasın diye yapıcam
İyi yolculuklar canimCanlar biz yarın kahvaltı sonrası yola çıkacağız yolun ilk yarısını ben kullanacağım o arada siteye giremem ama siz bildirimleri aksatmayın toparlarım sonrasında herkese iyi geceler
Hayirli yolculuklarCanlar biz yarın kahvaltı sonrası yola çıkacağız yolun ilk yarısını ben kullanacağım o arada siteye giremem ama siz bildirimleri aksatmayın toparlarım sonrasında herkese iyi geceler
İYİ yolculuklarCanlar biz yarın kahvaltı sonrası yola çıkacağız yolun ilk yarısını ben kullanacağım o arada siteye giremem ama siz bildirimleri aksatmayın toparlarım sonrasında herkese iyi geceler
Hayırlı yolculuklar canımCanlar biz yarın kahvaltı sonrası yola çıkacağız yolun ilk yarısını ben kullanacağım o arada siteye giremem ama siz bildirimleri aksatmayın toparlarım sonrasında herkese iyi geceler