Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay valla sırtımizda kambur oldu çok geriyor beni bu durum tabi herkesin.bildirim yapması lazım ama söz verenler yine ortada yok
Canım düzenli katılmayan kimler var bilmiyorum da onlarla konuşup ya aktif olmalarını ya da izne çıkmalarını söylesen ve yeni kişiler alsan gruba, aktif olur en azından grup?

Canım düzenli katılmayan kimler var bilmiyorum da onlarla konuşup ya aktif olmalarını ya da izne çıkmalarını söylesen ve yeni kişiler alsan gruba, aktif olur en azından grup?
Ben yardimciyim ya canım o yetki kaptanimizda
Bencede çok haklısın herkes kurallara uymali çocuk gibi söz ver söz ver git olmuyor
yeni arkadaşlar çağırıyorum denk geldikçe

kesinlikle denizcim çok gerginim

Ben yardimciyim ya canım o yetki kaptanimizda
Bencede çok haklısın herkes kurallara uymali çocuk gibi söz ver söz ver git olmuyor
yeni arkadaşlar çağırıyorum denk geldikçe ☺
O zaman kaptancigimizla konusalim halletsin bu durumu yani açıkçası hatir gönül işi değil bu, kendi istegimizle geldiğimiz bir yer. Aktif olacaksak yine kendimiz için olcaz. Ama olmadığımız zaman komple ekibi etkiliyoruz. Bildirmde bulunmayan ya da kilo vermeyen 1 kişi 2 kişi bile dereceye girmeyi etkiler. Onun yerine 500 gram bile olsa veren bir kişi komple ekibe yarar:)

Kim yok oldu kuzum başka ? Kuralları geçen hafta hatirlattik valla herkes sorumluluğunu bilmeli
@anneciceği Elifcig93 melita09 göremiyoruz bu aralar. Mazeret bildiren var mı aralarında sana bilemiyorum ama bekliyoruz aramıza. En azından her akşam 15 dk bize ayırsınlar

Evet kuzum aynen öyle uğraştiriyorum seni cumadan sonra geri alayım olur mu
Sporlarda bi sorun yok kuzum yaparım Da adım meselesi karışıyor karıştırıyor kafamı. Ben adımı ayrı yapanların adımlarını spor listesine de ekliyorum bu arada.

Sen biraz dinlen sporları ben tutmaya devam ederim. Adım yarışmasını sen tut

Topla kendini birsevgi diyette zaman zaman oluyor böyle şeyler. Kendine 1 gün serbest ver moral olsun. Öyle olunca çabuk sıkılıp kopmuyor da insan. Ertesi gün kaldığın yerden devam et. Bu durum bende de çok olan bir şey. Ben de uzun süre kendime serbest gün vermezsem diyeti bırakma moduna girebiliyorum ama artık o kadar sıkıp bunaltmayacağım kendimi. Yoksa olan yine bana oluyor.

Evet canim olmadı arkadaşlardan rica ederiz müsait olan 22 de hem.menu hem.adimlarini yazar o biraz dediğin gibi zorluyor

Ya ben kendimi biliyorum serbest günde ipin ucu kaciyo o yüzden sabredip 21 gün dayanayim istiyorum birşeylere alışma süreci 21 günmüs ya bilirsiniz. Şeker atakları abur cubur atakları 21 gun sonunda ciddi anlamda azaliyo o yüzden bugünleri bir şekilde atlatmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…