• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çıkamadım yarın kesin çıkcam ama

Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdur 🤪
Çık kuzum çık ne lazımsa al olmaz boyle kaç gün oldu böyle dön dolaş ağrıyor

Aslında bence kendine çile cektirmeden versen yarida bırakıp gitmezsin belki.sadece sağlıklı beslenip spor yapsak olacak bu iş. Diyet bitincede sürdürmek daha kolay olacak böylece.cok fazla bir kilon yok o yuzden kendine kilo korumayla birlikte sakince ilerleyebilecegin bir program belirle bence

Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.

Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.
Bendede vücudun dengesini diyet için bozmamak lazım.spor yapacaksın ki geri almak kaçamak yapmak öyle kolay olmasın ben valla kıyamıyorum sporlarima 😁 diyorum ben şimdi şu bir lokma için mi ter döktüm o kadar :)))
Listeyi uzun süredir ileri.geri yapan biri olarak merak ettim canım ☺️

Hayır görmedim ne fotosu ki? 😍

🙈♥️♥️

Çıkamadım yarın kesin çıkcam ama

Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdur 🤪
Geçmiş olsun canım doktora da gidemiyoruz artık. Şu pandemi keşmekeşinde sıkıştık kaldık. İnşallah kötü bi durum değildir

Sporlarda bi sorun yok kuzum yaparım Da adım meselesi karışıyor karıştırıyor kafamı. Ben adımı ayrı yapanların adımlarını spor listesine de ekliyorum bu arada.

Sen biraz dinlen sporları ben tutmaya devam ederim. Adım yarışmasını sen tut 😆😆😆😆
😝😝😝
Tutması zor oluyorsa spor yapmayalım yorulmayın hiç 🤣🤣

Ben bu yürüyüş yarışı konusunda bir türlü aydınlanamadım kuzum :KK70:Koşu bandında cardio yapmadan asla inmem sil gitsin :) @pawlover açıyorum müziği kaya kaya coşuyorum dediği için zumba step seçmiştim. Latin dansı step tahtası ile süper oluyor. Ama bir daha yürüyüş yarışmasına iddialı olmak istersem onu da yapmayı veririm :)
Kuzum cardio koşubandında oluyo. Kaç Dakikası koşuki zaten. Sorun yok yani. Zumba ve bölgesel olmuyo. Tebrikler canım tekrar.

Meraklandırdın
🙈♥♥

Vay vay vaayyy.... Resmen azmin zaferi olmuş!!! Zaten çok azimliydi ya cidden çok çok iyi olmuş vücudu. Umarım koruyordur. Ben de hayallerime çok yakındım ki bıraktım maalesef. Ve bizim onunla boy/kilo oranımız da çok yakındı diye hatırlıyorum. 59 kiloda ben de çok çok iyi oluyorum bel falan kalmıyor ama yollardır görmedim 59’u. Çok zor gibi geliyor.🙈 kremsokola kremsokola ıslıkları hakediyor. Helal olsun!😍❤️💫🌟

Ben bu yürüyüş yarışı konusunda bir türlü aydınlanamadım kuzum :KK70:Koşu bandında cardio yapmadan asla inmem sil gitsin :) @pawlover açıyorum müziği kaya kaya coşuyorum dediği için zumba step seçmiştim. Latin dansı step tahtası ile süper oluyor. Ama bir daha yürüyüş yarışmasına iddialı olmak istersem onu da yapmayı veririm :)
Yürüyüş günleri ben sadece ekstra kardio yapıyorum sadece sonra yürüyüşe çalışıyorum. Diğer günler kardio ve bölgesel yapıyorum. Adım olunca diğerlerine vakit kalmıyor.bir de benim bacaklar felaket ağrıyor. Inşallah işe yarar fazla spordan patlamam inşallah bu hafta 🤣🤣kardio yapınca aklıma sen geliyorsun çok korkuyorum 🤣🤣

Back
X