Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür Nur cum.ne zamandır tartilmadim sabah tartilayim dedim. 57.2 geldim. 56.9 la ayrılmıştım. Korumuşum demek ki,sevindim. Oysa bu ara kacamaklarim oluyor ama vücut bu kiloya alıştı sanırım.Canim hosgeldin nasilsin?
Ben 73 le baslamistim simdi 67.5 bu hafta pek iyi gecmedi bakalim yarin ne gorcem tartida
96 ydı ama yaa
Ben 20 dk önce kapattım günü bundan sonra sıvıya abanıcam artıkyarın sabah erken tartılıcam hedefim 57.4 görsem dua edicemama bi 56ları görmek istemiyor değilimKızlar selam
Yemekler hazır mı. Ezana az kaldı
Orticim sen nasılsın. hawar Eksi durumları nasıl.
Ben güzel bir eksi gördüm bugün. Yarına artsın eksilmesin inşallah
İnşallah canım. Neden olmasınBen 20 dk önce kapattım günü bundan sonra sıvıya abanıcam artıkyarın sabah erken tartılıcam hedefim 57.4 görsem dua edicemama bi 56ları görmek istemiyor değilim
Çok fenasınnnntarticilarrrr yarina hazirmisiniz
Aminn canımKızlar selam
İnşallah sen de görürsün hedefinişey soracam bi de ben artık pazartesi perşembeleri oruç tutmak istiyorum cuma tartı için bir dezavantajı olabilir mi acabaİnşallah canım. Neden olmasın
Selam canımMenülerin yazıldığı grupta sadece akşam gün içinde yediğimizi toplu bildirim yapıyoruz değil mi.
Bir de dikkatimi çekti herkes mesajının sonunda iki kişiyi etiketlemiş bunun bir anlamı var mı
Çok sağol canım benim oğlan doydu kara bebekliğinden beri seninkide görür inşallah o da ayrı bir keyif çocuklar içinGünaydın canım gözün aydın anne baban gelmiş ne güzel. Ben oğlum hiç kar görmedi bu yaşa kadar anca afyon a giderken yollarda falan gördüğü. Bu sene durmadan kar ne zaman yağacak diye soruyor
Merhaba canim niyetli misinKızlar selam
Biz haziriz izindekiler hazir mitarticilarrrr yarina hazirmisiniz
kadinin yasi erkegin maasi izindekinin kilosu sorulmazBiz haziriz izindekiler hazir mi
pişiiiiiikKaptanım El_Em yarın kırmızı da bildirsin kilosunu
hadi gozun aydin o zaman mezun olunca da adak filan yaparsin sen kesinÇok fenasınnnn
Ayyy neyseee yine kârdayım Perşembe günü fena artıdayım diyen biri yok
Hoşbulduk ☺bende 1 tane ama ders cocuk derken bu saat olmuş yeni aldım telefonu elime 2 çocuk olsa bunalımdan bunalıma koşarım sanırım