Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlaar

Sabah
2 dlm çavdar ekmeği
Bol maydanoz ve lor peyniri

Öğle
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye

Akşam
1 kepçe çorba
1 tane biber dolması

Aralarda
1 büyük fincan yeşil çay ve hibiscus demledim
8 10 tane antepfıstığı

Su:1lt detoks suyu
Spor: 3300 adım
Namaria Namaria canım senin nasıl gidiyor yeni menü listen
Ortim patates salatasi karbonhidrat ama icinde yesillik falan da var olabilir ama kurabiye ile ayni ogun olmasi iyi denk gelmemis 🙃 yarin sifir karbonhidrat yapalim kuzu tarti oncesi 🤸🏃‍♀️🪂

Kızlar selam. Ben de geldim aranıza
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:62 60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :10, 7, 1 yaşlarında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Emzirirken kilo verme grubundaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bir yerde dur demezsem sürekli artıyor. Karın bölgemde toplanıyor kilolar. Bel çevrem sınırda:KK43:
Yarın tartılıp dikkat etmeye başlıyorum🏃
Merhaba hoşgeldiniz aramıza 🤗 ben Esra takım kaptanıyım bugün takıma uğrayamadım kusura bakmayın 🙈
Takıma bugün iki öğretmen katıldı öyle mi ne şahane 🤗 aynı yaşta sayılırız ve benim 1 çocukta pilin bitti sizde 3 çocuk Allah bağışlasın ❤️
Fazla kilonuz çok yok eminim ekip içerisinde eğlenerek onlarıda vermiş olursunuz
Mevcut hedef ve kg yarışma kuralları için yeterli kalmıyor 🙈 min yüzde 10 hedef isteniyor sizin kilonuz için 59.4 e denk geliyor sorun olur mu ?

Menülerimizi her gün ayrı bir sayfada yazıyoruz sizdende yarından itibaren aksatmadan bekleriz 🤩

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

En azından 60 a gel kuzum ve izin kullanmican demi aynı gün geldik Ağustos da bence izin yapmasan iyi olabilir beyaz önlüğü n için de fit bı doktor olsan ooh mis 💃
oyy can evimden vurduun :rolleyes: :KK200: göğsüm de küçüldü biraz yaa 91 cnm şu an korkuyorum 90 60 90 dan uzaklaşıcam diye :KK22::KK70:

ADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum
Sizde hoşgeldiniz tekrardan teşekkürler form için 🤗
Yaş konusunda çok haklısınız 🤯 bende 34 yaşındayım ve geçtiimiz sene içinde en zor 20 kilomu verdim çok spor yaptım 0 kaçamak ilerledim ama yinede 100 gram 100 gram verdim artık metabolizmamız maalesef eskisi gibi değil 🙈 ve en kritik dönemeçteyiz ya batmayo seçeceğiz ya çıkmayı umarım hedefinize burada kolayca erişir sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşursunuz o özgven ve huzur çok başka ❤️❤️

Belki kızlarda yazmıştır ama her gün menüleri aşağıdaki linkten bekliyoruz ayrıca sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var ☺️
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Selam 👋
Sabah: 1 haşlama yumurta,kk peynir, eski kaşar, çeri,marullu maydonozlu salata,2 dl tb ekmeği

Öğle: 4 yk kuşbaşı et yemeği, 3 yk barbunya, marullu maydonozlu salata,1 dl tb ekmeği

Akşam: yarım kase tavuklu çorba, yarım dl ekmek,1 tk bal

Su:1.5 lt
Spor0
El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
Menu super su da artmis yarin biraz hareket etsek tarti oncesi bir de sabah yesilcay falan icelim orti gun icinde odem atarız cumaya faydasi olur herhalde.1. Biziz ona gore 🤩

Kizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus

Kızlar bir yol yordam gösterin bana grubu tam anlamadim
Yediklerimizi 5. Grup spor ve diyet listeleri kısmına mı yazıyoruz? Yoksa herşeyi bu kısma mı ekliyoruz.?
Ana sayfadaki kendini tanıtma kısmı olmuyor form gibi mi dolduracagız dolduracaksak nereden?
Birde fotograf gönderme nasıl oluyor kime gönderiyoruz cuma günü.? Kafamda deli sorular. 🤔
Merhaba aslında ilk yazdığında sana aşağıdaki mesajı döndüm ama görmedin sanıyorum tekrar ekleyeyim 🤗
Menü yazmsya başlamışsın zaten süper ☺️

Merhaba
Hoşgeldiniz aramıza başlamak bile yol almak demektir üzülmeyin karar verdiyseniz bir kere devamı gelir kilo nedir ki 🤗
1.saydada kurallarımız ve katılım formumuz var onu kopyalayıp bu sayfa üzerinden doldurursanız özetle tanımış oluruz sizi ☺️

Kizlar gecen konusu açılmıştı vitaminler falan siz bilirsiniz doktor b vitamini yazmis bana kilo verme icin sıkıntı olur mu ki.b vitaminim dusuk degil ama bu sinirsel agrilara iyi geliyormus
Olmaz canim inanilmaz unutkanlik vardi v12 kullandim kilo verme surecimde hicbir yanetki olmadı hâlâ kullaniyorum

X