• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emelim canım sağol çıkartmışsın hepimizin beslenme düzenini haydi kolay gelsin bakalım hepimize... ben bugün uygulamaya çalışayım... bennu nasıl olacak diye sormuş kaçırırsın diye tekrar yazdım :)

gunaydın kızlar gunaydın gul senı goruyorum asagıda.ne zamandır karsılasamadık nasılsın?gercı kımseyı gormuyorum ya son gunlerde gırıyorum bıseyler yazıyorum cıkıyorum.ananem benım gıbı olanlara hayal-i fener der.neyse.oncelıkle emel cıgım ben hıcbıseyımı yazmadım farketmısındır.yanlıs anlama senı yormak ıstemedım ama bı zahmet kontrol edermısın bı yanlısım varmı 28 yasındayım 170 boyum.gunluk 3 tk yag 3 pors et gurubu 5 por ekmek 2 pors sebze 3 pors meyve 2 pors sut gurubu seklınde beslenmeye calısıyorum.bıtek ekmek grubum bıraz sıkıntılı.normalde gecen yıl dıyetısyen 7 ekmek vermısdı.ama fazla gelıyor sımdıde bazen 5 ı gecıyorum bazen eksık kalıyor.ha bıde cıg sebzeyı sınırsız tuketıyorum.bu gunlerde tatlı ıstegı hıc duymuyorum ama yıne kahveye cok dusdum.azaltmaya calısıyorum.

günaydın arkadaşlar nasılsınız. ben iyiyim ama tartıldım moralim bozuldu 1 kg almış görünüyom azda yiyorum ama metobolizma durdu resmen regli olamamak beni mahvetti.
dün iyi kaynatmışsınız.
matemcim sevindim dikişlerin kaynamasına. inşallah kısa zamanda düzelirsin.
bende birçok ameliyat oldum hiç sevmediğim şey dikişlerin pansumanı ve aldırılması.ameliyattan korkmam ama bunlardan korkarım.
kilo almış görünüyom ama 48 beden 2 adet pantalonum vardı giriyorum artık giyebiliyorum. 52 lerden kurtuldum şükür. emelcim metobolizmamı çıkarmıştın banada liste hazırlarmısın nasıl beslencem göreyim.gerçi burda yapmak çok zor. buhafta akşamdan yemeğimide yapamadım.
pazartesi ablam ufak bir operasyon geçirdi ona gittik
dün annem ishal olmuş sulardan onunla uğraştım iki gündür evde duramıyom yemekde yapamadım.
burda atıştırıyom bişiler.
neyse zenancım inşallah işlerim rayına girerse katılımım artar. neyse kendinize iyi bakın.
emelcim yarın akşam sinemaya gidicez unutma.

bennu canım dıyorum ya sozlerın bıttıgı yerdeyız ama tesellı bulucagımız seyler var.beyza nın acıları dındı sen daha yakından gordun bılıyosun ne kadar acı cekdıgını.sonra bızler ebedı hayata ınanıyoruz hepımız ıns obur dunyada bulusacagız.dedıgın gıbı kendı dertlerımızın nekadar kucuk seyler oldugunu anlıyoruz.sılkınıyoruz.

iyiyim cedric cim sen nasılsın eşin gelmiş sorunlarınız olmuş ben uzak kaldım biraz sonu mutlu olduysa sorun yok.

reyhan ablacıgım ne kıbar ne asıl bır kadınsın sen.hakkını odeyemem.destegınle kalkdım sılkelendım dıyetıme devam ettım.destegınle esımle hıc sorun yasamadan bı badıre daha atlatdık.dedıgın gıbı cok sukur azınlık olan bı duruma sahıbım ben.kendı secdıgım cok sevdıgım bır erkekle beraberım.askın omru su kadardır denırken hıc eksılmeden sevgımız saygımız evımızden huzurumuz hıc eksılmeden devam edıyoruz hayata.konusabılıyoruz bırbırımızı destekleyebılıyoruz,aynı ıdeallerımız hayat felsefemız,prensıblerımız var.ve ben gercekden onsuz yarımım.cunku hayatımın son 8 yılı boyunca yanımda oldu.hanı nazım ın dedıgı gıbı ' esım sevgılım babam oglum' herseyım.az daha onu kırıcakdım belkı kızgınlıgımla evden gıdıcekdım.ama sonra ondan cok ben uzulecekdım.saolasın ablacıgım ne desem munnetarlıgımı ıfade edemem zaten.aman matem kırma esını zor gunler yasıyorsun ama baskalarını mutlu ettıgın kadar mutlu oluyosun hele bu hayat arkadasınsa...

ıyıyım gul cok sukur halloldu hersey.bende epey regl olamamısdım ıkı hafta once oldum ve rahatladım.basladıgında kılom fazla gorunuyordu ama sonunda hem vucudum rahatladı hemde kılom gıttı.hıc sıkma canını sıslıgındendır o.kısa surede ıner merak etme

günaydın takımcım sadece geçmişi okuyabildim daha kahvaltı yapmadım yapıyım önce sonra tüm soruları cevaplıycam inşallah
avukatlarım şehir dışında bugün öğleye kadar rahatım diye umuyorum inşallah

canlarım merhabalar..
gülüm biz değil asıl kaynatan sizsiniz emelle, hangi filme gidiyorsunuz :)

cedricim reyhan ablamın tecrübeleri hepimize desr olacaktır, ne kadar biliyoruzda desek her gün öğreneceğimiz şeyler oluyor mutlaka.

ay benim gözlerim çok fazla yanıyor neden acaba.. bakamıyorum ekrana... neyse, biraz daha bakınıp pazara gidicem zaten biraz yeşillik alayım salata olmayınca başka bir şeyde yemek gelmiyor içimden benim..

kalisim recep ivediğe gidicez nasip olursa
gözlerinde fazla pc. bakmakdan yanar gözlük takman lazım
pazara gitmişken banada yeşillik alıver cnm.

her türlü yeşilliği alacağım sana, önce brokoli sonra kıvırcık modelleri göbek-akdeniz ve yeşil :)

ne görürsem alırım merak etme.... salatanın hastası oldum sabah hariç her öğünde yemeye başladım.. iştahı frenlemeye çok faydası var diye düşünüyorum...

recebe biz gittikyerimseniben benim kahkahalarımdan millet daha çok gülüyordu hele eşim kaydirigubbakcemile3 bana baktıkça adam gülme krizine girdi... eczaneden fitil alma sahnesinde dağıldım akşama dikkat edin bakın:roflol:

kızlar ınt kesıldı kaldım ya.bende evımı supurup pazara gıdıcem.havada nasıl guzel.gul sanada doldurıym bı poset.salata malzemesı alıcam bende taze sarımsak cıkmıs artık salatalara bol bol koyar kocacıgımı sınır ederım:utangac:.oh ya bahar gıbısı varmı

ablam bu nasıl olacak?
BENNUUdan alıntı yaptım ama liste hazırladığım herkese anlatıyorum.

isminizin karşısında gördüğünüz yiyecekler 24 satte yenecek olan toplam miktarları gösteriyor.
saatlerini siz belirleyin istedim uymak daha kolay olur böylece. ama öyünler arasında en az 2 saat bulunsun lütfen örnek bir liste yazıcam zaten bir de benim dönüşüm lstelerini uygulamayla ilgili mesajlarım vardı geçen hafta lütfen onları da tekrar gözden geçirin.
öünlerin saatlerine dkkat edin kas erimesi olmaması için ve metabolizmanızı çalışır tutmanız için bu önemli
ana öyünlerden sonra 3 saat ara öyünlerden sonra 2 saat sadece süt içiyorsanız 1,5 saat ara vermek lazım.

zenanın ışığını gördüm onun için örnek bir liste yazayım mesela:

zenan...3 tatlı kaşığı yağ-400 gr süt-3 meyve-150 gr et grubu-3 servis kşığı sebze yemeği-salata- çiğ sebze-5 dilim ekmek

toplamda bunları yemesi gerekiyor

kahvaltı: 1 tatlı kaşığı yağ( bunun için illa yağ yemesi gerekmiyor ya 5 tane siyah zeytin ya 7 adet yeşil zeytin ya da 2 ceviz veya 6 fındık-badem veya 10 tane fıstık yiyebilir)
2 dilim ekmek
60 gr peynir (veya 1 yumurta ve 30 gr peynir olabilir)
çiğ sebze ne kadar isterse

ara: 1 meyve

öğle: 3 servis kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek
200 gr yoğurt

ara : 1meyve

ara: 20 gr galeta veya kraker

akşam: 90 gr et grubu
1 tatlı kaşığı yağ konmuş salata
1 dilim ekmek

ara: 1 meyve

ara: 200 gr süt

olabilir

önemli olan hergün aynı saatlerde aynı miktarda yiyip metabolizmayı düzene sokmaktır
her türlü sorunuzu sorun ve kendi listelerinizi yazın istediğiniz saatleri de yazın ama ben saat vermedim zenanın hayatını tam bilemediğim için
ben sık sık kontrol edip cevaplıycam

cedriccim senin de listeni hazırlıycam işim bitince
gülcüm unutmadım sabah mahkemeye akşama da recebe gidicez

herkeze merhaba gelebildim hele sukur emeli goruyom asada kolay gelsin emelcim ve calisan tum takimima kolay gelsin
cedric cim kallisim pazar yolundalar hem yuruycekler hem alisveris ne guzel bende pazara gitmeyi ozledim kizlar benimde limonum bitmis bi zahmet soyle sulu sulu ativerin 5 6 tane
gulum emelim sinemaya he iyi iyi ne guzel iyi eylenceler dilerim
gulum tartida fazla ciktim diye moralini bozma sen en kisa zamanda onuda atarsin merak etme sadece moralini yuksek tutdiyetine zaten bizlerden daha duzenli goturuyosun bence cabuk atarsin o fazla gorunen kiloyu baksana 48 beden oldum diyosun demekki caktirmadan inceliyon gul ne guzel kiz
emelcim senin bizim icin yaptigin bu listede ben butun eksiklerimi gordum sagol canim sabah dolaba astim esim bu ne diyeti gene dedi bende bu kadar yemem gerekiyo bunlarin fazlasi azi zarar dedim nasil karar verdin dedi bende yasima kiloma gore hesapladi arkadasim dedim bunu bende duydum isyerinde bir kadin boyle zayifladi dedi hatta burda kitabida cikmis sizin bilmediginiz yok diye soylendi durdu bende madem biliyodun niye bana soylemedin dedim pis pis guldu kiz kutuk kiskanc nolcak neyse iste boyle kizlar

gülüm ablana ve annene çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir ikisi de
bebişin gerinmesi gözümün önünden gitmiyor emin ol

cedric ve gülün metabolizma hızları aynı çıkıyor ikisi için de toplam yemeleri gereken miktar:
3 tk yağ-4 meyve-500 gr süt-180 gr et grubu- 7 dilim ekmek- 3 servis kaşığı sebze yemeği- çiğ sebze ve salata

cedriccim senin yediklerin yaklaşık 1300 kalori ve senin için çok az malesef metabolzimanı yavaşlatır senin en az 1700 kalori yemen gerekir ki kas yapın bozulmasın ve metabolizman hızlansın

ayyy canim hemen not aliyorum ben gecmise bakip mesaj yazarken neler yazmis sagol canim saatleride dikkat edecem ozaman mesela canim ben sabahlari cocuklari okula biraktiktan sonra yapiyorum kahvalti 8 30 gibi oluyo once onlari yedir giydir falan sabah erken pek mumkun olmuyo ben saatleri ayarlarim canim hani sen dun aksam lari eve gec geliyom artik iste yiyecem dedinya bizimde genelde 8 i buluyo yemege oturmamiz canim cok sagol eline emegine saglik

Back