• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oy oy emelim inşallah sen benden önce düş o kilolara sevinirim adına. 70 e geldiğin günü birlikde kutlarız inşallah

gülcüm ve emlcim ne güzel dostluk kurdunuz siz.maşallah sinemalara filan gidiliyor oh oh.valla çok iyi yapıyosunuz.fırsat buldukca gezin eğlenin stresinizi atın.
gülcüm haklısın canım.güçlü olmaya gayret edicem.Allah dermansız dert vermesin.nelerle uğraşan insanlar var.görmek lazım.

umutum bak geçende bunun üzerinden geçtim aslında belki görmüşsündür, benimde hedefim 75 sonra 1 ay ara verecektim ve 65 yapacaktım ama madem böyle iyi gidiyor sorunsuz gidiyor o zaman durmanın veya hedefi bekletmemin anlamı yok diye düşündüm sende keyfin nasıl istiyorsa öyle yap, ben böyle iyiyim dediğin anda kesersin ama merak ettim şu an kaç düşünüyorsun...

valla ben öyle her öğünden önce çikolata filan yiyemem.o derece aramıyorum artık tatlı çikolata vs.
şimdi ben tartıyı değiştirdim ve 2 tartı arasında kabaca 2 kilo fark vardı ya ben demekki 97 filanmışım diyete başlarken veeeeee 20 kilo vermiş oluyorum o zaman şimdi değil mi.böyle düşününce kendimi çok başarılı hissettim bir anda.diyete başlamasaydım 20 kilo vermeyi bırak belki üzerine 5-10 kilo almış olacaktım.
bu siteye bu takıma emeği geçen herkesten Allah razı olsun canı gönülnden dileğim budur:))

Son düzenleme:
kallistecim 65 olmak istiyorum.hedefim 65 olarak değişsin istiyorum yani.ara vermeden devam etmek niyetindeyim.zaten yaz geliyor.ne kadar verirsem kardır.
ben ilerde bir ikinci bebek daha düşünücem.o yüzden iyice atayım fazlalıkları diyorum.
ideal kiloma bakarsan 57 imiş ama biraz hayal bence.bu kemik yapısı ile 65 olsam fena olmaz gibi geliyor.ah nerde o günler.

Son düzenleme:
evet umutum bende geçmişe toptan bakınınca kendimle gurur duyuyorum buradaki desteğim ve siz arkadaşlarım olmasaydı asla başaramazdım...

aynen kallistecim asla ve asla başarabileceğime inanmıyordum.çok umuzsuz ve depresif günler geçirdim.hayatım bir U dönüşü yaptı sanki.bu derece önemli verdiğim kilolar.
senin başarın da inanılmaz gerçekten.çok takdir ediyorum bu derece kilo verebilmiş herkesi.

gülcüm ve emlcim ne güzel dostluk kurdunuz siz.maşallah sinemalara filan gidiliyor oh oh.valla çok iyi yapıyosunuz.fırsat buldukca gezin eğlenin stresinizi atın.
gülcüm haklısın canım.güçlü olmaya gayret edicem.Allah dermansız dert vermesin.nelerle uğraşan insanlar var.görmek lazım.

evt cnm allah bozmasın iyi anlaşıyoruz. birbirimize gittiğimizde kendi evimiz gibi rahat ediyoruz. eşim çok anlayışlı oda emeli çocuğunu çok sevdi. oda aramıza katılıyo.
evlerimiz biraz uzak birbirine ama fazla sorun etmemeye çalışıyoz.
canım geçen ölen kızı duyduk. allahım saklasın onlardan. dermansız bırakmasın canım. hafif bir ameliyt iyileşir tez zamanda.

valla ben öyle her öğünden önce çikolata filan yiyemem.o derece aramıyorum artık tatlı çikolata vs.
şimdi ben tartıyı değiştirdim ve 2 tartı arasında kabaca 2 kilo fark vardı ya ben demekki 97 filanmışım diyete başlarken veeeeee 20 kilo vermiş oluyorum o zaman şimdi değil mi.böyle düşününce kendimi çok başarılı hissettim bir anda.diyete başlamasaydım 20 kilo vermeyi bırak belki üzerine 5-10 kilo almış olacaktım.
bu siteye bu takıma emeği geçen herkesten Allah razı olsun canı gönülnden dileğim budur:))

ne güsel 20 kilo kaç ayda verdin cnm. bendaha 11 kg verdim. 4 ayda. regli mahvetti beni. daha verirdim. genelde takımımızda herkes azimli ve azminin sonucunu almış. hepimiz destek için burdayız inş.herkes dilediği sonuca varır.benim tartınında pili zayıf galba dengesiz kilo farkediyo.

canlarım ben biraz çıkıyorum ufaklık pilates toplarımızı hazırladı spor yapacakmışızsırnaşık şey aennesinin canı çıkmış spordan haberi yok garibimin neyse oynarız biraz kaydirigubbakcemile3 pilates topunu belime dayayım diz çöküp yukarı dğoru kalıyorum yani sırtım dayalı otur kalk yapıyorum hoca göstermişti bacak çalıştırmak için ama ben buna tam başlıyorum dizlerimi kırdığım anda yırtık kucağıma çıkıyor oda 33 kilo oldu :nazar: zar zor eğilip kalıyoruz çocuk işte hepsi köpeğide kediside ilgi bekliyor...

evt cnm allah bozmasın iyi anlaşıyoruz. birbirimize gittiğimizde kendi evimiz gibi rahat ediyoruz. eşim çok anlayışlı oda emeli çocuğunu çok sevdi. oda aramıza katılıyo.
evlerimiz biraz uzak birbirine ama fazla sorun etmemeye çalışıyoz.
canım geçen ölen kızı duyduk. allahım saklasın onlardan. dermansız bırakmasın canım. hafif bir ameliyt iyileşir tez zamanda.

ne güsel 20 kilo kaç ayda verdin cnm. bendaha 11 kg verdim. 4 ayda. regli mahvetti beni. daha verirdim. genelde takımımızda herkes azimli ve azminin sonucunu almış. hepimiz destek için burdayız inş.herkes dilediği sonuca varır.benim tartınında pili zayıf galba dengesiz kilo farkediyo.

8 ay oldu benim diyete başlamam ama sağlık sebepleri ile birkaç ay kaybım var.yavaş veriyorum kilo.sen de çok iyi gidiyosun gülcüm.4 ayda 11 kilo çok iyi.önemli olan kalıcı olması zatenl

evet umutcum biz gülümle mutluyuz böyle Allah bozmasın araya fitne sokmasın inşallah

insanın her dönem yanında çıkarsız birine ihtiyacı var inşallah başladığı gibi güzel gider dostluğumuz

sen de kafana takma ameliyatı Allah şifa versin inşallah

kallisim çok geçmiş olsun ağrıların için doktora git en azından ödem atıcı kremler haplar verirler zedelenme çabuk geçmiyor malesef
o yırtığa da söyle gelirsem onu bir kucaklarım bir kucaklarım kendini şaşırır benim efe de yaklaşık o kiloda zaten

umutcum bende son 1 ay kaybımvar işden çıkdım tatile gittim fln regli olamadım onlar geriletti. 4 kg daha vermiş olcaktım ocak ayı düzenimde gitseydi. napalım devam edicez. sende güzel vermişsin 8 ayda.

cedriccim sen geldin nihayet. bugün her geleni karşıladım hehe :)) gelemediğim günlrin acısını çıkardım.

dusa gırıcem spor yapdım dayanamadım yıne geldım.kallıste lahana yagını hergun kullanıyorum sankı catlaklara ıyı geldı.dun gobegımı ınceledım epey catlakların keske resmını cekseymısım ya.emın olamıyorum-tatlicadiarzu-eskıden nekadardı ama hatırladıgım oyuk oldukları sımdı oyle bısey yok.bıde vısh ın bı kremı var lıpo bılmem ne.buyuk tupu yok ama eczacı bı arkadasım var onsan simple almısdım epey.onu suruyorum spor dusdan sonra ıse yaradı ama.hemen normal e donsun ıstıyorum sanırım.gul mekık cekıyorum tabı kallıste gıbı 300 adet falan degıl.nıvea da ne kadarsa onu cekıyorum.su jımnastıgı baslıycakmıs spor salonunda ona katılabılırım ama.bu arada bacaklarda da kas yapdım.esımın baldırlarıyla kıyaslıyorum benımkı daha sertdelikafadulden.eskıden cızme aldımmı acdırıyodum epey.ama bu yıl bıkac santım acıldı.zaten bacaklarım ıncedır ama daha da ınceldı.tek sorunum su gobek.kızlar karnı ıcerı cekmek ıse yarıyomu fıkrı olan varmı.uff yarın burs aya gıdıcekmısız.dıyetım yıne cıgrından cıkıcaksenağlama

oyyyyy emelim geliyo işyerime şimdi aradı. ilk gelicek. demin burda ışığı yanıyodu ne çabuk geldi burlara maşallah.

geldım gul.gul bende gıya dıyet yapdım ama bır aydır hıc kılo veremedım yanı verdım aldım.bırakdıgın yerdeyım.ama bundan sonra haftada 1kılo seklınde gıtmek ıstıyorum.cunmu cok ac kalıyorum bırden dayanamayıp atlıyorum yıyeceklere.sporla fazla verırsem bılmıyorum ama emel ın yazdıgı oranlarla gıdıcem benımkı cok azmıs.gıya 10 martda 20 kıloyu tamamlıyacakdım ama nerde...

gittim geldim bile gülümün ofisi çok güzelmiş valla bayıldım benimki çok bakımsız oraya göre kıskandım patronlarımı sıkıştırmalıyım bahar geldi boya yapalım diyim bakalım ne diyecekler

ayrıca gülüm beni çok güzel karşıladı çay ikram etti biraz yağmura yakalandım ıslandım ama olsun işimi hallettim sonunda

cedriccim üzülme bir düzene girsin hallolur nasıl olsa
bak aklıma dün bizim kuzenden duyduğum bir fıkra geldi
berberin biri traş ettiği adama bak demiş dışardaki çocuğu gösterip şu çocuk öyle aptalki izle şimdi
çocuğu bir el işaretiyle çağırmış 5 tl ve 50 tl banknot çıkarmış cebinden hangisini istersen al demiş çocuk 5 tl yi alıp çıkmış dışarı gördünmü demiş berber ben aptal demiştim 50 yi almadı
adam traş bitince merak edip az ilerdeki çocuğu bulmuş sormuş neden 50liliği almadın diye
çocuk demiş ki 50 yi alırsam bu oyun biter:)

anlıycağın kilo vermek de bunun gibi bir anda 20 demiyceksin 1-1 yavaş ama sürekli olacak

gittim geldim bile gülümün ofisi çok güzelmiş valla bayıldım benimki çok bakımsız oraya göre kıskandım patronlarımı sıkıştırmalıyım bahar geldi boya yapalım diyim bakalım ne diyecekler

ayrıca gülüm beni çok güzel karşıladı çay ikram etti biraz yağmura yakalandım ıslandım ama olsun işimi hallettim sonunda

cedriccim üzülme bir düzene girsin hallolur nasıl olsa
bak aklıma dün bizim kuzenden duyduğum bir fıkra geldi
berberin biri traş ettiği adama bak demiş dışardaki çocuğu gösterip şu çocuk öyle aptalki izle şimdi
çocuğu bir el işaretiyle çağırmış 5 tl ve 50 tl banknot çıkarmış cebinden hangisini istersen al demiş çocuk 5 tl yi alıp çıkmış dışarı gördünmü demiş berber ben aptal demiştim 50 yi almadı
adam traş bitince merak edip az ilerdeki çocuğu bulmuş sormuş neden 50liliği almadın diye
çocuk demiş ki 50 yi alırsam bu oyun biter:)

anlıycağın kilo vermek de bunun gibi bir anda 20 demiyceksin 1-1 yavaş ama sürekli olacak
bayıldım bu fıkraya emel sengözlerimebaksanab sanada 41 kere maşallah diycem 41 olunca ikili rakamlara inecen ....:nazar:a.s.

Back