Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzu mezuniyet sonrasi 10 kilo alip baslama da gene listeye aman diyim
En büyük korkum sağolsun karantina psikolojisi ama yok almila onu planlayarak yapicam atıyorum çok canımın çektiği bı hamurisi varsa haftalık tek hakkım o ertesi gün Yeşillik şeklinde olabilir ama bı daha 7 kere dönmek istemiyorum
Sevgili ortim ben yolun basinda sen sonunda bu hafta bana guzel ornek olup motivasyon saglayacagina eminim
Ah ortim tabi destek olurum sana, bakma bı süredir bende dağıldım vermedikçe ,emin ol sende bu kiloya bı kaç aya geleceksin bir sürü örneğimiz var ve herşey mümkün
Kızlar evde dön dön çok yoruldumm yaaaaa

Eşim amma dalga geçti

Ben kaçıyorum öptüm herkesi yürüyüş sayesinde iyide su içtim
Benim ki bı bu eksikti dedi yarından itibaren motoru takcez artık.kaptan yapıyorsa o fitliklee kirmizigitar mezuniyete sarkık gitmeyek yürüyelim beaa

Ortim de gececiymis
Insallah yaza kadar hallederim bu isi

Menü süper orticim afiyet şifa olsun

Verirsin hiç zor değil kendi iç sesini dinleme yeter beni o çok yoruyo
Haklisin onumuze bakmak lazim.sen de en kisa surede mezun olursun insallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederim

Kızlar menü sayfasında adımları yazmayanlar var yazın spor tablomuza yine ayrıca ekleyeceğim bunlarıda ( dün yazmayanları bu tablodan bakıp eklerim )

Yani ekip sayfamıza adım ekran görüntüsü

Menü sayfamıza toplam adım sayısı + varsa diğer tüm sporlarınız yazılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…