- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.261
Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.
Havalar serin bu ramazan kolaylik olur İnşallah.bide onceden hazırlanmak kolaylastiriyor,saban veya recepte birkacgun tutmak gibi.Geçen sene ara ara tutmayı denedim ama ben düşük tansiyonluyu ara öğün atlayınca bile fenalık oluyor içimde. Bu sebeple bilmiyorum. Yine denemek istiyorum ama beni mahvediyor susuz kalmak bide çok hareketli bir çocuğum var nevrim dönüyor yataktan kalkamıyorum. Öyle olunca tutmayı bıraktım tabii ama geçen gece rüyamda gördüm: ramazan gelmiş orjç tutmuyorum diye annem kızıyordu bana.Dün rüyamı anlattım; iyi daha ramazan gelmeden rüyasını görmüşsün diyor.
Dayan canımValla ben bugün aclikla imtihan oluyorum hurma ve yogurt miktarini gecmezsem aferin bana
Valla ben bugün aclikla imtihan oluyorum hurma ve yogurt miktarini gecmezsem aferin bana
İste ben pes ettim o iki kiloyuda ruyamda bile göremedim aylar surdu direnc,artik kirdim artiya geçtim
Hevesimi kaçırdı bu durum akşam devam edicem ne kadar yürürsem kârdırBenimde öyle oluyor durunca en az 10 adim atıyor biraz geriden geliyor
Aa kaçırmasın canim olmadı baska uygulamayla denersinHevesimi kaçırdı bu durum akşam devam edicem ne kadar yürürsem kârdır
Aynen azcik sürünmek gerekiyoro kadar uzun süre düşmüyorsa da biraz canını yakacak bir detoks şart oluyor işte
Hurmalari islatmayi unuttum ben o yuzden acikiyor olabilirimAynen azcik sürünmek gerekiyoryarın kabak diyetimi hiç bozmadan yapmalıyım bende
Üstüne ekstra tereyağ koymacaksan ye bence canim 4 5 ksk kadarAnnem akşam yemeğine aşür(keşkek) yapmış, yesemmi yemesemmi bilemedim4 yk yesem bişey olur mu ki
Simit ve muhallebi fazla olmuş EsracimmmBugünkü menüm ve sporum ekte.
Ayyy insallah tek tesellim buSeninki daha sağlıklı sen kolay kolay geri almazsın o kiloları
Elimde olunca benim ki de saymiyor belime sokuyorum oyle dolaniyorum. Elde olunca algilamiyor bazenYürürken gözüm telefonda saçma sapan iş yapıyor bilemedim
Ay ayy ben de yapayim eksik kalmayayim..eskiden yaotigimiz yere mi yapiyiruz yoksa bu listeyr mi devam ediyoruzzz14.04.2020 5. Takim Menu paylasim Listesi
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@hezeyan5381 - Paylasim yapilmadi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
@annecicegi - Paylasim yapilmadi
@pawlover - Paylasim yapilmadi
@Elifcig93 - Paylasim yapilmadi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapilmadi
@reyyanmeftuni - Paylasim yapildi
@Calypso95 - Paylasim yapildi
Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
@arasveannesi - Paylasim yapildi
@bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
@nazenince - Paylasim yapilmadi
@dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapilmadi
@Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Galiba detoks zamanın gelmiş :) sporlar ödemde yapmış olabilir aç karnina biraz ter attıktan sonra tartilinca her zaman daha az cikiyorum ben
Sen yine aynisin ben artarak gidiyorum
Anlamadım valla ben yarın ve cuma günü kabak detoksu yapayım en iyisikafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.
Eski yazdığımız gibi menü sayfasına canimmAy ayy ben de yapayim eksik kalmayayim..eskiden yaotigimiz yere mi yapiyiruz yoksa bu listeyr mi devam ediyoruzzz
Ben akşamdan ıslattım. Ama geçen sene seve seve yapan ben bugün zorlandım... Nefsimi terbiye etmeyi öğrenecem. Birde mutfak şefi aldım... Yapacam ama yemiycem inşHurmalari islatmayi unuttum ben o yuzden acikiyor olabilirim
Ayyy bekarken bende senin gibiydim gerçi şimdide cok yoruluyorum ama en azından istediğim zaman temizlik yapıyorum :))))Ben bugün giremedim fazla gün boyu annem temizlik yaptırdı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?