- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.221
5. Aydayim ama ayda ortalama 1.2 kg vermisim6.2 kg gitmiş bile vermedim vermedim diyorsun ama işte gerçekler
Sen millete ne bakıyosun boşver milleti5. Aydayim ama ayda ortalama 1.2 kg vermisimmillet 1 haftada veriyor bunu
Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.
Ahh ahh beni deKızlar ya bi daha cardio yapmayı düşünmüyorum öldürüyo beni ya
Sen bakma millete löp diye geri alınıyor onlar sen sporla verdin onlar su diyetiyle boşversene5. Aydayim ama ayda ortalama 1.2 kg vermisimmillet 1 haftada veriyor bunu
Baksamda bisey degismiyorkiSen millete ne bakıyosun boşver milleti
Allah tan birsey olmazsa tutarim ben. Saglik once gelir sagligini riske atma bence. Ama ben cok zor tutuyorum Allah affetsin tutuyorum ama bildiginiz surunuyorum ama yine de tutuyorum. Zor dayandigim icin ozellikle sahurda cok yiyorum bu sene burada da olunca daha dikkat etmem lazim hepde evdeyiz daha zor geceek benim icin
Nice mutlu bol eksili yaşlara ınsallah.Teşekkürler @melita09 ☺
Bende o yuzden kardio yapiyorum ne kadar kas olursa kadar yag yanacak. Su an bekliyorum bende eger kas olursa bir sure sonra daha hizli kilo vermeye baslarim. Kilo degismese bile goruntu degisir. Kardio ya devamC Cagrihilal1 cardio diyince bide sen yağdan verip kas alıyosun bence o yüzden yavaş gidiyo hatta benceCherry Mom de öyle
Aynen öyle yapBende o yuzden kardio yapiyorum ne kadar kas olursa kadar yag yanacak. Su an bekliyorum bende eger kas olursa bir sure sonra daha hizli kilo vermeye baslarim. Kilo degismese bile goruntu degisir. Kardio ya devam
Sen yine aynisin ben artarak gidiyorumYa kızlargünlük her şeyimi paylaşıyorum buraya yazdığım dışında hiçbir şey yemiyorum sporlarimi da goruyosunuz. Ama bu sabah bi tartilayim dedim cuma günüyle aynı kilodayim. Anlamıyorum neden 74 benim direnç kilom sanırım. 79 dan 74 e çok rahat düşmüştüm. Ne yapabilirim
C Cagrihilal1 cardio diyince bide sen yağdan verip kas alıyosun bence o yüzden yavaş gidiyo hatta benceCherry Mom de öyle
Aminnn teşekkürlerNice mutlu bol eksili yaşlara ınsallah.
Katılıyorum canimBende o yuzden kardio yapiyorum ne kadar kas olursa kadar yag yanacak. Su an bekliyorum bende eger kas olursa bir sure sonra daha hizli kilo vermeye baslarim. Kilo degismese bile goruntu degisir. Kardio ya devam
İnsallah kuzum teşekkür ederim
Niye kiBu adımsayar saymıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?