canım reyhan annemmmm...sağol sizler sağolun,hepimizin başı sağolsun,ben ne beyzayı ne de ailesini tanırdım,bir vesile tanıştık hayatla alıp veremediklerim vardı,zaman zaman başaramayacağımı düşündüğüm gelecek kaygılarım vardı son zamanlarda,herşeyi daha bir takıyordum,zaten duygusal ve hassasımdır ama pozitif davranır etrafımdakileri üzmem artık etrafımada pozitif davranamıyordum,ta ki beyza hayatıma girene kadar...beyza hayatıma girdi ve hayatım o oldu...onu cennete ellerimle uğurladım,elimden su içirdim,öptüm kokladım...anlatılmaz yaşadıklarım...beyza gitti ama bana öyle çok şey öğrettiki hayatla ilgili,bana gönderilmiş küçük bir melekti,çok kısa zaman geçirebildim ve tüm umutlarımı ona bağlamışken kaybettim meleğimi...ve gerçekten dediğim gibi herşeyin kıymetini anladım,hayatta daha büyük sorunların olduğunu,yakındıklarım için Allah'a yakardım,af diledim...
bakış açım çok farklı hayata bazı değerleri geçte olsa anladım,şimdi nice beyzalara yardımcı olmak isterim,bu hayattaki en büyük mutluluk,bir insanın umudu olmak umut vermek...birileri için birşeyler yapmak...
hepinize minnettarım sizlerin dostluğunu başıma gelen bu olayla çok kısa zamanda anlama fırsatınıda yakaladığımı düşünüyorum,şimdi gerçekten pek çoğunuzun resmini bile görmedim ama bi cennete hurilerin içine düştüğümden eminim...çok ama çok tşk ederim her birinize...acım içimde saklı sözler kifayetsiz ama öğrendiklerim hayattaki enbüyük tecrübem oldu diyebilirim...beyza bir melekti ve giderken bi hazine bıraktı bana hemde anahtarı kendi ellerinden sunulmuş...