Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

**Bunu hazırlamamda yardımını esirgemeyen Püsküt' e ve kalliste 'ye kucak dolusu teşekkürler

Canım.. asıl ben sana teşekkür ederim.. Bu zayıflama işini, olması gerektiği gibi ciddiye aldığın için.. Listen çok güzel olmuş.. Ben, ciddiye alınıp da başarılamayan şeye az rastladım hayatımda..

Gösterdiğin özen için tebrikler.. a.s.

günaydın takımcım.kahvaltıya geçmeden size bir bakayım dedim.bugun öğleden sonra gezi ve gözlem başkanı olarak gezmeye gideceğim:eek:( ay hakkaten çok mu geziyorum ne)
kallisimya benimde kolum zaman zaman ağrır sol kol oluncada insanın sinirleri bozuluyor ama.büyük ihtimalle sporda falan ağrıtmışındır canım yaa yada üşütmüşündür .bişiciler yoktur inşallahgamyoncuiremsu

püskütümde gelmiş takımı ziyarete ayy hemde bana çiçek veriyor :eek:çok çok teşekkürler efendim sizlerin emeğini görüpte ciddiye almamak mümkün mü acaba?yerimseniben

günaydinlarrrrrrrr.
yine harika birgün hava cok güzel. terasta tembellik etmek en iyisi ama tonla is biriktri ya offff.
kallisim kolunun agrisi elisinden olabilirmi acaba. ben cok örgü ördügümde omuzlarim tutulur ama. insallah cabucak gecer canim .belkide sporda agrittin farketmeden mehalimin dedigi gibi.
1mart bugün ve ben basliyorum selülit tedavisinesengözlerimebaksanab 10 gün sonra görüsürüz dermisim..
ne yüzsüzlügü giiiiiii? askol yane.

Son düzenleme:
HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKALIM, TÜM ZAYIFLAMA ÖNERİLERİNİ, SAĞDAN SOLDAN OKUDUKLARIMIZI...AŞAĞIDA SİZE BİZZAT BENİM UYGULADIĞIM, HİÇ BİR YAPAY BESİN, EKSTRA MASRAF İÇERMEYEN, VE KESİNLİKLE SONUÇ ALDIĞIM YÖNTEMİ YAZIYORUM. HER ŞEYDEN ÖNCE CİDDİ BİR RAHATSIZLIĞI OLAN İNSANLAR, DOKTOR TAVSİYESİ ALMADAN NE KADAR DOĞAL OLURSA OLSUN, ZAYIFLAMA İŞİNİ TEK BAŞINA KONTROLSÜZ YAPMASINLAR...

SABAH KALKIŞ:05:00 (LÜTFEN BU NE DEMEYİN OKUMAYA DEVAM EDİN a.s)
BİR BÜYÜK BARDAK NORMAL ISIDA SU
ILIK BİR DUŞ VE RAHATLAMA
EĞER YETERLİ ZAMAN VE İMKAN VARSA 10-15 DAKİKA SAKİNCE EVİN EN SEVDİĞİNİZ KÖŞESİNDE OTURUP, GÖZLERİNİZİ KAPATARAK ZİHNİN RAHATLATILMASI, KENDİNİZİ OLUMLAMAK

KAHVALTI:
1. ÖNERİ: 1 RAFADAN YUMURTA, BİR DİLİM TOST MAKİNESİNDE KIZARTTIĞINIZ EKMEK, 1 BARDAK ÇAY, İSTEDİĞİNİZ TÜR SEBZE (SALATALIK, DOMATES, YEŞİL BİBER)

2. ÖNERİ: BİR DİLİM BEYAZ PEYNİR, BİR DİLİM EKMEK, 1 BARDAK ÇAY, İSTEDİĞİNİZ TÜR SEBZE

3. ÖNERİ: 1 BARDAK TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYU, 1 ADET KURABİYE (HAZIR OLABİLİR)

4. ÖNERİ: 1 BARDAK ÇAY, BİR ADET POĞAÇA VEYA 1 ADET SİMİT

ÇALIŞAN HANIMLAR EDEN ÇIKMADAN ÖNCE KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİNLER, HER ZAMAN DERLİ TOPLU EVDEN ÇIKMAYA GAYRET ETSİNLER, MUHAKKAK AYNAYA SON BİR BAKIŞ ATIP BEN KENDİMİ SEVİYORUM VE SAHİP OLDKLARIMA ŞÜKREDİYORUM DİYEREK GÜNE BAŞLASINLAR, EV HANIMLARI İSE EVİN İŞLERİNE VEYA GÜNLÜK PROGRAMLARINA BAŞLAMADAN AYNINI YAPSINLAR VE İŞE KOYULSUNLAR, HAREKET ETMEKTEN, KOŞTURMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYELİM VE BÜTÜN BUNLARI YAPARKEN YAPACAK KUVVETİMİZ OLDUĞUNA ŞÜKREDEREK VE SEVEREK YAPALIM...

ÖĞLEN YEMEĞİNE KADAR, EĞER KAHVALTINIZI YUKARIDAKİ ÖNERİME GÖRE YAPTIYSANIZ YETERİ ENERJİYİ DEPOLAMIŞ OLDUĞUNUZDAN EKSTRA BİR AÇLIK HİSSETMEYECEKSİNİZ ZATEN... MUHAKKAK ARADA 3 BARDAK SUYU ARALIKLARLA İÇELİM, BU ARADA ARKADAŞLARIMIZLA BİR FİNCAN TÜRK KAHVESİ, VEYA NESKAFE, OLMADI BİR BARDAK ÇAYI MUTLULUKLA YUDUMLAYALIM, VE GÜNÜN EN VERİMLİ SAATLERİ OLAN 8:00-11:00 ARASINI ÇALIŞARAK (EVDE, İŞTE, PAZARDA...) GEÇİRELİM...

ÖĞLEN YEMEĞİ: ÇALIŞAN HANIMLAR EVDEN ÇIKMADAN ÖNCE ÇANTALARINA 2 ELMA ATIVERSİNLER BİR ZAHMET, OLMADI YIKAYIP SUYUNU SÜZDÜRDÜĞÜNÜZ BİRAZ MARUL, SALATALIK, BELKİ KÜÇÜK BİR SADE YOĞURT, V.B. ÇÜNKÜ GENELDE ÇALIŞAN HANIMLAR BUNU İHMAL ETME EĞİLİMİNDELER.. BAZEN DE ÇALIŞILAN BİRİMİN ÖĞLEN YEMEĞİ SERVİSİNE GİDİLİR, BURADA MUHAKKAK MÜMKÜN MERTEBE SALATA, YOĞURT AĞIRLIKLI BESLENMEYE VE HERŞEYİ SİLİP SÜPÜRMEMEYE GAYRET EDELİM...

ÖNEMLİ NOT: EKMEĞİ BOŞVERİN, TATLIYI BOŞVERİN,PERİYODİK GÜNLERİNİZDE ENGELLEYEMEDİĞİNİZ TATLI VE ÇİKOLATA KRİZİNE KAPILMAYI BOŞVERİN, BAKTINIZ BAŞ EDEMİYORSUNUZ O ZAMAN ÇIKARIN O ELMAYI BİR GÜZEL YEYİN..ZARARLI OLMAYAN KARBONHİDRATLARI ALABİLECEĞİNİZ TEK BESİN GRUBU MEYVELERDİR..

ARADA AKŞAMA KADAR KAHVE FİNCANLARINA GÖMÜLMEYİ LÜTFEN BIRAKIN, SİNİRLİ, VE AŞIRI ANLIK ENERJİYLE YÜKLENİP METABOLİZMANIZIN GÖÇMESİNE SEYİRCİ KALMAYIN.. ELBETTE İÇİN AMA KARARINDA.. BU ARADA SİGARA KULLANAN HANIMLAR GÜNLÜK İÇİMLERİNİ BELLİ BİR SAYIDA (5 İDEALİ AMA ÇOK TİRYAKİYSENİZ 10 ADETTEN ÜSTE ÇIKMAYIN..) TABİKİ BIRAKMAK İSTİYORSANIZ ŞAPKA ÇIKARIYORUM AMA BUNUN YARATABİLECEĞİ SEMPTOMLARI HESABA KATIP VE BUNLARIN EN GEÇ 4 GÜNDE BİTECEĞİNİ BİLEREK ÜSTÜNE GİDİN, ŞU ALIŞKANLIKTAN KURTULALIM, ÇOCUKLARIMIZIN BİZİ SEYREDİP DOĞRU BİR ŞEY YAPIYORMUŞUZ GİBİ DÜŞÜNMELERİNE SON VERELİM... HA GAYRET.. OLMADI AZALTALIM EN AZINDAN...

AKŞAM SAATLERİ : BÜYÜK ŞEHİRLERDE EVE VARMANIN GEÇ SAATLERİ BULDUĞU DURUMLARDA ÇANTAMIZDAKİ İKİNCİ ELMAYI YİYEREK ENERJİ DENGELEMESİ YAPALIM, ERKEN GİDEBİLİYORSAK EVMİZE VEYA EN AZINDAN EVDEYSEK SAAT 18:00 A KADAR YEME İÇME İŞLEMLERİMİZİ BİTİRELİM... ÇALIŞAN HANIMLAR EŞ VE ÇOCUKLARINA BİRŞEYLER HAZIRLAMAK ZORUNDALAR, BUNU YAPALIM ELBETTE AMA, BİZ BİR KASE ÇORBA, BİRAZ SALATA VEYA PİŞİRDİKLERİMİZDEN 3-4 YEMEK KAŞIĞI YEMEYİ PRENSİP EDİNELİM...

ALTIN KURAL: AKŞAM SAAT 18:00 DAN SONRA ASLA BİR ŞEY YEMEMEK, ÇOK FENA ACIKTIYSAK (KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM BU ANCAK 3 GÜN ZORLAR, SONRA BÜNYE ALIŞIR) BİR KASE YOĞURT, BİR PORTAKAL, VEYA SEVDİĞİMİZ MEYVELERDEN (AŞIRI ŞEKERLİ OLMAYANLAR) KÜÇÜK BİR MEYVE TABAĞI....

BU ARADA ÖĞLEN - AKŞAM ARASI EN AZ 3-4 ÜYÜK BARDAK SU, SIK SIK ELİMİZİ YÜZÜMÜZÜ YIKAMAK, FERAHLAMAK, MUHAKKAK DİŞLERİMİZİ FIRÇALAMAK, İŞİ OLANLARIN İŞE YOĞUNLAŞIP KONSANTRE OLMALARI, BELİRGİN BİR İŞİ OLMAYANLARIN OKUMAYA, VEYA YAŞAMLARIYLA İLGİLİ CİDDİ UĞRAŞLARA GİRMELERİ GEREKİYOR.. EVİMİZ TERTEMİZ YAPMAK, DEKORASYONU DEĞİŞTİRMEK, YENİ PROGRAMLAR YAPARAK ARKADAŞLARIMIZLA VERİMLİ SOHBETLER YAPACAĞIMIZ TOPLANTILAR V.B. KONUKLARIMIZA SERVİS STİLİMİZİ VE İÇERİĞİMİZİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ, MEYVE AĞIRLIKLI MÖNÜLER, SAĞLIKLI BİTKİ ÇAYLARI V.B.

TATLIYI HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM, KALBİMİZE EN ÇOK ZARAR VEREN AĞIR BESLNME STİLLERİNİ DE ÖYLE... UZAKDOĞU MUTFAĞINDAN BÜTÇEMİZİ ZORLAMAYACAK SEÇENEKLERİ ARAŞTIRALIM, NOTLAR ALALIM UFACIK AKIL DEFTERLERİMİZ OLSUN ONLARI HER İNTERNETE GİRERKEN, HER DOST TOPLANTISINDA ÇANTAMIZDAN ÇIKARIP MEVCUT ÖNERİLERİ PAYLAŞALIM, YENİ DUYDUKLARIMIZ NOT ALALIM, SÖZDE BIRAKMAYALIM UYGULAMAYA GEÇELİM, BIRAKALIM İNSANLARIN YERLEŞİK İNANÇLARINI BİZ CESUR DAVRANIP YENİ TADLARI SAĞLIKLI SEÇENEKLERİ YAPALIM SUNALIM...

AKŞAM MUHAKKAK SAAT 10:00 U GEÇİRMEDEN DUŞUMUZU ALIP BAKIMIMIZI YAPIP YATALIM, BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRELİM... ÇOCUKLARIMIZA EŞİMİZE BUNU UYGULATMAYA ÇALIŞALIM BAKTINIZ EŞİNİZ UYGULAMIYOR SİZ UYGULAYIP ÖRNEK TEŞKİL EDİN, KAFAYA TAKMAYIN NEDEN YAPMIYOR DİYE? SİZ YAPIN DEĞİŞİKLİKLERİ OLUMLU GERİ BİLDİRİMLERİ DOSTLAR ARASINDA PAYLAŞIN, EŞİNİZDE DUYSUN, SİZİNLE YAŞADIĞI İÇİN ŞİMDİ OLMAZSA YAKINDA GÖRÜP YAVAŞ YAVAŞ UYGULAMAYA BAŞLAYACAKTIR...

BU ŞEKİLDE 80 KG DAN 64 KG A TAM 4 AYDA DÜŞTÜM.. YILLARCA FAZLA KİLOLU BİR İNSANKEN DÜZENLİ VE HUZURLU YAŞAMAKLA BUNU BAŞARDIM.. HALEN DEVAM EDİYORUM VE 57 KG A KADAR DÜŞMEYİ İSTİYORUM...

TAMAMEN GEÇ YATMAYI BIRAKTIM SAAT 10:00 DA YATTIM, SABAH 5:00 DE UYANDIM
EKMEĞİ, TATLIYI, ZAAFIM DİYE NİTELEYİPBIRAKAMADIĞIM PASTAYI ÇÖREĞİ UNUTMAYI BAŞARDIM YOK BÖYLE BİR ŞEY...
ZEYTİN YAĞLI SEBZELİ YEMEKLERİ VE MEYVEYİ, YOĞURDU HAYATIMA DAHİL ETTİM..
GÜNDE İKİ PAKET İÇTİĞİM SİGARAYI (40 ADET) MAKSİMUM 10 ADETE İNDİRDİM..
ASANSÖRÜ, ARABAYI BIRAKTIM, TÜM KISA MESAFELERE YÜRÜYEREK GİTMEYE, MERDİVEN ÇIKMAYA VE FIRSAT BULDUKÇA SPOR YAPMAYA BAŞLADIM.. SPOR DEDİYSEM, EVDE BİR AEROBİK CD Sİ KOYUP BAKA BAKA HAREKETLERE AŞİNA OLDUM SONRA YATMADAN ÖNCE SABAH KALKTIKTAN SONRA YAPMAYA GAYRET ETTİM...

POZİTİF DÜŞÜNMEK ÇOK DİLLENDİRİLİYOR MALUM.. BEN POZİTİF YAŞAMAYI DA EKLİYORUM BUNA...ŞÜPHELERLE, DEDİKODUYLA UĞRAŞMAYALIM... DAİMA DOLU VE FARKLI ETKİNLİKLERLE UĞRAŞMAK, OLUMLU TARAFTA GÖNÜLLÜ YER ALMAK BENİM YAŞAM DÜSTURUM OLDU.. ELİMİZDEKİLERE EKSİKLENMEDEN SAHİP ÇIKALIM VE ŞÜKREDELİM, BEYNİMİZİ BESLEYELİM, OKUYALI, ŞU TELEVİZYONU HAYATIMIZIN MERKEZİNDEN ÇIKARALIM, ÇOCUKLARIMIZIN ELİNDEN TUTUP PARKTA OYNAMAYA GÖTÜRELİM, ELİMİZE DE BİR KİTAP, BİR ÖRGÜ ALALIM, O DEBELENSİN OYNASIN BİZ SEYREDEREK KEYİFLENELİM, KİTAPÇILARI DOLAŞALIM ONLARLA, DERSLERİNİ BELA GİBİ GÖRMEYELİM, MUHAKKAK ONUNLA ÇALIŞALIM ONA ÇALIŞMANIN TEKRARIN FAYDASINI ÖĞRETELİM.. UNUTMAYIN SADECE 4 SENE UĞRAŞIRSINIZ ÖMÜR BOYU DİSİPLİNE OLMAYI BİLEN SORUMLULUK SAHİBİ BİR ÇOCUĞUNUZ OLDUĞU İÇİN ŞÜKREDERSİNİZ...

EŞİNİZE O SİZE GÖSTERMEKTE ZORLANSA BİLE SEVGİ GÖSTERİN.. BUNU KARŞILIKSIZ YAPIN.. HER İNSANIN NEZAKETİ, HOŞGÖRÜYÜ HAKETTİĞİNE İNANIN.. ONA ÖYLE DAVRANIN BU SİZİN KENDİNİZE SAYGI VE SEVGİNİZİ İLK ELDEN ARTTIRACAK EYLEMDİR, SİHİRLİ BİR ETKİSİ VARDIR.. SABRETMEYİ, AKTİF OLMAYI, BAKIMLI OLMAYI, ŞÜKRETMEYİ, İLGİLENMEYİ ASLA BIRAKMAYIN.... GÖRECEKSİNİZ SİZ ZAYIFLAYACAKSINIZ RUHUNUZ GELİŞECEK, SİZ İNCELECEKSİNİZ RUHUNUZ YOĞUNLAŞACAK, SONRADA BELKİ BANA DUA EDERSİNİZ..

NOT: YAŞAMADIĞIM HİÇ BİR ŞEYİ PAYLAŞMADIM.. HEPSİ DENENMİŞTİR VE UYGULANMAKTADIR..

SEVGİ VE SELAMLARIMLA

cok tesekkürler berrakcoskun. kulube girip ilk yazini bize yazmissin. vardir mutlaka bundada bir hayir..
zahmet edip doldurmus dökmüssün ve cok güzel seyler yazmissin. aslinda hepimiz kisa süreli diyetler yapip mucizeler bekleme saplantisindan kurtulmamiz gerektigini cok iyi biliyoruz. senin yazdigin gibi. böyle yasamayi hayatimiza gecirmemiz gerektigini biliyoruz. böyle beklenmedik anlarda karsimiza cikan dogru bilgi ve dürtüler olunca etkileniyoruz. o anda sarsilip iste benim icin en dogru olan sey ve mutlulugun yolu budur diyoruz.ama uygulamaya gelince bir süre sonra yine eski aliskanliklarimiza döndügümüzü görüyoruz. bu nedendir, niyedir, nasildir ben bilemem. madem dogru yol ve mutluluk böyledir biz niye diger türlü yasamakta israrliyiz. bunu bir düsünmek gerekir.
paylastigin icin tekrar tesekkürler

berrakcoşkun paylaşımların için çok tşk ederim bugün bu yazıyı okumam beni etkiledi...motive oldum sanki...a.s.

canım merhaba misafir gelmiş takımımıza hikaye bırakıp gitmiş :)) hayırdır..

bugün iyi hissetmiyorum diye geldim sabah sabah döktürdüm ya kolumu filan yazdım ama sabah ayıldıktan sonra aklıma geldi koluma ne olduğu :)) dün 400 kez bir hareket çalıştım ağırlıktı çalıştığım alet ve sadece kol ile haraket ediyordu :)) hala ağrıyor amann neyse..

iyi değilim yaaa yemek bile yemedim canım sıkkın sonra paylaşırım.... kocaya kızdım yine :)) sinirimi çıkartmam lazım nasıl diye düşünüp duruyorum.. şimdi onlar yemek yiyorlar ben yemeden geldim içim almadı...

evet ablacım,hep senmi başkalarına hediye bırakıcaksın:p
buda senin adına hepimize sunulmuş bir hediye olmuş:)

bugün iyi hissetmiyorum diye geldim sabah sabah döktürdüm ya kolumu filan yazdım ama sabah ayıldıktan sonra aklıma geldi koluma ne olduğu :)) dün 400 kez bir hareket çalıştım ağırlıktı çalıştığım alet ve sadece kol ile haraket ediyordu :)) hala ağrıyor amann neyse..

iyi değilim yaaa yemek bile yemedim canım sıkkın sonra paylaşırım.... kocaya kızdım yine :)) sinirimi çıkartmam lazım nasıl diye düşünüp duruyorum.. şimdi onlar yemek yiyorlar ben yemeden geldim içim almadı...

ayy ablacım kıyamam sanaaa,kendini neden öyle zor hareketlerle zorluyorsun..yapma allah aşkına...yemeğini yemelisin yoksa mutsuz olursun...

ya ne bilim bennum yaparken hiçte zor gelmemişti :))

yok yok yemek yemediğim an midem boşken daha mutluyum ama bugün kahvenin gözüne vurdum... yemeğe bir asılırsam korkarım hırsımı çıkartmaya çalışırım.. ama kendimide zorlamadım yani acıkma hissi olsa yiyecektim..

umutum gelmiş aşağıda :)) yemek listesi bırakmayamı geldin? sabah erkenden gelip toparlamaya çalışıcam..

ya ne bilim bennum yaparken hiçte zor gelmemişti :))

yok yok yemek yemediğim an midem boşken daha mutluyum ama bugün kahvenin gözüne vurdum... yemeğe bir asılırsam korkarım hırsımı çıkartmaya çalışırım.. ama kendimide zorlamadım yani acıkma hissi olsa yiyecektim..

umutum gelmiş aşağıda :)) yemek listesi bırakmayamı geldin? sabah erkenden gelip toparlamaya çalışıcam..

haklısın abla insan canı sıkkınken bi başlarsa ne yediğini bilemiyor sonunda...helal olsun sana...nescafe iç tok tutuyo...:1hug:

selam arkadaşlar
önce eksik günleri yazacağım.sonra geçmişe bakarım.

çarşamba:
sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+2 zeytin+yarım domates+kk peynir
ara:-
öğle:1/3 porsiyon yoğurtlu mantı+6 adet yaprak sarma+1 kase çorba
ara:1 elma
akşam:5 kaşık peynirli makarna+yarım kase çorba+yarım kase yoğurt+2 adet köfte+bir küçük tabak salata
ara:yarım elma

perşembe

sabah:2 dilim k.ekmek+3 zeytin+1 domates+kk peynir
ara: 1 elma
öğle: 2 ızgara tavuk pirzola+4 kaşık bulgur pilavı+1 kase çorba+1 ayran
akşam:1 kase çorba+yarım kase yoğurt+kibrik kutusu kadar tavuk pana+2 adet lahana sarması+ 6 kaşık salata
ara:yarım armut+1 galeta+1 keçiboynuzu

cuma:

sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+1 domates+kk peynir+2 zeytin
öğle: 3 kaşık pirinç pilavı+yarım tabak etli kuru fasülye+ 1 kase cacık
ara: 1 elma+1 armut
akşam:1 kase çorba+3 kaşık pirinç pilavı+4 kaşık etli sebzeli güveç+2 bardak ayran+1 tabak salata

cumartesi

sabah:1 dilim k.ekmek+yarım yumurta+3 dilim sucuk+1 domates+2 kk.peynir+2 zeytin
öğle:3 kaşık pirinç pilavı+1 kadınbudu köfte+1 kase çorba+yarım kase yoğurt
ara: 1bardak evde sıktığım havuç-portakal meyve suyu
akşam:1 kase haşlanmış brüksel lahanası yoğutlu ve naneli+ 2 kase çorba+1 adet kadınbudu köfte+1 adet çiğ köfte
ara:1 fincan sütlü nescafe

ben kaçtım yine.. bugün gelip bir cöö diyip gidiyorum.. ortanca kızımın dersi hiç bitmiyor yine beni bekliyor ah unutmadan kadisin karnesini getireyimde yarın geldiğinde süpriz olsun not bırakırsınız :))

kallistecim evet listeyi yazdım fırsat bulmuşken.kolunu baya yormuşsun heralde sporda ama dikkat et.
bu arada ben de çok sinirliyim eşime:))bugün bunların bizi delirtme günümü.valla evde ne işe koşacağımı şaşırıyorum ama yaranamıyorum ya:))
neyse ama diyetimi de bozmayı düşünmüyorum ona kızıpta.
yemek hazırladım yemeden çekti gitti ben de oturdumm kendim yedimcokacimcoook

ben kaçtım yine.. bugün gelip bir cöö diyip gidiyorum.. ortanca kızımın dersi hiç bitmiyor yine beni bekliyor ah unutmadan kadisin karnesini getireyimde yarın geldiğinde süpriz olsun not bırakırsınız :))

tamam ablacım bugün pazar senin işin gücün çok olur,canını hiçbirşeye sıkma,kocaman öpüyorum görüşürüz...

Herkese iyi Pazarlar arkadaşlar.. a.s.

"Bugüne kadar kim kaç kilo verdi?" listemiz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521529-mesaj18.html

"Bu hafta neler oldu?" mesajımız ve dolayısı ile mezunlarımızın karneleri ve takımlarımızın başarı tarihçeleri de hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521596-mesaj26.html

Ayrıca 93. etapla ilgili değinmek istediğim bir kaç konu var:

1. Takım : 93. etaptaki yeni üyeniz "Turuncu" daha önce kapatılmış olan, eski 13. Takım üyesi olan Turuncu mu? Yoksa sadece isim benzerliği mi?

4. Takım : Yeni üyeniz yellowdaisy daha önce 7. takımdan diskalifiye edilmişti. Daha önce diskalifiye edilen yarışmacının yeniden yarışmaya alındığına şahit olmadığım için ilgimi çekti bu durum. Herhalde geçmiş konuşup bir anlaşmaya varmış olmalısınız..

5. Takım : GÜL78 in geri dönmek üzere ayrıldığı bilgisi 92. etapta verilmişti. Bilgiyi her etap tekrarlamayalım. Gittiği etap söylememiz yeterli..Bu uyarımın sebebini yazayım. Mevcutları toplarken "e-ee bu fark da nereden çıktı?" diye kalıyorum.. Sonra takım takım baştan kontrol etmem gerekiyor. Bu da zaman kaybı.

Genel Bilgi :
1- Bireysel listemizde mevcut kişi sayısı 126 görünürken, magazin mesajımızda 124 gözükmektedir. Bunun sebebi, 93. etapta mezun olan iki arkadaşımızın (kadis ve berith) karnelerine ilgili notu düşebilmem için bireysel listede gösterme zorunluluğumdu. Ancak artık yarışmacı olmadıkları için doğal olarak 94. etap başlangıç listesinde yer almadılar.

2- 93. etapta, yellowdaisy / emel42 / duru16 "çok eski üye" olarak geri dönmüşlerdir. Hepsinin de etap başlangıç kiloları doğrudur. Takım kaptanlarına, gösterdikleri özen için teşekkür ederim.

3- Etap birincilerinin deneyimlerini paylaşmaları zorunludur. Bu konuda gerek etap birincisinin, özellikle de takım kaptanının dikkat etmesini rica ediyorum. Son zamanlarda bu iş yine aksamaya başladı. Bu hafta yellowdaisy ve JUJU dan gerekli özeni göstermesini rica ediyorum.

"neşemeşe" ye özel not:

Analiz raporlarını hazırladığımda; seninle ilgili düşündüğüm cezayı da yazacağım.. yerimseniben

bu mesajada göz atarsınız kaıranlar olabilir içinde linkler var bakmanızı öneririm..

selam arkadaşlar
önce eksik günleri yazacağım.sonra geçmişe bakarım.

çarşamba:
sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+2 zeytin+yarım domates+kk peynir
öğle:1/3 porsiyon yoğurtlu mantı+6 adet yaprak sarma+1 kase çorba
akşam:5 kaşık peynirli makarna+yarım kase çorba+yarım kase yoğurt+2 adet köfte+bir küçük tabak salata
ara:yarım elma

perşembe

sabah:2 dilim k.ekmek+3 zeytin+1 domates+kk peynir
öğle: 2 ızgara tavuk pirzola+4 kaşık bulgur pilavı+1 kase çorba+1 ayran
akşam:1 kase çorba+yarım kase yoğurt+kibrik kutusu kadar tavuk pana+2 adet lahana sarması+ 6 kaşık salata
ara:yarım armut+1 galeta+1 keçiboynuzu

cuma:

sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+1 domates+kk peynir+2 zeytin
öğle: 3 kaşık pirinç pilavı+yarım tabak etli kuru fasülye+ 1 kase cacık
ara: 1 elma+1 armut
akşam:1 kase çorba+3 kaşık pirinç pilavı+4 kaşık etli sebzeli güveç+2 bardak ayran+1 tabak salata

cumartesi

sabah:1 dilim k.ekmek+yarım yumurta+3 dilim sucuk+1 domates+2 kk.peynir+2 zeytin
öğle:3 kaşık pirinç pilavı+1 kadınbudu köfte+1 kase çorba+yarım kase yoğurt
ara: 1bardak evde sıktığım havuç-portakal meyve suyu
akşam:1 kase haşlanmış brüksel lahanası yoğutlu ve naneli+ 2 kase çorba+1 adet kadınbudu köfte+1 adet çiğ köfte
ara:1 fincan sütlü nescafe

çok başarılı bir liste bence umut gerçekten tebrik ederim...:nazar:

X