Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.
Havalar serin bu ramazan kolaylik olur İnşallah.bide onceden hazırlanmak kolaylastiriyor,saban veya recepte birkacgun tutmak gibi.

Valla ben bugün aclikla imtihan oluyorum hurma ve yogurt miktarini gecmezsem aferin bana

Ya bazen bana da öyle oluyor hatta sanki yedikten sonra daha çok aç hissediyorum hala bir şeyler yeme hissi oluyor. Midem kazınıyor gibi oluyor. Aç kurt gibi hissediyorum resmen doymuyor karnım.

Annem akşam yemeğine aşür(keşkek) yapmış, yesemmi yemesemmi bilemedim 4 yk yesem bişey olur mu ki

Ay ayy ben de yapayim eksik kalmayayim..eskiden yaotigimiz yere mi yapiyiruz yoksa bu listeyr mi devam ediyoruzzz

Galiba detoks zamanın gelmiş :) sporlar ödemde yapmış olabilir aç karnina biraz ter attıktan sonra tartilinca her zaman daha az cikiyorum ben
Sen yine aynisin ben artarak gidiyorum
kafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.
Anlamadım valla ben yarın ve cuma günü kabak detoksu yapayım en iyisi cardio yapayım bi de.
Bi gayret göreyim şu 73ü artık. Bir görsem biliyorum gerisi çorap söküğü gibi gelecek ikinci dirence kadar

Cherry Mom affedildi mi elimden geleni yapıyom valla... Ama sporu nasıl yapsam bilemedim.. İpim var atlayamıyorum. Herkes evlerinde sesten dolayı herkes bir şikayette.. 44 daire her kafada bir ses. Birde eşim yönetici.. Şikayetler ona geliyo... Mekik squat yapmak istiyorum onların sayısını nasıl bildircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…