Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet izin sıkıntı aslında ama şu kocam evdeyken diyet çok zor oluyo izine aklım kayıp kayıp duruyo

kafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.

Sana boşuna demiyoz izin falan yok diye

Son düzenleme:
kafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.
İste ben pes ettim o iki kiloyuda ruyamda bile göremedim aylar surdu direnc,artik kirdim artiya geçtim

Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.

Geçen sene ara ara tutmayı denedim ama ben düşük tansiyonluyu ara öğün atlayınca bile fenalık oluyor içimde. Bu sebeple bilmiyorum. Yine denemek istiyorum ama beni mahvediyor susuz kalmak bide çok hareketli bir çocuğum var nevrim dönüyor yataktan kalkamıyorum. Öyle olunca tutmayı bıraktım tabii ama geçen gece rüyamda gördüm: ramazan gelmiş orjç tutmuyorum diye annem kızıyordu bana. Dün rüyamı anlattım; iyi daha ramazan gelmeden rüyasını görmüşsün diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…