HoşbuldumHoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldiniz
Merhaba hoş geldin aramıza. Sağlıkla dilediğin kiloya ulaşırsın inşallahKızlar selam. Ben de geldim aranıza
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:62 60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :10, 7, 1 yaşlarında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Emzirirken kilo verme grubundaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bir yerde dur demezsem sürekli artıyor. Karın bölgemde toplanıyor kilolar. Bel çevrem sınırda
Yarın tartılıp dikkat etmeye başlıyorum
Menü süper adımlar şahane ortimm 85 kilidine yaklaşıyoruz anlaşılan12.00
3 kasik domatesli yumurta
2 catal beyaz peynir
4 zeytin
15.30
Maden sulu Kayisili form
1 ceviz
18.30
1.5 kepce mercimek corbasi
1 tabak karnabahar yemegi
3 kasik kozlenmis patlican salatasi
3 kasik yogurt
1 saat 15 dk leslie
Adimlar kaptanda
El_Em @_Reyyan seyrekyagmur
Hedef en azından 57 cnmBurcum senin hedefin kaçtı ?
yani ikindi mi güçlü yesem sence cnmCanım emin misin izin konusunda, bazen diyetten yoruldum artık izin isteyeyim biraz rahat takılayım diyorum aklımda çikolatalar, karbonhidratlar uçuşarak, 1 gün sonra öyle bir motivasyon geliyorki iyiki izin istememişim diyorum.
akşam atıştırmalarını gün içinde yapsan belki akşam canın istemez. Hem menüye yazmış olursun.
hahaha Allah iyiliğini versin kız canım sıkıldı ya ne bileyim ama neyse 200 300 idare edersen kalayımAyyyy zaten canım sıkkkınnn
İzin vermiyoruz değil mi kızlar
Oylama kapanmıştır devam ediyorsun
canım tartın mı var mutfakta ben alamadım 1 grama bile takarsam diye22 Aralık Salı
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 3 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, beyaz lahana, mor lahana, turp
Ara: 1 dilim siyez unundan, mayasız, chialı, keten tohumlu ekmek(25 gr), 1 avuç elma kurusu, 4 fındık
17.30: 1 büyük fırında karnıyarık(içinde tavuk kıyması vardı), 2 kaşık yoğurt
Su: 2,5 lt
1 yeşil çay, 1 rezene çayı
Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim evde yap yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma
Çayın yanında birazcık kuru elma yiyeceğim
El_Em @_Reyyan @hawar
yaa yerim seni yaa çocuğun şeysilerinden hep12:00
1 elma
2 kaşık çocuğun mısır gevreğiden
3 tane diğer çocugun cipsinden
16:10
Bir büyük tabak yoğurtlu brokoli
akşam sütlü kahve içmeyi planlıyorum.️
su: 2 litre
Spor: 80dk eliptik
Hedef60kgolmak
canım bulgurdan katmer nasıl oluyor11.00
Bulgurdan yapılmış yağsız katmer(1adet)
15.00
Büyük elmanın yarısı 20 25gr kadar leblebi
17.00
2 küçük kabak az yağda sotelenmiş, 3 yk yoğurt, 2 ceviz
Su:3lt
Spor:25dk cardio
Bulgurdan katmerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ablamın kaynanası yapmış ablam için ablam da diyette diye unsuz bulguru baya bi işlemden geçiriyorlar herhalde 1 hafta boyunca yoğuruyorlarmış yalan olmasın afyonlu arkadaşlar daha iyi bilirlerhahaha Allah iyiliğini versin kız canım sıkıldı ya ne bileyim ama neyse 200 300 idare edersen kalayım
canım tartın mı var mutfakta ben alamadım 1 grama bile takarsam diye
yaa yerim seni yaa çocuğun şeysilerinden hep
canım bulgurdan katmer nasıl oluyor
şu kızgın suratı sevdim bi süre takılıcam bununla gitmiom gitmiom dün öyle geldiler ama gittiler bugün cnm
Askkusum benim favorim emirdi ugur yakisikli favorimdi o evden izliyo ama emir ordavalla mikemmel olmuş bence mmmmh yakışmış barboma hıhh kıskandın di mi senin adaylar evden izliyo diye
Ay ben de sevdim sana aticam surekli yuregim hop etti canisi gitcen diyeşu kızgın suratı sevdim bi süre takılıcam bununla gitmiom gitmiom dün öyle geldiler ama gittiler bugün cnm
Oh ne guzel degisiklik iyi olur canimiyiyim canım annemle babam geldi bugün o yüzden giremedim onlarla ilgileniyorum yarın birlikte İstanbul'a geçeceğiz
Evet canım iyi oldu oğlumda sevindi baya dedeye gel dememiz yetiyor sağolsunOh ne guzel degisiklik iyi olur canim
İlla o abur cubur yenecek değil mi sabah kahvaltısında ye ciddi diyorum Nutellalı falan 1 dilim ekmek olabilir arada ama yarın değil hayani ikindi mi güçlü yesem sence cnm
Hee anladım canım birkaç hafta mayalanan ekşi maya ekmeği gibiymiş kalsınBulgurdan katmerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ablamın kaynanası yapmış ablam için ablam da diyette diye unsuz bulguru baya bi işlemden geçiriyorlar herhalde 1 hafta boyunca yoğuruyorlarmış yalan olmasın afyonlu arkadaşlar daha iyi bilirler
Yok cnm dün sinirim bozuldu biraz ama iyiyim şimdiHedef60kgolmak canım nerdesin?
Nasılsın, neye karar verdin?
Hala izin düşünüyor musun canım?
El_Em kaptanım nasılsın, moralin düzeldi mi?
Emir mii aşkkuşum muu yakışıklı mııAskkusum benim favorim emirdi ugur yakisikli favorimdi o evden izliyo ama emir orda
SerhaaattttttttEmir mii aşkkuşum muu yakışıklı mıı
olsun bakalım hangisi kalcakAskkusum benim favorim emirdi ugur yakisikli favorimdi o evden izliyo ama emir orda
oyy canım yaa sevsinler kalbisiniiiAy ben de sevdim sana aticam surekli yuregim hop etti canisi gitcen diye
Ayy Özgül ü tutan yok muuSerhaaatttttttt