Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamadım valla ben yarın ve cuma günü kabak detoksu yapayım en iyisi cardio yapayım bi de.
Bi gayret göreyim şu 73ü artık. Bir görsem biliyorum gerisi çorap söküğü gibi gelecek ikinci dirence kadar
Yarin kardio yapma persembe gunu yapmiyorum ben kaslar calistigi icin yaparken bile bacaklarinin gerilip kalinlastigini hissedebiliyorsun. Odem falan oluyor. Persembe dinlenme gunu olarak geciriyorum ben odem falan olmasin diye

Halinin uzerinde atlayinca cok ses olmuyor. Ya da ip kullanmadan hayalet iple cok yuksege ziplamadan atlaya bilirsin o zaman hic ses olmuyor.

Görüyorum melitacim teşekkür ederim
Internette evde yapılabilecek sporlar diye ararsan 30 dakikalık falan güzel videolar var
Mekikleri adede göre söylemen yeterli 100 mekik 20 squat gibi ve adim yarislarimiza katil bence çok etkili hiç küçümsenmeyecek rakamlar çıkıyor alanın darsa bacakları kaldırarak yerinde adimlamada olur
Baskül sorunu çözüldü mü peki ? Pili zayıflamıştir onun kesin

Yarin kardio yapma persembe gunu yapmiyorum ben kaslar calistigi icin yaparken bile bacaklarinin gerilip kalinlastigini hissedebiliyorsun. Odem falan oluyor. Persembe dinlenme gunu olarak geciriyorum ben odem falan olmasin diye
Aa iyi dedin hafif sporla geçireyim

Üzerinde baya bir in çık yaparsam kilo sabitleniyo... Değişimi gelmiş... Yenisini isteyemem... Masraf çok çıkarttım

Hiç moralin bozulmasın diyette en önemli şey sabır onu sakin kaybetme canim acelemiz yok keyfimiz sağlığımız yerinde birlikte halledeceğiz karantinada millet kilo aliyorken biz sabit kalsak bile kendimiz için çok iyi birşey poğaça nasıl birşey canım yulaf var evde bol bol belki yaparım ekstra cok malzeme yoksa ama onu bile haftaya yaparım yani bu hafta herkes su içsin otursun

Yani bu hafta güzel bir eksi yakalamak isterken sabit kaldığımı görünce moralim biraz bozuldu ama toparlicam takım için üzüldüm yani yoksa napalim 3 hafta da sürse sabredicem vermem gerek bu kiloyu
Malzemeler basit canım ama aklına bildiğin poğaça gelmesin. Kıvamı kek kıvamı gibi oluyo. Yağlı kağıda döküp firinliyorsun. Börek gibi kare kare dilimliyorsun.

1 buçuk su bardağı rondoda çekilmiş yulaf
1 bardak süt
2 yumurta
2-3 dilim peynir
15 zeytin (doğranacak içine)
1 kabartma tozu
Biraz çörekotu
Azcik tuz
Bir güzel karıştırıp yağlı kağıda döküyorum. Ama o büyük fırın tepsilerinde değil de biraz daha ufak bir tepside yapman gerekiyor yoksa çok çok ince olur.
20 dk falan yetiyor pişmesi için. Fotosunu bulursam atayim da gözünde canlansın iyice:)
Tadı çok güzel oluyor canın poğaça börek çektiği zaman onun yerini dolduruyor.

Kaydettim canım bence de güzel olur ben zaten tatlıdan ziyade tuzlu severim bunuda yapayim bir ara
Kilo belki yarına düşer canım stres yapma

Ayyy bekarken bende senin gibiydim gerçi şimdide cok yoruluyorum ama en azından istediğim zaman temizlik yapıyorum :))))
Canın istedigi zaman yapıyosun ne güzel işte ,ben zorla annemin istedigi zaman yapıyorum yapmayınca da yapmıyorum diye tonla laf, etrafımdaki arkadaşlarımın kızları hep şunu yapıyolarmış yemek yapıyolarmış sen yapmıyosunn falan falan

Bitmez o anne dirdiri ama evlenincede çok arıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…