Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kizlar gecmisi okudum geldim ama aklimda hicbisiy tutamadim neden acabaya sanki bir haftatdir gelmemis gibiyim
ee sizler naaptiniz bakalim reyhan abla zipladinmi bugun
saskin sen daha yeni temizlik yapmadinmi kiz bugun ne temizligiydi yine allahim ya
bizim evi goren kacar valla bomba patlamis gibiydi bugun

Canım 3 gündür evi siliyorum bana bi haller oldu sabah kahvaltıdan sonra hemen başlıyom. Önce mutfağı topluyom sonra bütün eve süpürge tutup bol kokulu yer şampuanıyla bütün evi siliyom. piskopata bağladım sanırım -tatlicadiarzu-

kizlaar kesin didismeyi ben ablaniz olarak size didismeyi yasakliyom cici kizlar olun bakim
saskin temiz kardesim benim yarinda bizim eve gel olurmu temiz evi temizliycem diye ugrasip durma deli kiz

kizlaar kesin didismeyi ben ablaniz olarak size didismeyi yasakliyom cici kizlar olun bakim
saskin temiz kardesim benim yarinda bizim eve gel olurmu temiz evi temizliycem diye ugrasip durma deli kiz

olur yevmiyem 80 tl oda senin gül hatrına yoksa 100 den aşağı olmazdı yaa
sırnaşık şey

kizlar hayirdir ne temizliyorsunuz ya?. bu arada hosgeldiniz.

Ben ev temizliyom ablacım sanada lazım mıydı gelim mi? -tatlicadiarzu-

canim benim kiyamamki. sen misafirlige gel bana. yoksa gelinmi alsam anaaaaa ilk defa aklimdan gecti ogluma kiz bakmak iyimi?

reyhan abla bu saskin temizlige vermis kendini bende bize gel enerjini bosa harcama diyom
nassin reyhan ablacim ben bugun tembelin tekiydim ama yediklerim cok iyiydi kacamak falan yok cok az kilo vermis gordum kendimi biraz ilerliyim artikim diyorum

baktim reyhan abla sonuclar guzel belli oldu dun gece baktim ben aynen devam insallah

iyi etmissin zenancigim vakit geciyor yaz geliyor güzel citir olup gidelim izine. cok vakit kaybettik cokkkk

canim benim kiyamamki. sen misafirlige gel bana. yoksa gelinmi alsam anaaaaa ilk defa aklimdan gecti ogluma kiz bakmak iyimi?

Allah söyletti valla :roflol: Artık laf ağızdan çıktı bi kere millet duyduk duymadık demeyin Reyhan ablam beni gelin olarak alıyoooo sositososito hiç pişman olmazsın kendim diye demiyorum çok hamaratımdır, ekonomik boyum her yere sığarım, ufak kısmı var ama tefeğide zamanla olacak inşallah sinirlendiğin zaman rahatlıkla duvardan duvara çarpabilirsin.. Tamam mı anlaştık mı? Saygıda kusurda etmem. içkim, sigaram, kumarım, gece hayatım, karı kız ayaklarımda yoktur... Tek kusurum birazcık gevezeyim o kadar... :roflol:

heheheheh valla iyi reklam yapmissin kendine saskinim. ben illede hamarat gelin isterim . benim oglumunda ickisi sigarasi kumari neyim yoktur ama kizlar icin birsey diyemem:jeyyar:

heheheheh valla iyi reklam yapmissin kendine saskinim. ben illede hamarat gelin isterim . benim oglumunda ickisi sigarasi kumari neyim yoktur ama kizlar icin birsey diyemem:jeyyar:

tam aradığın adrestesin işte. Boşver bu zamana kadar olanlar geçicidir oğlun beni görsün zaten başkasını artık görmez gözü kafamçokkarıştı

kiz saskin hani benim ogluma gelcektin kucuk buldun heral benim oglum tam ikibucuk yasinda az beklerdin nolurdu
reyhan abla ben benim oglana bilem giz bakiyom sen ilk mi dusunuyon daha

valla zenanim sana yeminle aklimdan bile gecirmedim ogluma kiz bakmayi. benim en kücügüm oldugu icin hep benim bebegim olarak kaldi. kayinvalidem cok söyledi bu yil aman kizim kaptirma alman kizlarina sürmeli kocumu ele verilecek cocuk degil cok terbiyeli aileden birini düsünelim falan dedi ama ben aileden istemem. kendi bilir artik. koca adam olmus benim oglusumkaydirigubbakcemile3

X