Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah sen de görürsün hedefinişey soracam bi de ben artık pazartesi perşembeleri oruç tutmak istiyorum cuma tartı için bir dezavantajı olabilir mi acaba
Bence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir.
Oruç dedin borçlarım geldi aklıma

Menülerin yazıldığı grupta sadece akşam gün içinde yediğimizi toplu bildirim yapıyoruz değil mi.
Bir de dikkatimi çekti herkes mesajının sonunda iki kişiyi etiketlemiş bunun bir anlamı var mı
Ben kaptanı, kaptan yardımcısını, ortimi etiketliyorum
Kaptan yorumluyor, @_Reyyan da sağ olsun listeleri hazırlıyor. Ortiler de birbirini yorumluyor. Kolaylık olsun diye üçünü de etiketliyorum

Bence sorun olmaz canım. Zaten ezan erken okunuyor. Yalnızca perşembe iftarı hafif tutmak lazım. Cumaya öyle bir etkisi olabilir.
Oruç dedin borçlarım geldi aklıma
Ben bitirdim borçlarımı ama belki unuttuklarım vardır ve sağlık için de iyiymiş diye tutayım dedimdediğin gibi perşembe akşamı iftarı hafif tutup arkasından bir şey yemezsem cuma gününe etkisi olmaz bence de

Kızlar selam
Yemekler hazır mı. Ezana az kaldı
Orticim sen nasılsın. hawar Eksi durumları nasıl.
Ben güzel bir eksi gördüm bugün. Yarına artsın eksilmesin inşallah
Valla orticiğim ben bu sabah tartılmadım
Dün de eksideydim ama öyle aman aman bir şey değil bakalım yarın ne olacak
Senin adına sevindim

nnurc ortim nasılsın nasıl gidiyor ben berbatımmya bu hafta vasat 67 ye razıyım
Ortim iyiyim ya beni de bu hafta iki dogum gunu mahvetti yarin bakalim ne gorcez bu hafta kayinvalidemin evindeydim duzenim bozuldu
Ama simdi evime dondum eski diyet duzenime devam edicem Toparlariz arada kilo veremiycez, kacamak olacak ama pes etmek yok

24 Aralık Perşembe

12. 30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği(30 gr), 3 sele zeytini, 3 küp beyaz peynir, maydanoz, turp

Ara: 5 minik dilim muz, 1 ceviz, 2 fındık, 5 elma kurusu, 1 avuç leblebi

17.30: 1 büyük tabak kereviz yemeği, bol salata, 2 fındık

Su: 2lt (içmeye devam)
Spor: 2.500 adım( dışarıda hafif bir yürüyüş yaptım. Dün çok diz ağrısı çektim. Bugün fazla yüklenmek istemedim)
Not: Gece yeşil çay içeceğim

El_Em @_Reyyan hawar

Aaa nereye atmişim

Hemide perşembe akşamı, Hemide çikolata kaplamalı
Dün de çocukların rızkından yediğin gözümüzden kaçmadı

Valla Allah kolaylık versin. Bazen düşünüyorum da iki olsalardı birbirlerine bağlamak zorunda kalırdım
Bende 3 tane var ve bence ilk çocuk çook zor. diğer ikisini toplasan bile ilk çocuğun zorluğu kadar etmiyor. Her şeyin ilkini onda yaşıyosun. Bebeklik öocukluk sıkıntısı derken şimdi ergenliğe başlıyor.onun sıkıntısını da ilkte çekmek zorunda kalıyosun. Yani ben büyüğün her aşamasını zorlukla hatırlıyorum. Diğerleri daha rahat şimdilik,ya da ben daha rahatım

Tamam kaptanım teşekkürler inşallah sizlerinde desteğiyle vereceğim gerçekten son dönemeç 40a vurursak çok zor
Günaydın
Yeni gelen arkadaşlar
E ElbetOlacak @asrin23 hoş geldiniz aramıza
Hoşbulduk canım
E ElbetOlacak @asrin23 hoşgeldiniz hanımlar iki çocuk annesi olunca bazen geç kalabiliyorum
Hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…