Evet görmedim teşekkür ederim.Merhaba aslında ilk yazdığında sana aşağıdaki mesajı döndüm ama görmedin sanıyorum tekrar ekleyeyim
Menü yazmsya başlamışsın zaten süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görmedim teşekkür ederim.Merhaba aslında ilk yazdığında sana aşağıdaki mesajı döndüm ama görmedin sanıyorum tekrar ekleyeyim
Menü yazmsya başlamışsın zaten süper
Tesekkur ederim sevindim. Ben de kac kere unutkanlik var diye b12 olcturdum ama her seferinde iyi cikti bendeki unutkanlik kalici sanirimOlmaz canim inanilmaz unutkanlik vardi v12 kullandim kilo verme surecimde hicbir yanetki olmadı hâlâ kullaniyorum
Aah ah inşallah 59 hatta 58 olayım, ne kadar isterim. Ama ben genç kızlığımdan beri 62ydim. Yani hiçbi zaman zayıf olmadım. O yüzden hep diyete 10 kg.veriyim diye başlarım, 62yi görünce bi rehavet gelir. Benim sorunum atıştırmayı çok sevmek. Yediklerimi yazacak olursam daha iyi kontrol ederim kendimi diye başlamak istedimMerhaba hoşgeldiniz aramıza ben Esra takım kaptanıyım bugün takıma uğrayamadım kusura bakmayın
Takıma bugün iki öğretmen katıldı öyle mi ne şahane aynı yaşta sayılırız ve benim 1 çocukta pilin bitti sizde 3 çocuk Allah bağışlasın
Fazla kilonuz çok yok eminim ekip içerisinde eğlenerek onlarıda vermiş olursunuz
Mevcut hedef ve kg yarışma kuralları için yeterli kalmıyor min yüzde 10 hedef isteniyor sizin kilonuz için 59.4 e denk geliyor sorun olur mu ?
Menülerimizi her gün ayrı bir sayfada yazıyoruz sizdende yarından itibaren aksatmadan bekleriz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
yani ikindi mi güçlü yesem sence cnm
Bugün menüm biraz fazla ama yazayım dedim :)
Sabah 1 dilim siyez ekmeği,piliç sosis ızgara ,krem peyni,domates salatalık yeşillik,yeşil zeytin türk kahvesi
Ara 1 trabzon hurması
Öğlen hamsi ekmek
Ara türk kahvesi fındıklı çikolata,1 avuç leblebi
Akşam 6 kaşık makarna,sarımsaklı yoğurt,acı biber karabiber nane
3 lt su yürüyüş kaptanda
Pain Killer Mehfam
Yok cnm dün sinirim bozuldu biraz ama iyiyim şimdi
Hosgeldiniz aramiza gercekten buraya yazmak cok etkili oluyor yazacagim diye kontrollu yiyorsun insallah hep beraber zayiflarizAah ah inşallah 59 hatta 58 olayım, ne kadar isterim. Ama ben genç kızlığımdan beri 62ydim. Yani hiçbi zaman zayıf olmadım. O yüzden hep diyete 10 kg.veriyim diye başlarım, 62yi görünce bi rehavet gelir. Benim sorunum atıştırmayı çok sevmek. Yediklerimi yazacak olursam daha iyi kontrol ederim kendimi diye başlamak istedim
Evet canım almıştım geçen yıl. İlk aldığımda incik cincik her şeyi tartıyordum şimdi sadece çok emin olamadığım şeyleri tartıyorum. Mesela yaptığım ekmek mayasız olduğu için küçük ama tartıda fazla geliyor. Ne kadar yediğimi bilmek için onu tartıyorum.hahaha Allah iyiliğini versin kız canım sıkıldı ya ne bileyim ama neyse 200 300 idare edersen kalayım
canım tartın mı var mutfakta ben alamadım 1 grama bile takarsam diye
yaa yerim seni yaa çocuğun şeysilerinden hep
canım bulgurdan katmer nasıl oluyor
Ay kuzu. Sağ salim atlatıldı mı krizKarnım çok aç haftasonu neler yicegimi seçiyorum yemek tariflerinden
Ayy göz yaşım pıtTatlım
Çok sağol düzeldi iyi geldi annem babam
Canım b12 için alt sınır 200 lerde görünüyor tahlil sonuçlarında ama 500 olması gerektiğini söylüyor uzmanlar. Hatta 700 olması gerektiği ile ilgili yazı okumuştum. Yani her halükarda düşük oluyor bizimkilerKizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus
Bugün hurma yoğurt tarzı yapıcam cnm ve kaçamağı sabah uyanınca yaptım 4 rulokatcanim aburcubur tarzi seyleri gun icin de ve tabi sınırlı bir şekilde ye. Hani önceden beslenmende varsa tamamen kesmemiş olursun.
hem vücudun onları yiyerek kilo vermeyi öğrenir, hem ideal kilona ulaşıp ta yemeye başlayınca vücudun zaten alışık olacağı için birden kilo almazsın, hem de yoksunluk psikolojisine girip arada gece yeme atakları geçirmezsin.
Miktarlar fazla değilse bence gayet güzel menü canım, afiyet olsun
Devam etme kararına çok sevindim canım ortim
Portakal yedim iyi geldi elime hep tehlikeli şeyler geliyorduEvet canım almıştım geçen yıl. İlk aldığımda incik cincik her şeyi tartıyordum şimdi sadece çok emin olamadığım şeyleri tartıyorum. Mesela yaptığım ekmek mayasız olduğu için küçük ama tartıda fazla geliyor. Ne kadar yediğimi bilmek için onu tartıyorum.
Canımcım gitmemene Çoookk sevindim. Dün benim de modum çok düşüktü. Arada oluyor öyle. Biz seni gaza getiririz
Ay kuzu. Sağ salim atlatıldı mı kriz
Ayy göz yaşım pıt
Gözün aydın canım
Ben de özledim Çoookk. Ama sağlıklı olsunlar da diyorum yeter
Canım b12 için alt sınır 200 lerde görünüyor tahlil sonuçlarında ama 500 olması gerektiğini söylüyor uzmanlar. Hatta 700 olması gerektiği ile ilgili yazı okumuştum. Yani her halükarda düşük oluyor bizimkiler
Ben de hem d3 hem b12 alıyorum. Zaten vitamin eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
23 Aralık Çarşamba
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 4 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, turp, mor lahana, yeşil çay
Ara: 1 dilim siyez unundan mayasız ekmek(30 gr), 1 dilim fırında sade bal kabağı(70 gr)
18.00: fırında tavuk kıymalı karnıyarık(1 Bostan patlıcanın yarısı), 140 gr fırında sade bal kabağı, iki kaşık yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor kaptanda
El_Em Mehfam hawar
12.00
3 kasik domatesli yumurta
2 catal beyaz peynir
4 zeytin
15.30
Maden sulu Kayisili form
1 ceviz
18.30
1.5 kepce mercimek corbasi
1 tabak karnabahar yemegi
3 kasik kozlenmis patlican salatasi
3 kasik yogurt
1 saat 15 dk leslie
Adimlar kaptanda
El_Em Mehfam seyrekyagmur
Su biraz az olmuşİyi akşamlaar
Sabah
2 dlm çavdar ekmeği
Bol maydanoz ve lor peyniri
Öğle
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye
Akşam
1 kepçe çorba
1 tane biber dolması
Aralarda
1 büyük fincan yeşil çay ve hibiscus demledim
8 10 tane antepfıstığı
Su:1lt detoks suyu
Spor: 3300 adım
Namaria canım senin nasıl gidiyor yeni menü listen
Menü güzelBugün menüm biraz fazla ama yazayım dedim :)
Sabah 1 dilim siyez ekmeği,piliç sosis ızgara ,krem peyni,domates salatalık yeşillik,yeşil zeytin türk kahvesi
Ara 1 trabzon hurması
Öğlen hamsi ekmek
Ara türk kahvesi fındıklı çikolata,1 avuç leblebi
Akşam 6 kaşık makarna,sarımsaklı yoğurt,acı biber karabiber nane
3 lt su yürüyüş kaptanda
Pain Killer Mehfam
Süper menü
Gayet güzel
İyi yapmışın canım,sabah yedigin iyi olmus.Bugün hurma yoğurt tarzı yapıcam cnm ve kaçamağı sabah uyanınca yaptım 4 rulokat
Nefsimi doyurdu sanki bakalım
akşam rapor veririm canısı
Portakal yedim iyi geldi kuuzm ya ev işi yapınca şekerim düşüyor galibaaKiyamam canim bi su ic ay doydum tokum de bilincaltin doydugunu dusunsun
Vururum tabi hayatında guzel baslangiclar değişimler geliyor mesleginle ama önce kendi değişimin gerekli bu yolu bitir ki herşey tam hazır olsun ayrıca 91 cm mi hicbisey demiyorum 85 den 80 e düşen biri olarakoyy can evimden vurduun göğsüm de küçüldü biraz yaa 91 cnm şu an korkuyorum 90 60 90 dan uzaklaşıcam diye
Ya inanirim olur yani haketme güdüsü olabilir,kendisini haftasonu na ertelemeye çalışıyorumseyrekyagmur canim sen ne zaman tartida hafif eksi gordum desen ertesi gun cok acikiyosun kendi kendine bi sartlanma falan mi yapiyosun farkinda olmadan acaba
6000 lik yürüdüm orticim iyi geldi sonuç hala güzel ama daha güzel olabilirdi 1 haftadir wc ye çıkamıyorum yeislcay içelim bakalım iyi gelir inşallahMenu super su da artmis yarin biraz hareket etsek tarti oncesi bir de sabah yesilcay falan icelim orti gun icinde odem atarız cumaya faydasi olur herhalde.1. Biziz ona gore