heey napıyosunuz.haftasonu aklım sizde kalıyo.bi sürü şeyi kaçırıyom diye evde çatlıyom.aman eksik kaldım bi yerim şişecek diye yana yakıla dolanıyom evde.bu gidişle bilgisayar alamayacam amma ben bi yolunu buldum bilgisayarı olan biri ile evlencem,
kızlar ben kemerleri sıkacam galiba.yani şimdiye kadar nerdeydin demeyin.aslında benim kilomdakiler beni kesin anlar.bi dönem gidip geldim işte.
akşam kolayı cipsi düşman ilan ettim.evet onlar benim düşmanım.
sabah kalktım hemen 30 mekik çektim
sütlü nesfit yedim ve greyfurt suyu içtim.
arada leblebi ve fındık yedim.
öğlen 1 tabak sulu köfte gibi bi şi yedim
şimdi bundan sonrası önemli asıl zaten 2. ders pes etmeye başlamıştım ama bugün öyle bişi yok.acıkmadım bile.kartımı bilerek evde bıraktım cayarımda kola felan alırım diye.
şimdi dostlar akşam olacakları size yazarım.
haftasonu çok düşündüm yarışmadan çıkayım insanlara ve kendime faydam yok niye yer işgal ediyorum diye,kallistenin ve mehalimin benden umudunu kestiğinin farkındayım.sonra çıkmıycam sonuna kadar gidip mezun olacam dedim.yarın sabah herşey belli olacak benim için .desteğinizi bekliyorum.kaydirigubbakcemile
mehalim son kez benle yola çıkarmısın.bu kez elini bırakmıycam.sana danışacağım çok şey var çünkü.ama senden bıktım yettin canıma seni bana sayıylamı parıylamı verdiler gibi triplere giririsen senin o tribini yerim .bak yine rejimi bozdurdum,trip dahi yemem gayrı:1no2: