- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #340.901
Teşekkürler canım. Inşallah kilo yarışında kazanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Inşallah kilo yarışında kazanırım
Evet ya ip atlama yarışı yapalım ipim yok diyen ipsiz atlasın ya da jamping jack yapsın mis gibi cardioİp atlama yarışı yapmıyor muyuz![]()
Her gün cardio yapmayı bıraktım ya ondan sonraYürüyüş günleri ben sadece ekstra kardio yapıyorum sadece sonra yürüyüşe çalışıyorum. Diğer günler kardio ve bölgesel yapıyorum. Adım olunca diğerlerine vakit kalmıyor.bir de benim bacaklar felaket ağrıyor. Inşallah işe yarar fazla spordan patlamam inşallah bu haftakardio yapınca aklıma sen geliyorsun çok korkuyorum
![]()
Paylaş canım iyi olur. Bu arada takımımızda da diyetisyen arkadaşlar var. Onlardan da yardım almaya çalışıyoruz.Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.
Yaaa o da amerika'daydı. Orası çok fena bi durumdaydı pandemi hususunda. İnşallah iyidir.Bu arada bizim bi kremsokola vardıdennisgo o da çok iyi spor yapıyordu. O nerelerde? Bıraktı mi burayı? @kremsokola mı? Yanlış etiketlemiyorumdur umarım.
![]()
Tutması zor oluyorsa spor yapmayalım yorulmayın hiç![]()
Evett eveet ip atlama olsun eğlenceli olur haftada 1 güne koyalımm mıı en azından ?![]()
Olur canım olmasına olur da bizim bacaklarıEvett eveet ip atlama olsun eğlenceli olur haftada 1 güne koyalımm mıı en azından ?![]()
kardelelen321 yaz bana 7 bin tek gün yapalım derseniz arttırabilirim de
yarışma gelmeden skor geldi bak :)
Olur canım olmasına olur da bizim bacaklarıdennisgo toplar herhalde. Bir günde 7000 ip atladığı için
![]()
Yapalım o zamanDaha fazla gün de oluur, ben adım yarıslarına katılamıyorum evde yürümeyi sevmedigim için ama ip yaparsak ona katılırım
![]()
Ne zaman yapalımYapalım o zaman
Paylasmani isterim...Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.
İyiymiş özellikle korumada olunca çok işe yararKızlar bir de şöyle bir beslenme günlüğü yaptım kendime. Bir sayfada görmüştüm instagramda. Çok iyi geldi. Böylece daha net görmüş oluruz kendimizi. Siz de yapın bence. Bugün herşeyim tam, çok k mutluyum!![]()
Başladığımdan beri yapıyorum bunuKızlar bir de şöyle bir beslenme günlüğü yaptım kendime. Bir sayfada görmüştüm instagramda. Çok iyi geldi. Böylece daha net görmüş oluruz kendimizi. Siz de yapın bence. Bugün herşeyim tam, çok k mutluyum!![]()
Ayrıca bütün bunları ayarladıktan sonra görev paylaşımı yapalım. Birisi yarışların raporunu tutsun, birisi menü ve spor, birisi kilo, birisi hedef gibi gibi. Herkesin görevi olursa daha sorumlu hissederiz. Ne dersiniz? Şuan hali hazırda bunlari yapanlar var ama yüklerini hafifletebilirizKızlar bence napalim biliyor musunuz? Liste zaten güncellenecek cuma günü. Aktif olmayanlarin yerine aktif olanlar gelecek inşallaho yüzden yarış konusunda bir günü boş birakmaya gerek yok, birine katılamayan diğerine katılır:)
Şimdi günleri şuan uyduracagim daha düzenli bir liste yaparız siz de tamam dersenz. Pazartesi yürüyüş yarısı olsun, salı ip atlama yarışı olsun, Çarşamba Total olarak sporu çok yapan 1. Olsun sallıyorum, Perşembe yarış olmasın detoks günü olsun topluca, cuma kaçamak yapacak olanlar kesinlikle spor yapıp bildirecek diye kural koyalım, haftasonu için de ayrıca bir şey düşünelim vs vs. Böylece düzenli olarak buraya girmek için başka bir sebep olur, yarışmalar ve bildirmek zorunda olduklarımız:))
Ha bir de çok konuştum amaAyrıca bütün bunları ayarladıktan sonra görev paylaşımı yapalım. Birisi yarışların raporunu tutsun, birisi menü ve spor, birisi kilo, birisi hedef gibi gibi. Herkesin görevi olursa daha sorumlu hissederiz. Ne dersiniz? Şuan hali hazırda bunlari yapanlar var ama yüklerini hafifletebiliriz
Valla ben senden bomba beklediğim için öyle artırdım ve sonra durduramadım kendimiHemde ne bomba ne ye uğradigimizi şaşırdık. Salı günü gece 24 de başlayayım ben artık yürümeye![]()
Uyudum uyudum. İyi geldi bu bedenimeBence uyuyamayacakyatağa kadar gidebilirse yine iyi
![]()