Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kallisim.vallaha sabah okadar bıkkın uyandımki eşime yalvarıyorum istifa edecem istemiyorum gitmek diye oda tamam et diyor ozman nasıl ödenecek borçlar diyorum okadar sıkıldımki.sende yazmışın bişiler vallaha allah kolaylık versin canım.maddi anlamda refah içinde yaşayan insanların maddi olarak zora girmesi çok bunaltıyor yani ben öyleyim en azından ..tartıda şok yaşadım sabah bi tartıldım 63 görüm birde canım ona sıkıldımıı .hafat başı kötü başladı ama inşalh iyi devam eder.kocaman öptüm hepinizii.

günaydın arkadaşlar. iyi haftalar geçmiş kandilini mubarek olsun.
emelcim bende sana teşekkür ederim evimize neşe getirdiniz. yoksa karı koca boş boş oturcakdık evde havada yağmurluydu sıkılcakdık. oluşun çok tatlı sevmemek elde değilki.emelcimle yarım kalan örgülerimi değerlendirdik. hamaratlı sihirli elleriyle hepsine çözüm buldu saolsun.

arkadaşlar hafta sonu emelden gelişmeleri kararları haberleri öğrendim. yediklerimzi listeliycekmişz. bende bu hafta elimden geldiğince not almaya çalışacağım.
kalisim hepimiz aynı zor durumdayız. türkiye şartlarında zorda olmayan yok. allah sağlık versin de geçer elnet bugünler. sıkma canını.
zenancım ne güzel beslenmişsin. 4 kaşık sistemine dönmüşsün faydasını görürsün devam ettirirsen cnm
mehalim istifa fln etme ne güsel mesleğin var elinde. gençken çalışalımki ilerde garantimiz olsun. dirençli bayansın sen. ordaki bebelerin sana ihtiyacı var. cnm
neyse kıslar işlerim çok sonra dönmeye çalışırım yine

canlarım bugünlük beni affedin dışarı çıkacağım hava almam gerek..ara ara uğrarım burayı ve diğer konuları kontrol için..

püsküütüm şu minik meleğimizin babasını aradı yarım saat kadar önce ve dün gece yaşam makinesine bağlanmış anne babaya sabır versin yarabbim minik meleğimizede bir mucize.........

gunaydın kızlar gecmısı okudum bıseyler yazayım dedım ama kallıstenın soyledugu seyı okuyunca halım kalmadı.allah ım yardımcısı olsun:Saruboceq:

herkese günaydın. dışarda öyle bir kar yağıyorki görmeniz lazım lapa lapa,çok güzel.
kallisim mehalim benim hayatımda borç ödemekle geçti. tam bitti dedim arabanın kredisini ödedik bu ameliyat ve tetkikler çıktı. anacım özel hastaneler tam bi soyguncular.
kredi kartına yüklendik. bakalım ne olcak? adam askere gitmeden halletmemiz lazım yoksa bittim ben. hem ona gönder hem borç öde hem kendim geçineyim zor valla. allah yardımcımız olsun.

reyhan alacım parfümü vücut losyonuyla karıştırmak güzel fikirmiş gerçekten. parfüm konusunda pek seçici olamıyorum nedense.dışardan alıp geliyorum eve gelince hiç hoşuma gitmiyor. bi de geçen televizyonda gördüm. kadın sıvı vazeline ruj fırçasını batırdı sonra hoop kırılan allığına sonra ruj niyetine sürdü. denemedim ama olabilir gibi geldi bana.

gülcüm emelcimle iyi kaynatmışsınız bakıyorum.ya bende okadar sıkıldım ki.geçmiş olsuna gelen arkadaşlarla biraz açılıyorum ama dışarda yürümek istiyorum. perşembe günü dikişlerin bir tanesi alınacak denemelik bakalım bu kez kaynamışmı diye. o gün çıkıcam dışarıya.
zenanım bende şekersiz çayı deniyorum ama o zaman çaymı içiyorum ne içiyorum bilemiyorum. tatlandırıcı aldım ben ama sanki ondada hafif değişik bir tat var gibi.

gunaydın kızlar gecmısı okudum bıseyler yazayım dedım ama kallıstenın soyledugu seyı okuyunca halım kalmadı.allah ım yardımcısı olsun:Saruboceq:

bende çıkıp 2 dakikalığına yine geldim... evet cedricim moraller berbat... şimdi bennu mesaj attı durumdan haberi yok birazdan arayacağım diyor ama buradan arkadaşlarımız hastahaneye gidip döndüler bile ve durum çok çok çok kötü..... artık hiç umut yok.....yazamıyorumda elim ayağım buz gibi...

ufff daraldım valla kallisim Allah sabırlar versin anasına babasına
şifalar versin beyzata
ne diyim bilemedim

heey napıyosunuz.haftasonu aklım sizde kalıyo.bi sürü şeyi kaçırıyom diye evde çatlıyom.aman eksik kaldım bi yerim şişecek diye yana yakıla dolanıyom evde.bu gidişle bilgisayar alamayacam amma ben bi yolunu buldum bilgisayarı olan biri ile evlencem,
kızlar ben kemerleri sıkacam galiba.yani şimdiye kadar nerdeydin demeyin.aslında benim kilomdakiler beni kesin anlar.bi dönem gidip geldim işte.
akşam kolayı cipsi düşman ilan ettim.evet onlar benim düşmanım.
sabah kalktım hemen 30 mekik çektim
sütlü nesfit yedim ve greyfurt suyu içtim.
arada leblebi ve fındık yedim.
öğlen 1 tabak sulu köfte gibi bi şi yedim
şimdi bundan sonrası önemli asıl zaten 2. ders pes etmeye başlamıştım ama bugün öyle bişi yok.acıkmadım bile.kartımı bilerek evde bıraktım cayarımda kola felan alırım diye.
şimdi dostlar akşam olacakları size yazarım.
haftasonu çok düşündüm yarışmadan çıkayım insanlara ve kendime faydam yok niye yer işgal ediyorum diye,kallistenin ve mehalimin benden umudunu kestiğinin farkındayım.sonra çıkmıycam sonuna kadar gidip mezun olacam dedim.yarın sabah herşey belli olacak benim için .desteğinizi bekliyorum.kaydirigubbakcemile

mehalim son kez benle yola çıkarmısın.bu kez elini bırakmıycam.sana danışacağım çok şey var çünkü.ama senden bıktım yettin canıma seni bana sayıylamı parıylamı verdiler gibi triplere giririsen senin o tribini yerim .bak yine rejimi bozdurdum,trip dahi yemem gayrı:1no2:

Şimdi busenin bu lafından sonraa ne diyimki bunları okurken buse yaımdaydı okudum ve döndüm elini tuttum o istediği zaman yanındayım ve her zamanda elinde tutarım ve inşallah bu kararından caymaz .

Şimdi busenin bu lafından sonraa ne diyimki bunları okurken buse yaımdaydı okudum ve döndüm elini tuttum o istediği zaman yanındayım ve her zamanda elinde tutarım ve inşallah bu kararından caymaz .

canım arkadaşım bunu bilmek beni çok mutlu ediyor.benim yaşadıklarımı gören sensin.zaten olmazsa çıkarım yarışmadan.çünkü haketmiyorum derim.umarım değişimime şahit olursun ve mutluluğumu sende görürüsünkaydirigubbakcemile2

selam kızlar.valla şimdi yazdıklarınızı okudum.çok geçmişe bakamıyorum malum eteğimde bir velet var.buseyrem hayırdır hayatım bir sorunmu var.mehalimin yazdığını görünce ters giden birşeyler var herhalde dedim anlatmak istersen hayatım dinlerim.umarım kötü bir şey yoktur.birde kallistecim bahsettiğin bebk akrabanmı Allah aşkına çok üzüldüm burda.Allah anasına babasına sabır versin,acil şifalar diliyorum.ay gerçekten üzüldüm bak şimdi.neyse takipteyim şimdilik.

pazartesi sendromu yaşıyoruz büroda yoğunluk son noktada
dışarı giidp geliyorum sürekli kusura bakmayın akşam da diyetisyen var zaten fırsat buldukça burdayım

herkeze merhaba
minik melege allahim cok acil sifa versin onu anasina babasina bagislasin allahim caresiz birakma kullarini
bol bol dua edeyim ciktim bende

merhaba canlarim. kizim vardi gelemedim bugün.. o cikti bir telas kostum buraya ama elim ayagim kesildi sanki. cok üzüldüm. caresizlik ne kötü yarabbi.. allah anne babasina sabir versin bebegede sifalar. zavalli yavru icim paramparca ya. hic iyi degilim hic

kalistecim alllah acil şifalar versin yazık miniğe..

konuyu bilmiyorum ama durumu kötü olduğuna göre ciddi bir hastalık. senin neyin oluyor. gerçi akraba bile olmasa sonuçta insan allahımyardımcı olsun.

ben işlerimi halledip geldim dışarıdan ama hayalet gibi dolaştım.. buradan çıkınca bennu aradı sizi üzdüm abla diyor ağlamaktan konuşamadım ki... üzmek ne demek... elimizden bir şey gelmedikçe yüreğim kanıyor.... şu an için çok kan ve trombosite ihtiyaç varmı başvuranlarında bir çoğunda sorun çıkıyormuş kan ve trombosit alamıyorlarmış..allahım bağışlasın yarabbim.... insan nasıl böyle bir durumu kabullenebilir ne düşünür ne yapar diye düşüncelerle yürüdüm saatlerce.. allahım sen evlatlarımızla sınama bizi amin.......

gerçektn çok üzüldüm.allah minik meleğin yardımcısı olsun. anne babasınada sabır versin.

bebeğimizle ilgili bişiler yazmak hatta üzüldüğümü söylemek bile içimden gelmiyor çünkü gerçekten kötü hissediyorum ankaradaki hala kızıma dayım kızına ikisine haber bıraktım ikiside öğretmen ve çevreleri geniş bir haber çıkmasını umut etmiştim ancak çok duyarsızlaşmışız.sanki bu gibi şeyler bizim hiç başımıza gelmezmiş gibi hissetmeye başlamışız ne garip bir dünyaa ama ölümde hastalıkta okadar yanıbaşımızdaki

evet mehalim aynen dediğin gibi duyarsızlaşmışız çünkü bak kaç gündür bu başlık var ama şu iki saatte öyle çok cevap geldiki nedeni nedir biliyormusunuz.. kazenin açtığı yeni konu, bu konuyu görenler hediye almak için giriyor ve konuya böyle yönleniyor durum çok acı ne yazıkki... allaha dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok..

malesef hayat böyle, mutlulukları yaşadığımız gibi bu sıkıntılarıda yaşayıp göreceğiz ve destekle bunuda atlatacağız...

reyhan ablam gelmiş aşağıda ama ben tam çıkıyordum öpüp çıkayım......

X