• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasil gidiyoruz kizlar bu.tabloyu bu hafta sildirecegiz değil mi

5. TAKIM
664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA
665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
666. Etap => %0,038 => 1. NOTA
667. Etap => %0,174 => 1. SARI KART
668. Etap => %0.065 => 1. NOTA
669. Etap => %0.063 => 2. SARI KART

Beni takıma bi alınnnnn elimden geleni yapacağıııımmmm😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Koşu bandı veya eliptikte adım hesabını nasıl yapıyorsunuz kardelelen321 kardelelen321 Cherry Mom Cherry Mom ? Ben 60 dk eliptik yaptım mesela ama o esnada telefonum adım saymıyor. Makine de adım sayısını göstermiyor zaten.🙄
Koşu bandı mantığı zaten yürüme olduğu için evi müsait olmayanlar için onuda ekledik.onda adım sayar telefonla yapılır
Eliptik o mantıkta değil o yuzden normal.sporlara ekleriz ama adıma bence sayılmaz 😁 bende bisiklet yapıyornm ama adimi hariç tutuyorum :)

Koşu bandı veya eliptikte adım hesabını nasıl yapıyorsunuz kardelelen321 kardelelen321 Cherry Mom Cherry Mom ? Ben 60 dk eliptik yaptım mesela ama o esnada telefonum adım saymıyor. Makine de adım sayısını göstermiyor zaten.🙄
Eliptiği saymıyoruz kuzum. Evdeki günlük adımlar leslie ve koşubandı sadece.

@Umutumut82 arasveannesi arasveannesi nerelerdesiniz biz yarışmıyor muyduk bu hafta. @Cagrihilal1 spor yapıyo harıl harıl bizi geçecek nerelerdesiniz.
Yarışıyoruz tabiki ama hafta sonunda dahil psikolojik olarak iyi değildim bide hastalık süresinin geçmesi beni mutsuz yaptı.... Mutlu haberi su dakikalarda aldım yerimde zipladim resmen.... :halay: ahhh bide şu kronik kabızlığı atlatirsam benden mutlusu olmaz....aranizdayim kizlar.... Cumaya bakalım mensli olacağından vucud biraz ödem topladı..sonucu hep beraber gorcez....

Son düzenleme:
toplight toplight Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ve yardımcım takım arkadaşlarım artık bu süreçte diyetimi hakkıyla yapamıyorum beni takımdan çıkarmanızı rica ediyorum iki ileri bir geri sabahtan beri inanın doymuyorum sabah yine 99 çıktım takımı etkilemek istemiyorum lütfen beni izne ayırın nasıl oluyor süreç bilmiyorum bir daha girmek istersem şartlar neler bilgilendirirseniz sevinirim
Tamam bu hafta listeye yansıyacak son kez anladığım kadarıyla izin dönüşü koşul nedir elimden geleni yaparım bu günden itibaren çok üzülüyorum cidden ama düzenim tamamen bozuldu 1 aydır yerimde sayıyorum resmen
Canım izne ayrilacaksan da gözünü seveyim sabit yada 100 gr eksi ile gel bu hafta çünkü çok zor durumdayız
O zaman kaptancigimizla konusalim halletsin bu durumu👀😂 yani açıkçası hatir gönül işi değil bu, kendi istegimizle geldiğimiz bir yer. Aktif olacaksak yine kendimiz için olcaz. Ama olmadığımız zaman komple ekibi etkiliyoruz. Bildirmde bulunmayan ya da kilo vermeyen 1 kişi 2 kişi bile dereceye girmeyi etkiler. Onun yerine 500 gram bile olsa veren bir kişi komple ekibe yarar:)
kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum
@anneciceği @Elifcig93 melita09 melita09 göremiyoruz bu aralar. Mazeret bildiren var mı aralarında sana bilemiyorum ama bekliyoruz aramıza. En azından her akşam 15 dk bize ayırsınlar
Kızlar sanırım bir elif in mazereti vardı A annecicegi ve melita09 melita09 özellikle melita sen söz vermiştin bu hafta katılım sağlayın kızlar hiç bildirim de bulunmuyorsunuz takım kurallarını uygulamak zorunda lütfen bırakmayın beni

60 dk eliptik mi bravo... Ben 5 dk bile yapamıyorum..acaba ayarı falan mı çok sert anlamadım..çevirmek cidden zorluyo benii

Bu hafta akla kara belli olur😂😂 bu cumayla birlikte tüm liste güncellenir:) hatta bence anasayfadaki liste de güncellensin ki oraya bakıp kendimizi ve diğerlerini takip edebilelim rekabet edelim. Hani bakarız aa bilmem kim şu kadar kilo vermiş, bu hafta ben de şu kadar vereyim ona yetişeyim gibisinden. Ya da aa bak hedef kiloma su kadar kalmış vs

Eklentiler

• 0A50F7B1-AA4F-477B-8396-DB7935028B46.webp
    0A50F7B1-AA4F-477B-8396-DB7935028B46.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
60 dk eliptik mi bravo... Ben 5 dk bile yapamıyorum..acaba ayarı falan mı çok sert anlamadım..çevirmek cidden zorluyo benii

Arkadaşlar bilir ben 15-20 dk yapınca mutlu oluyordum en başlarda. Mahvoluyordu bacaklarım, nefes nefese kakıyordum bünyem zorlanıyordu. Ama yapa yapa alıştım ve sanırım bacaklarım da güçlendi. Daha ağır ayarlarına hiç çıkmıyprdum zaten hep 1 ‘de takılıyordum. Şimdi 5’e de çıkıyorum arada... Yaptıkça ve vazgeçmedikçe zamanla alışıyor bünye.

Arkadaşlar bilir ben 15-20 dk yapınca mutlu oluyordum en başlarda. Mahvoluyordu bacaklarım, nefes nefese kakıyordum bünyem zorlanıyordu. Ama yapa yapa alıştım ve sanırım bacaklarım da güçlendi. Daha ağır ayarlarına hiç çıkmıyprdum zaten hep 1 ‘de takılıyordum. Şimdi 5’e de çıkıyorum arada... Yaptıkça ve vazgeçmedikçe zamanla alışıyor bünye.
Benim sanırım 5 te ..o ayarı ayarlamak gerek... Bende bı numara yazmıyor..sadece çizgi artiyo ona göre dusureyim bende

Back
X