- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.961
Tamamdır, bu arada listelerde yardımcı olabilirim isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün ben de yazdım bunu. Görevlerin hepsini yazalım bence, isteyen istediğine gönüllü olsun.Kızlar takımda birde menüleri kontrol eden biri mi olsa ?
5.takim 14 nisan menü raporu
@X menü paylaştı
@Y menu paylasti
@Z menü paylaştı
@W menü paylasmadi .....gibi gün sonunda yada ertesi gün bir ozet rapor gibi .
Gönüllu olan var mı ?❤
Kişi ismi- toplam adım sayisi ve ilk 3 kim.oldugu.aciklanacak canim ister liste ister duz yazi ister süslü yazi yapanın gönlüne kalmışNasıl yapılacak bir çizelge mi hazirlanacak yoksa günlük olarak sadece kimin kazandığını takip etmek yetecek mk
Hayırlısı canım ilaç ağır olduğu için doktora gidene kadar gelmesinYaa üzüldüm şimdiRabbim İnşaAllah bi anda hiç beklemediğimiz anda versin cnm. Yeter ki sen iyi ol. Ol deyince hiçbirşey engel olmaz
![]()
Alalım tabiğsiipawlover ne dersin alalımmı hurmalar çarşamba perşembe için
Ben bugün katılamıcam cnm. Regl günüm bugün, henüz gelmedi ama semptomları fazlaca yaşıyorum. Hassasiyetler ve şişkinlikler. Atladıkça acı çekiyorumKızlar haydi ip atlama yarışı başlasın...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok yani şunu demek istiyorum:) mesela bugün yurume yarışı oldu, ilk 3 belirlendi yazıldı, tamam. Onu ayrı bir yere kaydetmeme gerek yok dimi. O gün içinde olup bitecek bir daha ihtiyaç yokKişi ismi- toplam adım sayisi ve ilk 3 kim.oldugu.aciklanacak canim ister liste ister duz yazi ister süslü yazi yapanın gönlüne kalmış ☺☺
Öyle mi gormedim ne guzel düşünmüşsünEvet dün ben de yazdım bunu. Görevlerin hepsini yazalım bence, isteyen istediğine gönüllü olsun.
Menü takibi
Spor takibi
Yarış takibi
Kilo takibi
Hedef takibi
Gibi
Yok var ama senin öyle paylaşman yeterli sonra biz onları alıp genel spor tablosu vara oraya ekleyeceğizYok yani şunu demek istiyorum:) mesela bugün yurume yarışı oldu, ilk 3 belirlendi yazıldı, tamam. Onu ayrı bir yere kaydetmeme gerek yok dimi. O gün içinde olup bitecek bir daha ihtiyaç yok
İlk sayfadaki listeyi düzenlemek. Onu kaptanfan başkası yapamaz sanırım. Ama onun güncellenmesi lazım bence. Haftadan haftaya da yeni kiloların eklenmesi lazım. Yarışı takip ederim evet:)
Günlük olarak ilk üç belirlenecek. Çizelge şart değil bence. Not bile alman yeterli nasıl kolayına gelirseNasıl yapılacak bir çizelge mi hazirlanacak yoksa günlük olarak sadece kimin kazandığını takip etmek yetecek mk
He o zaman ben burada paylaşırım, kaydetme işini siz yaparsınız. Öyle mi?Yok var ama senin öyle paylaşman yeterli sonra biz onları alıp genel spor tablosu vara oraya ekleyeceğiz ☺
O liste evetİlk sayfadaki listeyi düzenlemek. Onu kaptanfan başkası yapamaz sanırım. Ama onun güncellenmesi lazım bence. Haftadan haftaya da yeni kiloların eklenmesi lazım. Yarışı takip ederim evet:)
Evet kuzumHe o zaman ben burada paylaşırım, kaydetme işini siz yaparsınız. Öyle mi?
TühO liste evettoplight kaptanin yetkisinde ama ordaki.tabloda telden zor yapılıyor ben beceremiyorum mesela PC lazim. PC de kaptanın suanki.evinde yok sanırım
![]()
Canım listeye ilk sayfadan baktiysan orası doğru değilmiş5. Grup tam listesi aşağıdaki gibi değil mi? Kimleri eklemeliyim henüz listede olmayanlar kimlerdi?
emnis
umutumut82
Cagrihilal1
hezeyan538
kardelelen321
ayvacicegi
annecicegi
Pawlover
Elifcig93
Nefesimmmsin
Tempus
Hmavidag
melita09
nrmyn
reyyanmeftuni
Sonuçlar listesinden baktım bu çıktı :)Canım listeye ilk sayfadan baktiysan orası doğru değilmişCherry Mom sana yardımcı olur liste konusunda:)
Spora yürüyüşle başlamak en iyisi. Leslie de çok ideal bir ev yürüyüşüKızlar ben evde leslie 3 mille ve yürüyüş yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak nasıl sizce
Hepsinden biraz biraz al kuzum ne yapacağımız belli olmuyo bizimBende averise gidiyor um bakalim ne alicam kabakmi hurmami yoksa ayran detoksumu yapicam bi bakicaz,bide minicik lahana aliyim suyunu icerim,yoksa durumlar fena
Elmali detoks suyuda yapilabilur aslinda
Anladım canım. Ayakları sıcak tut dinlenBen bugün katılamıcam cnm. Regl günüm bugün, henüz gelmedi ama semptomları fazlaca yaşıyorum. Hassasiyetler ve şişkinlikler. Atladıkça acı çekiyorumyapamadım.
Pazartesi çarşamba cuma adım dedik, pazar salı ip atlama- jumping Jack dedik. Cumartesi boş, tembellik günüO zaman yarış bende kizlarrrher güne bir yarış koyalım hep beraber belirleyelim ben takibini yapacağım. Bugün ip atlama dedik mesela. Bi gün yürüme olsun bir gün başka birşey bir gün başka bişey hadi konuşalım