Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emelim Efe birer haftamı kalıyor sizde dönüşümlü olarakmı mrak ettim...zor oluyordur kimbilir ne zor ama allah sağlık versin canım alışırsınız...

kadisim canım hoşgeldin.. çıktım ben....

gidiş gelişlerin bir düzeni yok daha kallisim efeye bağlı herşey gelmek istediğinde geliyor gitmek istediğinde gidiyor geçiş dönemi diye standart bir düzen koymadık henüz

günaydın diycem kızlar ama hiçde aydın bir gün degil . beyzanın sayfalarını okuyunca helede benunun yazısını ...... dayanamıyorum bizimde evlatlarımız var rabbım kimseyi evlat acısıyla denemesın .....AMıN ..................

günaydin.
iste kelimelerin yetersiz kaldigi anlardan biri.
icimden hicbirsey yazmak yada yapmak gelmiyor. ise gidecegim az sonra.
hepinizi cok öpüyorum size daha fazla baglandigimi hissediyorum. burnum sizliyor gözlerim yaniyor. sizi seviyorum

matemcim aşağıdasın merhaba canım nasıl oldun iyimisin biraz daha dikişlerin durumu filan, valla yazamadımda sana kusura bakma ne kadar özür dilesem az hiç ilgilenemedim..

kafalarımız allak bullak oldu beyzanın haberiyle ama diyet olayına konsantre olmalıyız biran önce ben yediklerimi yazmaya çalışıcam az sonra
zaten dün akşam diyetisyen kontrolüm vardı 99.9 çıktım onun terazisinde evdekiyle arasında 300-400 gr fark oluyor evde fazla çıkıyorum

yediklerimin bazılarını beğenmedi haklı olarak haftasonları düzensizlikler vardı çünkü ve bu görüşmede haftasonu için özel bir düzenleme yapıldı daha geç uyandığım için öyünler kayıyordu o sorun haloldu ve akşam yemeklerim çok geçe kalıyor iş çıkışım çok uzadığı için artık akşam yemekleri büroda yiyeceğim inşallah zorlanmam

herkeze mrhaba sabahtan bi kac kez geldim ciktim bisiy yazamadim esime daha once anlatmistim zaten dun aksam hemen anladi agladigimi gorunce ilk efe sordu noldu diye sonra kizlar bende anlattim hepimize bi suskunluk geldi uyur uyumaz herkez yatti yine sabah oldu herkez okuluna isine gitti yine ama etkilenildi uzuntu duyuldu hep, oglen oldu yine yemek yenildi yine okula gidildi hayat herseye ragmen devam ediyo biyerlerde her gun bu acilar yasaniyo ama geride kalanlar icin hayat devam ediyo allah insanogluna dermansiz dert vermesin ve acilarin ardindan tesellisinide versin diye dua ediyorum hep ve verecginide inaniyorum
simdi hemen yediklerimi toparladim fazla kendimi salmadan nasil olsa bozuldu fikrine kapilmamaliyim yoksa biraz zor duzene girer bunu biliyorum arkadaslar biliyorum moral bozuk olunca hicbisiy istedigimiz gibi olmuyo ama lutfen sizlerde caba gosterin toparlanin nolur dagilmayin diyorum hepinizi seviyorum

Selam arkadaşlar nasılsınız diyeceğim nasıl olduğumuz gayet ortada eve geldim fakat çok keyifsizim hem olanlardan hemde kendimle ilgili olarak. davul gibi şişmiş bulunuyorum regl olacaktım olmadı 2 gündür wc yede çıkamıyorum sinirlerim gergin ve etrafımda yiyecek ne görürsem saldırıyorum garip ama sanki robot gibi yöneliyorum yiyeceklere hiçbir suçluluk hissetmeden saklanmadan yiyorum neden böyle oldu nasıl durduracağımıda kestiremiyorum ayrıca 2 gündürde çok halsizim boğazım gözlerim yanıyor grip olacağım sanırsam kısacası çok keyifsizim....

merhaba arkadaşlar,
duruma ben de çok üzüldüm, dünden bei elim varmadı birşey yazmaya. Ben de yeni anneyim, Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın. Acılı anneye babaya da sabırlar versin inşallah.
Mehalim geçmiş olsun.
Arkadaşlar kendimize hakim olalım, ben de stresten yemeye başlamıştım tuttum kendimi. Aman siz de toparlanın. Öpüyorum hepinizi.

selam arkadaşlar
mehalim geçmiş olsun. ben o sıkıntıyı 2,5 ay çektim regli olamadım sen 2 günde şişmişsin. ben davuldan farkım yoktu. kabızlıkda yapıyor gecikme bendede oldu.
matemcim sanada geçmiş olsun biraz geç oldu ama şimdi nasılsın cnm.
kalisim evt rayına oturuyor diyet. midem küçülmüş ama yiyemiyorum. cuma görücez neticeyi.

mehalim pastayı kaçırdıkmıki aşkol insan dünden söylemezmi gelirdik :)) nice sağlıklı günleri getirsin inşallah doğum gününüz kutlu olsun....

umutum canım nasılsın, oğluşun nasıl oldu ayrıca senin durumun, bir ara yine nüksediyor diyordunda merak ettim ama sormaya vaktim olmadı...

reyhan ablam çocuklarının hepsine selamımızı söyle börekte yapmışsındır şimdi sen fazla kaçırma......
kallistecim oğlum cuma ameliyat olacak inşallah.heyecanla bekliyoruz işte.benim rahatsızlığım ise iyi sayılır şu anda.ama ara ara az bir kanama oluyor bütün moralim bozuluyor.yine de şu halime çok şükür

cedric çok tşk edrim canım.

şu anda kendimi gerçekten kötü hissediyorum bunun nedeni ise 3 gündür bezlenme düzenim konusunda kendimi kaybetmiş olmam 2 aydır hiç böyle kontrolsüz olduğumu hatırlamıyorum neden böyle oldu bilemiyorum regl olmak üzereyim ondan mı yoksa kendimi kontrol etmek sıkıldım ondan bilemiyorum ancak topralamam gerektiğini biliyorum lütfen bana bişiler yazın hatta mümkünse azarlayın emelim senin le konuştuklarımı unutmuyorum hatta sen bana istediğin gibi söylen yaz belkide buna ihtiyacım var ama okadar bağından boşanmış giiyimki kendime nedense 3 gündür dur diyemiyorum ve sonrada mide ağrısı bulantı çekmeye başlıyorum tekrardan yediklerimi çıkarmaya başlamak istemiyorummmmm
mehalim canım benim oluyor arada malesef.ama çok uzatmaya hakkın yok biliyosun.derhal silkelenip toparlanmaya mecbursun.sen bizim ikinci kaptan olmadın mı.yakışmaz sana.altta yatan sebep ne ise onu bul önce.çünkü sebepsiz yere çığrından çıkmıyor yeme düzenimiz.bak istatistiklerde kötü gözükürsün ona göre:))

Arkadaşlar bu haberi size vermekten dolayı ne kadar üzgünüm anlatamam ama biliyorum kallisim in eli varıpta yazamayacak.Dualarla güzel haberlerini beklediğimiz güzel bebeğimizi bu akşam kaybettik.Cennet toprağına doğru uğurladık onu.Allahtan anne ve babasına büyük sabır diliyorum
çok üzücü bir haber bu.Allah ailesine sabır versin.ölümün miniminnacık bir yavruyu aramızdan alışı ne acı.dert ettiğimiz dertler ne kadar da boş ölümün yanında.

pazar
sabah:2 dilim kepek ekmek-2 kk peynir- 1 yumurta-1 domates-3 zeytin
ara: 1 elma
öğle:1 kase çorba-1 dilim ekmek-yarım kase yoğurt-6 kaşık kıymalı taze fazülye
ara:1 sütlü nescafe-1 elma
akşam: 1 çiğ kçfte-1 kase çorba- 1kase yoğurtlu brokoli-1 tabak salata-1 dilim ekmek
ara: 1 meyveli soda

pazartesi

sabah:1 dilim kepek ekmek-1.5 kk peynir-2 zeytin-1 domates
ara:1 elma
öğle:6 kaşık kıymalı pırasa-6 kaşık makarna-6 kaşık yoğurt-6 kaşık salata
akşam: 5 kaşık makaran-3 kaşık taze fasülye- 1 tabak salata-yarım kase yoğurt-1 kase çorba
ara: 1 sütlü nescafe- yarım muz

salı

sabah:2 dili kepek ekmek-1 yumurta-1 kk peynir-2 zeytin-yarım domates
ara:1 havuç
öğle:3 kaşık makarna-2 dilim rosto- 1 kaşık patates püresi-1 tabak salata-1 kase çorba
ara:1 kivi-1 havuç
akşam:2 kaşık pilav-3 kaşık pırasa-1 kase çorba-1 kase yoğurt-1 kase salata
ara:1 portakal

çarşamba

sabah: 2 dilim kepek ekmek-1.5 kk peynir-3 zeytin-1 domates
öğle:3 kaşık bulgur pilavı-3 kaşık et sote-1 kase çorba
ara:1 sütlü nescafe-1 elma
akşam:1 kase çorba-8 adet misket köfte-3 kaşık garnitür-1 ayran-yarım patatesli saç böreği
ara:yarım muz

perşembe

sabah:2 dilim kepek ekmek-1.5 kk peynir-3 zeytin- 1yumurta-1 domates
öğle:3 kaşık pilav-1 büyük tavuk but-1 ayran- 1 kase çorba
akşam:1 kase çorba-1 küçük tabak yeşil mercimek-1 tabak salata-1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli
ara:1 sütlü nescafe- yarım muz

cuma

sabah:1 dilim kepek ekmek-1 domates-3 zeytin-2 kk peynir
ara:yarım elma
öğle:3 kaşık bulgur pilavı-1 küçük tabak susuz nohut yemeği-1 kase cacık
ara: yarım elma-1 portakal
akşam:5 kaşık makarna-1 kase çorba-6 kaşık yoğurt-6 kaşık yeşil mercimek yemeği-1 tabak salata
ara:8 adet çubuk kraker-1 elma

cumartesi

sabah:2 dilim kekepk ekmek-1.5 kk peynir-3 zeytin-1 domates-1 yumurta
öğle:5 kaşık bezelye yemeği-4 kaşık bulgur pilavı-1 kase çorba-1 kase salata-6 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam:3 kaşık bul. pilavı-2 kaşık kıyma sote-1 kase yoğurt-biraz marul
ara: 1 muz-yarım elma

merhabalar.. bende ara ara uğruyorum ama kimseler yok diyede yazmadım pek..

umutum gelmiş.. canım inşallah bir an önce güzel haberlerini alacağız oğlunun... haydi bakalım geçmiş olsun şimdiden...

mehalimde hastalanacakmış off grip filan olma kötü yaa...

bugün bulaşıklarla uğraşırken cedric aklıma geldi.. canım sen bizim kusurumuza bakma eşin sağ salim döndümü merak ettim... hani aramıyordu filan geldiyse hesabı soruldumu :)

Son düzenleme:
kallıste saol canım esım pazar aksamı sag salım geldı.ama hakkını nasıl odıycem bılmıyorum reyhan ablacıgımın onun destegı ıle ben esımı aradım ve gonlunu aldım oncesınde.pazar gecesıde evıme geldım esım geceyarısı elınde pısman ıfadelı bı oyuncak kopecıkle cıkdı geldı.bende herseyı unuttum.bu konuda yazamadım ama dedıgım gıbı reyhan abla bı anne gıbı resmen benı aldı karsısına ve uyardı aklıma basıma getırdı.karsımdakının rakıbım degıl esım oldugunu hatırlattı.ablacıgım sana cok tesekkur edrım

sevindim canım iyi olmasına durumun...
bazen önümüzü görmeden çıkışlar yapabiliyoruz bende çok yaparım ama yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor tabiki... neyseki güzel bitmiş..oyuncak köpekte iyiymiş :)

Selam canlarım şuanda daha iyi hissediyorum neden biliyormusun step tahtam dün gece gelmiş az evel step yaptım egzersiz çok iyi geldi uyuşuk uyuşuk dolanırken canlandım ama alişimle nasılda güldük anlatamam ben bazı zor hareketlerşi beceremiyor oda bana anne ama öyle yapmıyorlarki diye okadar şaşkın bakıyorduki :1shok:bana gülmekten yapmadım.kaydirigubbakcemile3
umutum umut verici sözlerin için çokk saol iyiki varsınız. oğluşunda ne kısa sürede aslan gibi olur inşlh allah başka dert vermesin dermansız dert vermesin canım..a.s.
cedric canımsın reyhan annem gene tecrübesiyle anneliğini gösterdi bize biz sana sende arama derken o en güzel öğüdü vermiş bizimde cahilliğimize bağışlarsın umraım:1hug:

Şimdi kallis burdamı değilmi aşşada adı görünüyor ancak 3 mesajının ikisine ışık yanıyor birinde yanmıyorr kallissssssssssss nerdesinnnnnnn

mehalım yasadıkların benım ıkı hafta once yasadıklarımın tam olarak aynısı.kendımı kontrol edemıyordum.sebebının depresıflıgımle ılgılı oldugunu buldum ben.sende son zamanlarda okuldan dolayı mutsuzsun.bu yuzden hafıf bır depresyon yasıyo olabılırsın canım.bılıyosun o halde devamlı uyumak yemek ıstenıyor.lutfen bol egzersız yap bılmıyorum hava nasıl ama guneslı saatlerde dısarda dolas.en azından hafta sonu bıraz sehır dısında ol.mesıre gıbı bı yere gıt.ılk donemlerde toparlanmakkolay.ben cok zor toparlandım ama cok sukur ıkı haftadır ıyıyım

Back