- 23 Mart 2016
- 29.667
- 90.024
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.841
Yani canım cumadan cumaya kilo bildirmeyle ne motive olunur ne motive edilir
Cherry Mom imm koşubandında cardio da sayılıyor mu adım olarak koşmalı yürümeli ama neden olmasın değil mi
Nasil gidiyoruz kizlar bu.tabloyu bu hafta sildirecegiz değil mi
5. TAKIM
664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA
665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
666. Etap => %0,038 => 1. NOTA
667. Etap => %0,174 => 1. SARI KART
668. Etap => %0.065 => 1. NOTA
669. Etap => %0.063 => 2. SARI KART
Koşu bandı mantığı zaten yürüme olduğu için evi müsait olmayanlar için onuda ekledik.onda adım sayar telefonla yapılırKoşu bandı veya eliptikte adım hesabını nasıl yapıyorsunuzkardelelen321 Cherry Mom ? Ben 60 dk eliptik yaptım mesela ama o esnada telefonum adım saymıyor. Makine de adım sayısını göstermiyor zaten.
Eliptiği saymıyoruz kuzum. Evdeki günlük adımlar leslie ve koşubandı sadece.Koşu bandı veya eliptikte adım hesabını nasıl yapıyorsunuzkardelelen321 Cherry Mom ? Ben 60 dk eliptik yaptım mesela ama o esnada telefonum adım saymıyor. Makine de adım sayısını göstermiyor zaten.
62,8 le izne ayrilmistin degil mi canım.simdi 67 mi?Beni takıma bi alınnnnn elimden geleni yapacağıııımmmm
Yarışıyoruz tabiki ama hafta sonunda dahil psikolojik olarak iyi değildim bide hastalık süresinin geçmesi beni mutsuz yaptı.... Mutlu haberi su dakikalarda aldım yerimde zipladim resmen....@Umutumut82arasveannesi nerelerdesiniz biz yarışmıyor muyduk bu hafta. @Cagrihilal1 spor yapıyo harıl harıl bizi geçecek nerelerdesiniz.
toplight Cherry Mom kaptanım ve yardımcım takım arkadaşlarım artık bu süreçte diyetimi hakkıyla yapamıyorum beni takımdan çıkarmanızı rica ediyorum iki ileri bir geri sabahtan beri inanın doymuyorum sabah yine 99 çıktım takımı etkilemek istemiyorum lütfen beni izne ayırın nasıl oluyor süreç bilmiyorum bir daha girmek istersem şartlar neler bilgilendirirseniz sevinirim
Canım izne ayrilacaksan da gözünü seveyim sabit yada 100 gr eksi ile gel bu hafta çünkü çok zor durumdayızTamam bu hafta listeye yansıyacak son kez anladığım kadarıyla izin dönüşü koşul nedir elimden geleni yaparım bu günden itibaren çok üzülüyorum cidden ama düzenim tamamen bozuldu 1 aydır yerimde sayıyorum resmen
kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorumO zaman kaptancigimizla konusalim halletsin bu durumuyani açıkçası hatir gönül işi değil bu, kendi istegimizle geldiğimiz bir yer. Aktif olacaksak yine kendimiz için olcaz. Ama olmadığımız zaman komple ekibi etkiliyoruz. Bildirmde bulunmayan ya da kilo vermeyen 1 kişi 2 kişi bile dereceye girmeyi etkiler. Onun yerine 500 gram bile olsa veren bir kişi komple ekibe yarar:)
Kızlar sanırım bir elif in mazereti vardı A annecicegi ve@anneciceği @Elifcig93melita09 göremiyoruz bu aralar. Mazeret bildiren var mı aralarında sana bilemiyorum ama bekliyoruz aramıza. En azından her akşam 15 dk bize ayırsınlar
Canım maşallah çok güzel gidiyorsun böyle devam lütfenahahahahahCherry Mom adım çıkmış 9’a inmez 8’e ama hakikatten yaa benim spor konusundaki tembelliğimi bilen biliyor yani Karantina bana yaradı bi açıldım sanki
60 dk eliptik mi bravo... Ben 5 dk bile yapamıyorum..acaba ayarı falan mı çok sert anlamadım..çevirmek cidden zorluyo beniiKoşu bandı veya eliptikte adım hesabını nasıl yapıyorsunuzkardelelen321 Cherry Mom ? Ben 60 dk eliptik yaptım mesela ama o esnada telefonum adım saymıyor. Makine de adım sayısını göstermiyor zaten.
62,8 le izne ayrilmistin degil mi canım.simdi 67 mi?
Canım maşallah çok güzel gidiyorsun böyle devam lütfen
1 Şubat 2019Evet ama çoookkk oldu izne ayrılalı kaç yıl oldu acabaBu sabah 67.2 çıktım.
60 dk eliptik mi bravo... Ben 5 dk bile yapamıyorum..acaba ayarı falan mı çok sert anlamadım..çevirmek cidden zorluyo benii
Benim sanırım 5 te ..o ayarı ayarlamak gerek... Bende bı numara yazmıyor..sadece çizgi artiyo ona göre dusureyim bendeArkadaşlar bilir ben 15-20 dk yapınca mutlu oluyordum en başlarda. Mahvoluyordu bacaklarım, nefes nefese kakıyordum bünyem zorlanıyordu. Ama yapa yapa alıştım ve sanırım bacaklarım da güçlendi. Daha ağır ayarlarına hiç çıkmıyprdum zaten hep 1 ‘de takılıyordum. Şimdi 5’e de çıkıyorum arada... Yaptıkça ve vazgeçmedikçe zamanla alışıyor bünye.
1 Şubat 2019
Değilim canım baş ağrım geri döndü onla boğuşuyorum sağolpawlover iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?