• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hepinize ilginiz ve geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
ve yarın büyük gün. yarın dikişlerin birkaçı alınacak.inşallah bir sorun çıkmaz.

matemcim canım nasılsın daha iyisindir inşallah.yarını kolay atlatırsın inşallah.
ben de oğlumla dr. dan geldim.sabah ameliyata gidicez.hepinizin dualarını bekliyorum.

matimcim umutcum allah yardımcınız olsun inşallah iyi geçer yarın umutcum oğlun için dua edicem allahım yanında yardımcı olsun cnm. üzülme sağ salim biter amelyatı merak etme.

selamlar takımcım adliyeden döndüm ama büroda işlerden anca fırsat buldum

dava lehime döndü sanırım hakim ona baya bi konuştu etti 9 nisana gün verdi tekrardan
annem tanık olarak dinlendi
efe ile üçümüzü psikoloğa gönderdi hakim randevu alıcaz duruşmadan önce velayetin kimde kalacağına psikolog karar verecek
yakında bitecek inşallah bu dava en az 2 ay sürer yine de sanırım ama olsun hayırlısıyla hallolacak gibi hissediyorum ben

gul ben bıdahakı pazara cıkısımda sana alırım emel e yollarım.tabı emel cıgım sende ıstersen ıkı tane alırımyerimseniben.tam bı tencere sarma yapdım yıne.yemeden bu aksamı gecırmem lazım.gul senın boyun benden epey uzun galıba ben 170 ım.ama su anda 50 bedenım daha.ama baslangıcda bende 54 dum.sadec mayo almısdım 50 beden buyuk geldı ama cok degıl 48 e degısdırdım.suya gırıncede bıraz acıyo.bıde bıraz sarsın ıstedım.ıns 48 e sıgsam bıran once.benımde etım cok sıkıdır.sımdı gobegım cok komuk fos fos oldu resmen.korkuyorum toplanmazsa dıye.gobegımı habıre ıcıme cekıyorum aeben soylemısdı sanırım artık cekmekden oyle duruyomus.ıns ıse yarar

dava lehime döndü sanırım hakim ona baya bi konuştu etti 9 nisana gün verdi tekrardan
efe ile üçümüzü psikoloğa gönderdi hakim randevu alıcaz duruşmadan önce velayetin kimde kalacağına psikolog karar verecek
yakında bitecek inşallah bu dava en az 2 ay sürer yine de sanırım ama olsun hayırlısıyla hallolacak gibi hissediyorum ben

emel ıns.canım ya.psıkolokla karar verılmesı de ıyı olmus canım efenın ıhtıyacı neyse ona gore sekıllenır hersey.sonucda ıkınızde cocugunuz ıcın en ıyısını ıstersınız.benım kaynımda bosanma surecınde mahkeme nerdeyse 1 yıldır suruyor.hala sonuc yok.nasıl yıpranıyolar bılıyorum.allah yardımcın olsun

sağol cerriccim bana tatlandırıcı gönderme bitanem ben kullanmıyorum evden ayrılmadan önce 3 tl ye sıvı tatlandırıcı almıştım o bile duruyor sözde kendime diyet muhallebi yapıcaktım ona bile gerek kalmadı

umutcum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah çabucak iyileşir bebişin
Allah acılarını göstermesin

gülcüm benden ince gözüküyor ya merak etmeyin yakında ben ondan ince gözükücem çok kararlıyım çünkü kesinlikle 70e gelmeden durmak yok bu sefer

mesajları okudum ama aklımda kalmadı bişey
honeycim zenancım bennucum ve reyhan ablamı da öpüyorum tabi bir de sporcu kallisimi öpüyorum Şeniz

merhabalar.. bende ara ara uğruyorum ama kimseler yok diyede yazmadım pek..

umutum gelmiş.. canım inşallah bir an önce güzel haberlerini alacağız oğlunun... haydi bakalım geçmiş olsun şimdiden...

mehalimde hastalanacakmış off grip filan olma kötü yaa...
sağol kallistecim inşallah.

umutum umut verici sözlerin için çokk saol iyiki varsınız. oğluşunda ne kısa sürede aslan gibi olur inşlh allah başka dert vermesin dermansız dert vermesin canım..a.s.
cedric canımsın reyhan annem gene tecrübesiyle anneliğini gösterdi bize biz sana sende arama derken o en güzel öğüdü vermiş bizimde cahilliğimize bağışlarsın umraım:1hug:
sağolasın mehalim.kendini iyi hissetmene sevindim.takımda herbirimizin bir diğerine ihtiyacı var ona göre:))

bari sizin için yaptığım hesapları yazayım kendimi affettirmek için
umuts...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek
emelcim sağol canım uğraşmışsın.bu miktarlara dikkar edicem.gün içinde yakalamaya çalışıcam en azından

umutum oğluşunada geçmiş olsun canım.
emelim ben yokken yenilenlerin listesini yazma kararı almışsınız herhalde.nasıl yapıcaz bunu?
sağol matemcim.evet canım yediklerimizi haftalık yazıyoruz ve emelcim yorumluyor yediklerimizi.sen de iyileşince tam gaz diyete devam edeceksin tamam mı matemcim.gözüm üzerinde olacak

umutum sen atlattin sira oglusunda tez zamanda atlatsin ameliyati insallah ta saglikli bi sekilde gule oynaya devam etsin yaramazliklari opuyorum kuzunu da senide canim
zenancım sağol canım.ana oğul sırayla atlatmış olucaz inşallah.ben de öperim
Günaydın canlarım kendimi beslenme açısından çok daha iyi hissediyorum bugun .sözlerinize desteğinie sonsuz minneteram
çok güzel mehalim.aynen devam et canım.

günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben iyiyim ama tartıldım moralim bozuldu 1 kg almış görünüyom azda yiyorum ama metobolizma durdu resmen regli olamamak beni mahvetti.
dün iyi kaynatmışsınız.
matemcim sevindim dikişlerin kaynamasına. inşallah kısa zamanda düzelirsin.
bende birçok ameliyat oldum hiç sevmediğim şey dikişlerin pansumanı ve aldırılması.ameliyattan korkmam ama bunlardan korkarım.
kilo almış görünüyom ama 48 beden 2 adet pantalonum vardı giriyorum artık giyebiliyorum. 52 lerden kurtuldum şükür. emelcim metobolizmamı çıkarmıştın banada liste hazırlarmısın nasıl beslencem göreyim.gerçi burda yapmak çok zor. buhafta akşamdan yemeğimide yapamadım.
pazartesi ablam ufak bir operasyon geçirdi ona gittik
dün annem ishal olmuş sulardan onunla uğraştım iki gündür evde duramıyom yemekde yapamadım.
burda atıştırıyom bişiler.
neyse zenancım inşallah işlerim rayına girerse katılımım artar. neyse kendinize iyi bakın.
emelcim yarın akşam sinemaya gidicez unutma.
gülcüm hemen moralin bozulmasın.1 kilo önemli bir rakam değil.reglin nedeni iledir.48 beden giymen çok hoş bak sevinmelisin.annene ve ablada da geçmiş olsun canım

canlarım nasılsınız.ya giremiyorum 1-2 gündür.bilgisayar sınıfında ders oluyo.
mehalim söyleyince çok üzüldüm...kardeşim ankarada ama kanı uymadı.ne diyeyim takdir-i ilahi.
ben 3 gündeyim kızlar .SıZE BıŞı DANIŞMAK ıSTıYORUM
şu elma kromu diye bişi çıkmış ne diyorsunuz bi bilginiz var mı
bide ben lahana aldım .lahana suyunu nasıl hazırladınız ne zaman sıcak mı soğuk mu içtiniz.
bunları deniycem artık gaza geldim bu ay 10 kilo verecem inşallah .DUA EDıN NOLUR YOLUMDAN DÖNMEYEYıM.....:utangac:
busecim gaza gelmene sevindim 10 kilo verme kararına da sevindim canım.hadi gayret bakalım.bizler seni paylaştıkca destek oluruz her zaman biliyosun

busecim ben kullandım yarım paket filan ama bıraktım bırakmamın sebebide artık kendi başıma yapabileceğime inandığım için..
QUOTE]ben de senin gibi aynı nedenle bıraktım krom tabletini.ömür boyu kullanamayacağıma göre bir an önce kendi irademle yola devam edeyim dedim

kızlar resmimi gördünüz burda en zayıf halim bu 2006 ekimde eski eşimle olan evimde bu uyguladığım diyet sayesinde 44 bedene düşmüştüm.ve bu resim o evde çekildiğim son resim oldu 2006 kasımda ayrılma kararı almıştık. şimdi bu kiloma inmeye çalışacağım bu pantalonumu çok severdim hala duruyo giymek için sabırsızlanıyorum.
resimde çok hoşsun canım.eminim o kiloya döneceksin tekrar

umutcum genel olarak iyi düzenin ama farkında olmadan sanrım karbonhidrat abartılı oranlara çıkmış canım lütfen dikkat et:kahve:
sağolasın emelcim evet haklısın bolca pilav yemişim bi de muz.daha da dikkat edicem

gece kuşunuz geldiiiiiiiiii
arkadaşlar ben çok kötü birşey yaptım ve kendimi çok suçlu hissediyorum hem kendime hemde size karşı bu akşam kendimi kaptırıp aşırı miktarda tatlı yedim adetim gecikti bu krizi ona bağlıyorum şu boğazımı tutamadığım için kendimden nefret ediyorum yaaaa
:
olur honeycim böyle anlar.nefret etme ve moralini bozma.tek yapman gereken kendini formatlayıp diyetine devam etmek.yok öyle bi kere fazla kaçırdım diye moral bozmak.öpüyorum seni.

matimcim umutcum allah yardımcınız olsun inşallah iyi geçer yarın umutcum oğlun için dua edicem allahım yanında yardımcı olsun cnm. üzülme sağ salim biter amelyatı merak etme.
sağolasın gülcüm.çok sevinirim dua edersen.

emelcim canım benim güzel bir haber bu.olsun uzaması önemli değil.yeter ki senin isteğin doğrultusunda sonuçlansın.

umut dualarımız senınle allah yardımcısı olsun oglunun.ıns sorunsuz gecer ve tedavısı tamamlanır
cedricim sağol canım.

ben kilomu bugünden bildireyim kallistecim.
yarın bütün gün hastanede olucam.
kilo 77.
geçen hafta 77.7 olduğuna göre 0.7 kg verebilmişim.sen bir düzeltme yapacaktın hatırlarsın listeleri hazırlarken.orda 76 yım çünkü.

ben kararlı bi şekilde diyete devam ediyorum.
kaçamak filan yok.pasta yok çikolata yok.börek yok.3 haftadır bu şekilde iyi gidiyorum aslında.
yediklerimi yazmak çok ama çok işe yaradı bende.bir de ara öüğün atlamıyorum ve yemekleri belirli saatlerde yiyorum.çok ta rahatım bu şekilde beslenince.fazla bi açlık çekmiyorum.bitkinlik hissetmiyorum.bence hepiniz dikkat edin kendimizi bitkin hissedecek kadar aç bırakmayalım bu çok tehlikeli.bizi daha fazla yemeye itiyor özellikler şekerli gıdalara elimiz uzanıyor
ben biraz daha dikkat edecem heralde emelim haklı.akşamları pilav veya muz yemekten kaçınacağım.akşamları ne kadar hafif geçerse o kadar güzel kilo veriliyor.

matemcim canım nasılsın daha iyisindir inşallah.yarını kolay atlatırsın inşallah.
ben de oğlumla dr. dan geldim.sabah ameliyata gidicez.hepinizin dualarını bekliyorum.
umutum tabiki duacınız olacağız aklınız kalmasın çabucak atlatıp sağlığınıza kavuşacaksınız inşallah..

kızlar hepinize ilginiz ve geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
ve yarın büyük gün. yarın dikişlerin birkaçı alınacak.inşallah bir sorun çıkmaz.
sanada tekrar geçmiş olsun canım sorunsuz çıkarırlar inşallah dikişlerini..

48 e sıgsam bıran once.benımde etım cok sıkıdır.sımdı gobegım cok komuk fos fos oldu resmen.korkuyorum toplanmazsa dıye.gobegımı habıre ıcıme cekıyorum aeben soylemısdı sanırım artık cekmekden oyle duruyomus.ıns ıse yarar
cedricim hiç kafana takma ama masajı kremide ihmal etme inanki bu fos dediğin görüntüyü ve sarkmyaı engelliyor benim karnım çok iğrenç bir görüntüdeydi hem 3 doğum hem sezeryan olunca birde sezeryanda bir görüntü kirliliği kalıyor böyle kesilen yerde içtende dikiş olduğu için sanki içte deriyi toparlayıp büzük içine sıkıştırıp öyle dikmişler gibi iğrenç işte birde estetik kimsorarsa.. bu masajlarla ve kremlerle öyle güzel toparlandıki şu an rahatsızlık duymayacağım bir göbeğim var biraz daha spor ve biraz daha masajla yaza bir şey kalmayacak gibi gözüküyor.. sende üzülme ve nasılsa spor yapıyorsun masajıda ihmal etme hani sen lahana yağı almıştın ne oldu faydasını görmedinmi onu kullananlar hep güzel şeyler yazıyor merak ettim..

ben kilomu bugünden bildireyim kallistecim.
yarın bütün gün hastanede olucam.
kilo 77.
geçen hafta 77.7 olduğuna göre 0.7 kg verebilmişim.sen bir düzeltme yapacaktın hatırlarsın listeleri hazırlarken.orda 76 yım çünkü.

.
yok umutum unutmadım zaten yarında eski kilondan yapacağım bildirimi ve püsküütten değiştirmesini isteyeceğim şimdi gelince yine eski kiloyu görürsen şok olma düzelecek yani..

evet umutcum karbonhidrat grubu yiyeceklerden plav makarna yerine çavdar veya kepekli ekmek yemek daha sağlıklı çünkü yağ yok öncelikle ve içinde besin değerleri daha yüksek protein var

muz gibi kalorisi yüksek meyveler yerine portakal gibi daha sulu ve az kalorili meyve yersen daha tok tutuyor insanı
1 meyve=70 kal=75 gr muz=200 gr portakal=100 gr elma

bende sporumu yaptım geldim.. geçende birinin sporda kullandığımız sopasına takılıp düşer gibi havalandığımı söylemiştim hatırlarsınız ya o günden sonra spora ne zaman gitsem aşırı sancılar çekiyorum bacağımdada elimi gezdirdiğimde içten şişlik var ama dayanılmaz bir sancı veriyor kemiğim ağrıyor öyle yüzeysel değil off ya canımı sıkıyor bu..

150 yarım mekik çektik bugün birde alt ve üst karın bölgelerini sıkıştırmışız hoca öyle dedikaydirigubbakcemile3 hayatta yapmadığım harketleri yapıyorum çok güzel oldu bu bana ya iyiki başladım moralim daha yerinde sporu aksatmıyorum diye...

kallistecim sağolasın canım.yok şok olmam artık.:))
emelcim dediğin gibi dikkat edicem.pilavı makarnayı çok yediğimi kabul ediyorum.sabahları kepek ekmek yiyorum ama diğer öğünlerde ekmek yok.aslında pilav yiyeceğime 1 dilim ekmek yemeyi deneyeceğim.
az önce biraz çikolata yedim.kendimi ödüllendirdim.kaçamaktan sayılmaz heralde.
yorgun ve halsizim ya ö açıdan yiyeyim dedim:))

kallistecim harikasın.spor yapman çok güzel gerçekten ve çok faydasını göreceksin eminim.
bu arada sana bi soru sormuştum mesajla cevabı bekliyorum müsait olduğunda.

çikolata dedinde umutum bak etinin yeni ürünü çıkmış bizim bakkalda bile olduğuna göre heryerde vardır artık :)) sticks diye şöyle çubuk çubuk incecik her bir tanesi 55 kalori rastlarsan al yersen ölçünü bilirsin..

gul ben bıdahakı pazara cıkısımda sana alırım emel e yollarım.tabı emel cıgım sende ıstersen ıkı tane alırımyerimseniben.tam bı tencere sarma yapdım yıne.yemeden bu aksamı gecırmem lazım.gul senın boyun benden epey uzun galıba ben 170 ım.ama su anda 50 bedenım daha.ama baslangıcda bende 54 dum.sadec mayo almısdım 50 beden buyuk geldı ama cok degıl 48 e degısdırdım.suya gırıncede bıraz acıyo.bıde bıraz sarsın ıstedım.ıns 48 e sıgsam bıran once.benımde etım cok sıkıdır.sımdı gobegım cok komuk fos fos oldu resmen.korkuyorum toplanmazsa dıye.gobegımı habıre ıcıme cekıyorum aeben soylemısdı sanırım artık cekmekden oyle duruyomus.ıns ıse yarar
cnm çok teşekkür ederim. düşünmen yeterdi. ama içinden gelmiş gönder. kırmim seni.
ben 1,76 boyum cnm sende kısa sayılmassın.mayoda farklı oluyo beden ben pantolonda 48 e düştüm. inaş.sende düşeceksin cnm. mekik en güseli göbeğe.onu denesene.

bende sporumu yaptım geldim.. geçende birinin sporda kullandığımız sopasına takılıp düşer gibi havalandığımı söylemiştim hatırlarsınız ya o günden sonra spora ne zaman gitsem aşırı sancılar çekiyorum bacağımdada elimi gezdirdiğimde içten şişlik var ama dayanılmaz bir sancı veriyor kemiğim ağrıyor öyle yüzeysel değil off ya canımı sıkıyor bu..

150 yarım mekik çektik bugün birde alt ve üst karın bölgelerini sıkıştırmışız hoca öyle dedikaydirigubbakcemile3 hayatta yapmadığım harketleri yapıyorum çok güzel oldu bu bana ya iyiki başladım moralim daha yerinde sporu aksatmıyorum diye...

geçmiş olsuncnm. doktora göstersene bi su toplamıştır belki. ihmal etme.

kallistecim harikasın.spor yapman çok güzel gerçekten ve çok faydasını göreceksin eminim.
bu arada sana bi soru sormuştum mesajla cevabı bekliyorum müsait olduğunda.

ay umutum bir daha sor :mymeka::mymeka: ben sana yarın yollarım dediğim mesajı sildimdi kazayla sonra bir sürü şey karışınca araya unuttum ve yeminle şu günlerde her şeyi unutuyorum çok sıkıntıdayım anlatsam saatlerimi alır yani şimdi düşünürüm neydi diye ve kafayı yerim ama eğer şuysa tamam demen yeterli hani hedef kilo ve hedefi ileri çekmeyle ilgili olanmı:oklava:

emelcim akşama haberleri alırım senden sinemadan önce vaktimiz olcak konuşuruz.
umutcummerak etme sağ sağlim oluşun çıkcak ameliyattn. sen riayetli olki oda senden güç alsın.

evet kallistecim bildin.aynen o soru.
valla benim yediğim çikolata o sticklerden fazlaydı dayanamadım.gördüm ben de onları.alacağım mutlaka.böylece ne yediğimizi bilebiliriz.

Back
X