Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
degum sana çok teşekkür ederim canım teşvik içinde ayrıca minnettarım bunuda belirteyim gözümün önünde yürüdünüz yürüdünüz şimdi durduramıyorum :)))
yırtık payı cidden büyük hiç inkar edemeyeceğim ayakkabılığa doğru adım at senden önce gidip ipini kapıyor :)) bende kıyamıyorum..
kaçtım canlarım hoşkalın.........
celebim altınları hazırladım:roflol::roflol: gelde takayım :roflol:
reyhan ablacıgım umut ıyı aksamlar.tam okuyordumkı degua nın msj nı gordum ve ayın son gunu oldugunu hatırladım.3 gundur duzenlı yuruyorum ama yazmamısım.kosdum yazdım geldım.reyhan abla senımı kırıcam hafta ıcı senın oldugun bır sattde bıkac dakıkalıgına koyarım resmımıa.s..mehalım ellerıne saglık bugun resmen karnelerımızı aldık.notlarımız gozonune dokuldu.umut haklısın canım kılosu FAZLA olanların oyalanmaya hakkı yok.nıyeyse bu kısmı dırek uzerıme aldım.yapdıgım yanlısın farkındayım ama kendımı toparlamaya ugrasıyorum.en cok kallıste ve sız arkadaslarımın sayesınde.kallıste ben takımın kararına uyarım demek ıstıyorum bu arkadaslar konusunda.cunku son zamanlarda bende gayret gosteremedım.o yuzden cokda bısey soylemeye hakkım yok dıye dusunuyorum
bennu sende hosgeldin canim.. bebegimiz ne durumda acaba?