Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ve honeycim yediklerinde gördüğüm hata bence ana öğünü pasta ve benzeri şeylerle geçiştirmek bence bu çok yanlış ya çünkü insan doyduğunu anlamıyor ayrıca iyi bir beslenme değil.

bende listemi yapayim
carsambaya kadar yazmistim
persembe.
iki dilim ekmek yarim kk beyaz peynir bir yemek kasigi bal 4 zeytin domates yarim salatalik iki cay
iki elma
yarim yumruk patlican salatasidelikafadulden yarim dilim ekmek iki kasik patates musakka
bir muz
ezo gelin corbasi birazda marul geveledim ha sütlü kahve
cuma:
3 peksimet biraz peynir iki zeytin kirmizi biber ayaküstü atistirdim. bir cay
bir portakal
iste kurutulmus balik 125 gr... bir dilim ekmek. yesil salata
bir su bardagi yogurt
bezelyeli misirli domates salatasi bir fincan süt
cumartesi.
bir dilim ekmek üzerine peynir sürüp yedim bir cay maydonoz
150gr yogurt
ayse kadin fasulye 4 servis kasigi.. bir dilim ekmek iki kasik patates salatasi
2 portakal
mantar corbasi
bir fincan süt
pazar.
iki dilim ekmek iki dilim sucuk bir yumurta kk peynir domates biber maydonoz 3 cay
2 elma
yogurtlu ispanak yemegi 4 kasik kadar. 2 kasik pilav 6 ince dilim pastirma
iki portakal
bir bardak süt icerim simdi
bukadar

kacamaklari yazamadim buraya yazayim
cuma günü bir külah dondurma yedim
cumartesi kücücük bir kase muhallebi
bugünde 3 tane bisküi

arkadaşlar ve honeycim yediklerinde gördüğüm hata bence ana öğünü pasta ve benzeri şeylerle geçiştirmek bence bu çok yanlış ya çünkü insan doyduğunu anlamıyor ayrıca iyi bir beslenme değil.

hemen atla lafa:mymeka::mymeka:

pastamı yemiş yaa bak pastacılara fena takıyorum biliyorsun ben bakmadım listeye istersen emelde görmeden editle yerine sebze haşlama yaz sırnaşık şeysırnaşık şey

canlarım bugün dışarı çıktık mutfak alışverişi filan vs eve gelir gelmez geldim bakayım iki laf edeyim rahatlayayım diye ama özelden ve paylaşımdan yaptığım açıklamalar zamanımı bitirdi kafamda yerinde değil neyseki kocayla konuşup durumu hallettik ben gidip sabah için enerjimi toplayayım dün uyumadım bu gece uyuyayım sabah bir sürü iş beni bekliyor mesajlar listeler vs... amaninnnnnnn... hepinizi öpüyorum.......

ama o pastayı mecbur kaldım da yedim bir arkadaşın doğum gününü kutladık yemesem ayıp olacaktı zaten bana düşen parçada incecik bir dilimdi:eek:
kallisim sen bu aralar çok yoruluyorsun canım hem burası hem ev hemde yoğun bir spor allah kolaylık versin iyi uykular sana
mehalim bir görüşemedik canım msn açık ama eşinmi var yine başında selam versemmi diye bakıp duruyom:roflol:
reyhan abla yediklerini ben beğendim ama açıkcası pek anlamam kaloriş hesabından yanlış bir şey demeyim işi ehline bırakayım ve susayımkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum arkadaşlar belki yatmadan gelebilirsem gelirim gelemezsem yarın yeni bir hafta bu hafta yeniden sarılalım hepbirlikte diyetimize değilmi?
öptüm herkesiiiŞeniz

iyi aksamlar canlarim butun gun elektrikler kesikti gelemedim nasil gecti gununuz baklalim neler gonustunuz aha dakka bir gol bir birinci kelimeyi yazamadan efe geldi simdi geliyom

iyiyim ama burayi cok alismisim bugun elektrik olmayinca cok kotu oldum ya ev isinede veremedim kendimi zaten camasirlar kaldi supurgede yapamadim berbat bi gundu bugun cocuklarda bacede oynadilar ben artik bahceye falan cikamam 2 ay falan alerjim cok kotu

oo zenanım hoşgelsin canım nasılsın ballı ekmeğim

Mehalim ne o diyet başına vurdu sanırım... Her geleni tatlı börek çörek sanıyon.. :roflol: Valla benim tipe bakılırsa benden yürüyen hamburger olur sanırım. Ya da elma şekeri koca göbek ince bacakla sırnaşık şey

Zenanım canım hoş gelmişen, nassan iyisen işallah? Gel sana bi sarılam :1hug: ohh özlemişem hee

Aha Bennu da gelmiş tam oldu. Nöbeti devredebiliriz artık sırnaşık şey nbr şeker? kuaföre gittin mi? güzelleştin mi bakim?

Şimdi bunlar geçmişe dalarlar, bu satırlara gelene kadar ben gitmiş olurum... Sonra da herkes nere gitmiş yaa diye ağlamaya başlarlar ...

geçmişin bir günü fi tarihi gibi uzun valla:) oley ben çoktan bitirdim yettim:)kaydirigubbakcemile3

Bi Reyhan ablamı görüyorum aşağıda. Ablacım bana müsade kib iyi geceler diliyorum ve çıkıyorum... :1hug:

ya kizlar gecmisi okudum geldim ama aklimda hicbisiy tutamadim neden acabaya sanki bir haftatdir gelmemis gibiyim
ee sizler naaptiniz bakalim reyhan abla zipladinmi bugun
saskin sen daha yeni temizlik yapmadinmi kiz bugun ne temizligiydi yine allahim ya
bizim evi goren kacar valla bomba patlamis gibiydi bugun

X