• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzel arkadaşlarım yazdıklarınıza şöyle ir göz attım geldiğimde bir sürü okuacak sayfa ulunca çok seviiyorum.
ende gayet iyim ve toparladım allaha şükür ancak bu haftayı kayettim pisoğazlığım yüzünden hala regl olamadım karnım şiş .bu 2 gündürde okulda yoğun geçiyor okul kaynıyor ama halledilmeyecek birşey değil evdede ali bütün arkadaşlarını toplamış performans ödevini yıktı başıma onla uğraştım azcık neden evdede mesaim bitmiyorki:))

selamlarrrr. ben geldimmmmmmmmm.
bugün erken geldim.. is yok nerdeyse iceri almiyacaklarkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonuda evde kalirsam 30 saat borclaniyorum. toplantidan hic hos seyler cikmadi.hic satis yok %38 gerilemisiz. ihracat durmus.
150 saate kadar borclanabilirmisiz.birde dönüp telas edecek sey yok biz neler atlattik demiyorlarmi?delikafadulden
aman ya saglik olsun. hic dert edemem kendime. is varsa calisirim yoksa yan gelir örgü örer evimin isleriyle mesgul olurum. gerci hava düzelene kadar bekleselerdi bahar temizligimi yapardim bu aradahihoyyyt

ben geldimmmm :)) ablam merhabalar... ya iş konusunu hiç ama hiç iç açıcı bir durum gözükmüyor vallahi şartlar çok kötüleşti artık ne yapıcaz böyle.. her yanıma bakıyorum dert yanan insanlar, işsiz kalanlar, krizde iflas edenler vs vs..poffff ya..

evet aynen poofffffdelikafadulden
canimsin gönderdigin hareketlere bakiyorduk oglumla geldigini görmedim kallisim. ne kadar güzel hareketler var bir deniyeyim yapabilirmiyim. canim cok tesekkür ediyoruma.s.

ne demek ablam rica ederim beğendiğine sevindim ben bugün ufaklıkla denedim biraz ama bir şey söyliyeyimde gülün:roflol: sporda zaten yoruldum dünden beride çok uykum var diyip duruyorum ya buradan çıktım kızım pilates yapıcaz diye tüm herşeyi hazırlamış işte o hareketlerinde bazılarını not ettik yaptık filan ama çocuk enerjisi bu bitermi hiç.. cd koyalımda aerobik yapalım iyi yapalım dedim yaptık onuda ama artık ne kolum ne bacağım kalkmıyor öldüm bir ara yere uzandık gevşeme hareketleri yapıp bitireceğiz ben bir uyumuşum yerde öylece :roflol: 15 dakika sonra spor bitmiş kızım diyorki anne uyan :roflol:

reyhan ablam sen oğluşunla vakit geçir bende örgü başlığı vardıya kış modası diye yeni modeller ekledimde kızlar bekliyor pcyi çıkacağım ablacım öpüyorum seni...

şimdi merak edersin sen çıkmadan link vererimde bakarsın yeni modellere.

oyyyyy kallisim birtanesin sen. hemen bakayim modellere.
yerde gevserken uyuyami kaldin kiyamam nekadar yorulmussun

iyi geceler sanada kallisim bende cikayim . mehalimi özledim pek karsilasamiyoruz.
iyi geceler hepinize. belki gelirim sonra

5. Takım **95.ETAP**

umuts76 ( 76.0 / 75.3 / 0.7 /
honeybaby( 59.6 /
reyhanxx54 ( 76.5 /
zenan25 ( 74.0 /
cedric ( 107.6 /
GÜL78
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98% )
şaşkınperi
buseyrem ( 102.8 /
emel42 ( 101.0 /
BENNUU ( 71.0 /
kalliste22 ( 74.4 /

5. Takım toplam kilo (

Son düzenleme:
günaydın birtanelerim dün gece gezmedeydim ancak rahatsızlandım hastaneye gittik yine ve 10.30 bitkin düşüp uyumuşum kallisim kilom biraz fazla bu hafata ama telafi edilecektir sözz:))

umuts76 ( 76.0 / )
honeybaby( 59.6 / )
reyhanxx54 (/ 76.5 / )
zenan25 ( 74.0 / )
cedric ( 107.6 / )
GÜL78
mehalim ( 60.7 / 61.3 / -0.6 / -0.98 )
şaşkınperi ( 68.0 / )geçici süre ile ayrıldı geri dönecek
buseyrem (102.8 / )
emel42 ( 101.0 / )
BENNUU ( 71.0 / )
kalliste22 ( 74.4 /)

günaydın mehalim günaydın takımcımmm... çok kötü bir rüya ile uyandım tartılıyorum ve 78 kilo olmuştum rüyamda ay çok üzülmüştüm şimdi bu korkuyla tartılamamda ben :)

Back