• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar takımda birde menüleri kontrol eden biri mi olsa ?

5.takim 14 nisan menü raporu

@X menü paylaştı
@Y menu paylasti
@Z menü paylaştı

@W menü paylasmadi .....gibi gün sonunda yada ertesi gün bir ozet rapor gibi .

Gönüllu olan var mı ?❤
Evet dün ben de yazdım bunu. Görevlerin hepsini yazalım bence, isteyen istediğine gönüllü olsun.

Menü takibi
Spor takibi
Yarış takibi
Kilo takibi
Hedef takibi

Gibi

Nasıl yapılacak bir çizelge mi hazirlanacak yoksa günlük olarak sadece kimin kazandığını takip etmek yetecek mk
Kişi ismi- toplam adım sayisi ve ilk 3 kim.oldugu.aciklanacak canim ister liste ister duz yazi ister süslü yazi yapanın gönlüne kalmış ☺️☺️

Kişi ismi- toplam adım sayisi ve ilk 3 kim.oldugu.aciklanacak canim ister liste ister duz yazi ister süslü yazi yapanın gönlüne kalmış ☺☺
Yok yani şunu demek istiyorum:) mesela bugün yurume yarışı oldu, ilk 3 belirlendi yazıldı, tamam. Onu ayrı bir yere kaydetmeme gerek yok dimi. O gün içinde olup bitecek bir daha ihtiyaç yok

Evet dün ben de yazdım bunu. Görevlerin hepsini yazalım bence, isteyen istediğine gönüllü olsun.

Menü takibi
Spor takibi
Yarış takibi
Kilo takibi
Hedef takibi

Gibi
Öyle mi gormedim ne guzel düşünmüşsün 😘
Spor kardelende obur hafta bende
Hedef pawloverda
Menü takibi Tempus Tempus sende olsun o halde 😘 teşekkür ederiz
Yarışları yapmayı düşünür müsün birsevgi birsevgi zor olur mu ? 🤗
Kilo takibi dediğin nasıl bir şey ?

Yok yani şunu demek istiyorum:) mesela bugün yurume yarışı oldu, ilk 3 belirlendi yazıldı, tamam. Onu ayrı bir yere kaydetmeme gerek yok dimi. O gün içinde olup bitecek bir daha ihtiyaç yok
Yok var ama senin öyle paylaşman yeterli sonra biz onları alıp genel spor tablosu vara oraya ekleyeceğiz ☺️

Öyle mi gormedim ne guzel düşünmüşsün 😘
Spor kardelende obur hafta bende
Hedef pawloverda
Menü takibi Tempus Tempus sende olsun o halde 😘 teşekkür ederiz
Yarışları yapmayı düşünür müsün birsevgi birsevgi zor olur mu ? 🤗
Kilo takibi dediğin nasıl bir şey ?
İlk sayfadaki listeyi düzenlemek. Onu kaptanfan başkası yapamaz sanırım. Ama onun güncellenmesi lazım bence. Haftadan haftaya da yeni kiloların eklenmesi lazım. Yarışı takip ederim evet:)

İlk sayfadaki listeyi düzenlemek. Onu kaptanfan başkası yapamaz sanırım. Ama onun güncellenmesi lazım bence. Haftadan haftaya da yeni kiloların eklenmesi lazım. Yarışı takip ederim evet:)
O liste evet toplight toplight kaptanin yetkisinde ama ordaki.tabloda telden zor yapılıyor ben beceremiyorum mesela PC lazim. PC de kaptanın suanki.evinde yok sanırım 🙄

5. Grup tam listesi aşağıdaki gibi değil mi? Kimleri eklemeliyim henüz listede olmayanlar kimlerdi?

emnis
umutumut82
Cagrihilal1
hezeyan538
kardelelen321
ayvacicegi
annecicegi
Pawlover
Elifcig93
Nefesimmmsin
Tempus
Hmavidag
melita09
nrmyn
reyyanmeftuni

5. Grup tam listesi aşağıdaki gibi değil mi? Kimleri eklemeliyim henüz listede olmayanlar kimlerdi?

emnis
umutumut82
Cagrihilal1
hezeyan538
kardelelen321
ayvacicegi
annecicegi
Pawlover
Elifcig93
Nefesimmmsin
Tempus
Hmavidag
melita09
nrmyn
reyyanmeftuni
Canım listeye ilk sayfadan baktiysan orası doğru değilmiş Cherry Mom Cherry Mom sana yardımcı olur liste konusunda:)

Kızlar ben evde leslie 3 mille ve yürüyüş yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak nasıl sizce
Spora yürüyüşle başlamak en iyisi. Leslie de çok ideal bir ev yürüyüşü 👍👍👍👍

Bende averise gidiyor um bakalim ne alicam kabakmi hurmami yoksa ayran detoksumu yapicam bi bakicaz,bide minicik lahana aliyim suyunu icerim,yoksa durumlar fena🙋
Elmali detoks suyuda yapilabilur aslinda
Hepsinden biraz biraz al kuzum ne yapacağımız belli olmuyo bizim 😆😆😆

Ben bugün katılamıcam cnm. Regl günüm bugün, henüz gelmedi ama semptomları fazlaca yaşıyorum. Hassasiyetler ve şişkinlikler. Atladıkça acı çekiyorum🙈yapamadım.
Anladım canım. Ayakları sıcak tut dinlen 😘

O zaman yarış bende kizlarrr 😂 her güne bir yarış koyalım hep beraber belirleyelim ben takibini yapacağım. Bugün ip atlama dedik mesela. Bi gün yürüme olsun bir gün başka birşey bir gün başka bişey hadi konuşalım
Pazartesi çarşamba cuma adım dedik, pazar salı ip atlama- jumping Jack dedik. Cumartesi boş, tembellik günü 😆😆😆😆😆

Back
X