busecim ben kullandım yarım paket filan ama bıraktım bırakmamın sebebide artık kendi başıma yapabileceğime inandığım için..
QUOTE]ben de senin gibi aynı nedenle bıraktım krom tabletini.ömür boyu kullanamayacağıma göre bir an önce kendi irademle yola devam edeyim dedim
kızlar resmimi gördünüz burda en zayıf halim bu 2006 ekimde eski eşimle olan evimde bu uyguladığım diyet sayesinde 44 bedene düşmüştüm.ve bu resim o evde çekildiğim son resim oldu 2006 kasımda ayrılma kararı almıştık. şimdi bu kiloma inmeye çalışacağım bu pantalonumu çok severdim hala duruyo giymek için sabırsızlanıyorum.
resimde çok hoşsun canım.eminim o kiloya döneceksin tekrar
umutcum genel olarak iyi düzenin ama farkında olmadan sanrım karbonhidrat abartılı oranlara çıkmış canım lütfen dikkat et
sağolasın emelcim evet haklısın bolca pilav yemişim bi de muz.daha da dikkat edicem
gece kuşunuz geldiiiiiiiiii
arkadaşlar ben çok kötü birşey yaptım ve kendimi çok suçlu hissediyorum hem kendime hemde size karşı bu akşam kendimi kaptırıp aşırı miktarda tatlı yedim adetim gecikti bu krizi ona bağlıyorum şu boğazımı tutamadığım için kendimden nefret ediyorum yaaaa
:
olur honeycim böyle anlar.nefret etme ve moralini bozma.tek yapman gereken kendini formatlayıp diyetine devam etmek.yok öyle bi kere fazla kaçırdım diye moral bozmak.öpüyorum seni.
matimcim umutcum allah yardımcınız olsun inşallah iyi geçer yarın umutcum oğlun için dua edicem allahım yanında yardımcı olsun cnm. üzülme sağ salim biter amelyatı merak etme.
sağolasın gülcüm.çok sevinirim dua edersen.
selamlar takımcım adliyeden döndüm ama büroda işlerden anca fırsat buldum
dava lehime döndü sanırım hakim ona baya bi konuştu etti 9 nisana gün verdi tekrardan
annem tanık olarak dinlendi
efe ile üçümüzü psikoloğa gönderdi hakim randevu alıcaz duruşmadan önce velayetin kimde kalacağına psikolog karar verecek
yakında bitecek inşallah bu dava en az 2 ay sürer yine de sanırım ama olsun hayırlısıyla hallolacak gibi hissediyorum ben
emelcim canım benim güzel bir haber bu.olsun uzaması önemli değil.yeter ki senin isteğin doğrultusunda sonuçlansın.
umut dualarımız senınle allah yardımcısı olsun oglunun.ıns sorunsuz gecer ve tedavısı tamamlanır
cedricim sağol canım.