Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim hosgeldin😊💕 nasilsin?
Ben 73 le baslamistim simdi 67.5 bu hafta pek iyi gecmedi bakalim yarin ne gorcem tartida
İyiyim çok şükür Nur cum.ne zamandır tartilmadim sabah tartilayim dedim. 57.2 geldim. 56.9 la ayrılmıştım. Korumuşum demek ki,sevindim. Oysa bu ara kacamaklarim oluyor ama vücut bu kiloya alıştı sanırım.
5.5 kilo vermişsin toplamda. Az bir kilo değil. 1 kiloyu bile küçümseme,vücuttan yük kalkıyor çünkü. Arada gelip bakacağım size inşallah. Hepinizin hedefine ulaştığını görmeyi çok istiyorum.💝

Kızlar selam
Yemekler hazır mı. Ezana az kaldı 🤭
Orticim sen nasılsın. hawar hawar Eksi durumları nasıl.
Ben güzel bir eksi gördüm bugün. Yarına artsın eksilmesin inşallah 😂😂
Ben 20 dk önce kapattım günü bundan sonra sıvıya abanıcam artık😂yarın sabah erken tartılıcam hedefim 57.4 görsem dua edicem😂ama bi 56ları görmek istemiyor değilim😂

Menülerin yazıldığı grupta sadece akşam gün içinde yediğimizi toplu bildirim yapıyoruz değil mi.
Bir de dikkatimi çekti herkes mesajının sonunda iki kişiyi etiketlemiş 😊 bunun bir anlamı var mı 🤭
Selam canım
Menülerdeki etiketler değişiyor kaptan olarak beni etiketleyenler var
Menü takibini yapan ( kim yazdı kim yazmadı ) kaptan yardımcımız @_Reyyan ı etiketleyenler var
Yadaa 2 haftada bir değişen ortaklık yarışı yapıyoruz ortaklarını etiketleyenler var
Zamanla bunlara adapte olursun şimdilik menünü yazsanda olur hiç sorun değil 😘

Günaydın canım gözün aydın anne baban gelmiş ne güzel. Ben oğlum hiç kar görmedi bu yaşa kadar anca afyon a giderken yollarda falan gördüğü. Bu sene durmadan kar ne zaman yağacak diye soruyor
Çok sağol canım ❤️ benim oğlan doydu kara bebekliğinden beri seninkide görür inşallah o da ayrı bir keyif çocuklar için 🤗

X