• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK53: oyle değilse bıçakla kesip alcam artik onları 😁😁😁
Ben listede az vermiş gibi duruyorum.cunku ilk giriş kilom birde bunun izin sonrası +11 kg si vardı :KK70: asıl işi onları verirken yaptım Allah'ım bu izin konusu çok fena yaa
Evet izin sıkıntı aslında ama şu kocam evdeyken diyet çok zor oluyo izine aklım kayıp kayıp duruyo :KK70:

Ya kızlar 😔 günlük her şeyimi paylaşıyorum buraya yazdığım dışında hiçbir şey yemiyorum sporlarimi da goruyosunuz. Ama bu sabah bi tartilayim dedim cuma günüyle aynı kilodayim. Anlamıyorum neden 🙄🙄 74 benim direnç kilom sanırım. 79 dan 74 e çok rahat düşmüştüm. Ne yapabilirim

kafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.👍🏻

:KK53: oyle değilse bıçakla kesip alcam artik onları 😁😁😁
Ben listede az vermiş gibi duruyorum.cunku ilk giriş kilom birde bunun izin sonrası +11 kg si vardı :KK70: asıl işi onları verirken yaptım Allah'ım bu izin konusu çok fena yaa
Sana boşuna demiyoz izin falan yok diye

Son düzenleme:
kafana takma ben dirençte takılınca 1 ay takılıyordum moralim de bozuluyordu ama pes etmezsen birden 2 kilo falan düşüyor.👍🏻
İste ben pes ettim o iki kiloyuda ruyamda bile göremedim aylar surdu direnc,artik kirdim artiya geçtim 🙄🤕

Selam kizlar ramazan geliyor malum oruc tutacakmisiniz. Ben gecen yil hastanede yattigimdan tutamadim bu yil tutmak istiyorum bir yandanda korkuyorum uzun süreli susuzluktan büntem duser hastaligim nüksedermi diye.

Geçen sene ara ara tutmayı denedim ama ben düşük tansiyonluyu ara öğün atlayınca bile fenalık oluyor içimde. Bu sebeple bilmiyorum. Yine denemek istiyorum ama beni mahvediyor susuz kalmak bide çok hareketli bir çocuğum var nevrim dönüyor yataktan kalkamıyorum. Öyle olunca tutmayı bıraktım tabii ama geçen gece rüyamda gördüm: ramazan gelmiş orjç tutmuyorum diye annem kızıyordu bana.😂😂😂🙈🙈🙈 Dün rüyamı anlattım; iyi daha ramazan gelmeden rüyasını görmüşsün diyor.😂😂😂

Back
X