- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.241
Evet izin sıkıntı aslında ama şu kocam evdeyken diyet çok zor oluyo izine aklım kayıp kayıp duruyooyle değilse bıçakla kesip alcam artik onları
Ben listede az vermiş gibi duruyorum.cunku ilk giriş kilom birde bunun izin sonrası +11 kg si vardıasıl işi onları verirken yaptım Allah'ım bu izin konusu çok fena yaa
Seninki daha sağlıklı sen kolay kolay geri almazsın o kiloları5. Aydayim ama ayda ortalama 1.2 kg vermisimmillet 1 haftada veriyor bunu
Canim gund e3 kere 1 er saat yurusen 18bini gecersin ama yuruyebilirsen
Niye icilmesin icBu hurmada içiliyo muydu ya ben lıkır lıkır içiyorum ama sabahtır
Dedim acabası limon salatalık falan olunca sıkıntı olur muu olmuyosa müthişNiye icilmesin ic
Ya kızlargünlük her şeyimi paylaşıyorum buraya yazdığım dışında hiçbir şey yemiyorum sporlarimi da goruyosunuz. Ama bu sabah bi tartilayim dedim cuma günüyle aynı kilodayim. Anlamıyorum neden 74 benim direnç kilom sanırım. 79 dan 74 e çok rahat düşmüştüm. Ne yapabilirim
Yürürken gözüm telefonda saçma sapan iş yapıyor bilemedimNiye ki
Benimki yürümeyi bıraktıktan bi dakika falan sonra topluca yansıtıyo öyle olabilir mi?Yürürken gözüm telefonda saçma sapan iş yapıyor bilemedim
Sana boşuna demiyoz izin falan yok diyeoyle değilse bıçakla kesip alcam artik onları
Ben listede az vermiş gibi duruyorum.cunku ilk giriş kilom birde bunun izin sonrası +11 kg si vardıasıl işi onları verirken yaptım Allah'ım bu izin konusu çok fena yaa
Öyleyse çok makbule geçerBenimki yürümeyi bıraktıktan bi dakika falan sonra topluca yansıtıyo öyle olabilir mi?
Ben de ilk zamanlar saymıyo bu diyodum sonradan keşfettimÖyleyse çok makbule geçerbilmyiorum görcez, daha önce böyle bişey olmadı belki de dikkat etmedim
Valla ben bugün aclikla imtihan oluyorum hurma ve yogurt miktarini gecmezsem aferin banaDedim acabası limon salatalık falan olunca sıkıntı olur muu olmuyosa müthiş
İste ben pes ettim o iki kiloyuda ruyamda bile göremedim aylar surdu direnc,artik kirdim artiya geçtimkafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.
Ben de öyleyim o yüzden kendimi temizliğe verdim oturunca acıkıyorumValla ben bugün aclikla imtihan oluyorum hurma ve yogurt miktarini gecmezsem aferin bana
Listeler diyorum listelerİste ben pes ettim o iki kiloyuda ruyamda bile göremedim aylar surdu direnc,artik kirdim artiya geçtim
Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.
Bide et sote yapcam simdi koka koka off.ic sulari kizim leyli icccc.Ben de öyleyim o yüzden kendimi temizliğe verdim oturunca acıkıyorum
Benimde öyle oluyor durunca en az 10 adim atıyor biraz geriden geliyorÖyleyse çok makbule geçerbilmyiorum görcez, daha önce böyle bişey olmadı belki de dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?