Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu an sadece her gelen kişi evet oylama olsun veya olmasın diyecek... çıkan sonuca görede durumu değerlendiririz.......

degum sana çok teşekkür ederim canım teşvik içinde ayrıca minnettarım bunuda belirteyim gözümün önünde yürüdünüz yürüdünüz şimdi durduramıyorum :)))

yırtık payı cidden büyük hiç inkar edemeyeceğim ayakkabılığa doğru adım at senden önce gidip ipini kapıyor :)) bende kıyamıyorum..

kaçtım canlarım hoşkalın.........

dur sen kaçmadan kendimi araya sıkıştırayım ben acil tarafından yırtık ve spike senin olduğun bir kare istiyorum artık videomu olur yoksa fotomu bilmem
ben onların yaramazlklarnı görrrmek istitorum:lepi:
yürüyüslere basladığndan beride ayrıca daha mutlusun bunuda farketmedim sanmaaadelikafadulden
listeleri akşam açıklycam yürüyüs dakikalarnda ciddi bir artış varr
sizlere bende canı gönülden teşekkur ediyorum bedenize ve kendinize zamanayırdığınz icin
mehalin yAptığı listeyide cok beyendim
bu gösteriyorki bu isi ciddiye almış gercekten bakın kolay bir is değil bizimki isin kolayına kaaçmadan sağlıklı beslenmeeyi öğrenip cevremizede öğretiyoruz buyuzden bile biz kendini sevip özen gösteren insanlardanız
toparlarsak çıktığınız bu yolculukta herkese sabır ve basarılar :nazar:a.s.

kallistecim haklısın her kelimende.ne yapmaya çalıştığını biliyorum.hepimizin anlaması gerek.
ben geçmişte arada sırada yazıyordum zaman kaybediyoruz diye.çünkü ağırdan alan arkadaşımız çoktu aramızda.sadece şimdiki arkadaşlar değil çok arkadaş girdi çıktı takıma.ve çoğu bıraktı gitti.
bu iş kolay değil işte.bu yola gönül koymak lazım sıkı tutmak lazım.
oylamaya evet diyorum. ilk etapta uyarılıp liste dışı bırakılabilir gerek görülen üye.diğer takımlarda işe yarayan bir uygulama ise mutlaka denemeliyiz.
bu ismi geçen arkadaşlar da sakın üzerlerine alınmasınlar bu işten onlar faydalı çıkacak.kesinlikle bu şekilde düşünsünler.onlara uzanan bir destek bir moral eli olarak görsünler.bi fırsat bu aslında.silkelenmek toparlanmak için.
tek hassas konu hastalık durumları.matemcim şu an rahatsız.gerçi rahatsızlığından önce de bence yeterince gayret gösteremedi.aburcuburlarından vazgeçmedi mesela.bu hatasını görebilmeliydi.acil şifalar dilerim.sağlığına kavuştuktan sonra o da bir durum değerlendirmesi yapacaktır.

açıksası yüksek kilodaki arkadaşlarımın da oyalanmaya hiç hakları yok bence.bir an önce harekete geçmeliler.o kilolarda birisi hızlıca kilo verebilir ilk etapta.ama ben onlarda öyle bir azim göremedim.motivasyonları çok düşük ve yazmayacaktım ama yazayım onların iyiliği için bence kendilerini kandırıyorlar.diyetteyim deyip pasta ,pizza ,pohaca yemek çok hatalı.
kallistecim düşüncelerimi yazdım ileriye gitmekten de korkarak ama açık sözlü olmalıyız.
seni, de bu açıdan tekrar tebrik ediyorum.
yazmaya da devam edicem bu arada hazır hızımı almışken.
bi yemek yiyelim de :))

selam herkez burdaymis ailece yuruduk geldik esim su an asada yemek hazirliyo bugun o hazirliycakmis ay yurumek adama iyi geldi vallakaydirigubbakcemile3 bende salata yapim ona yardim edeyim gecmise yemekten sonra bakayim simdi cagirir durur ben yuruyusumu bildirmeye gelmistim
ve sakarim ya biraz once kitlendi yine bu net ay sinir oldum ben bisiy yapmadim bu sefer kendi oldu valla neyse neler yazdiniz cok merak ediyom hepinize simdilik opuyom gelirim yine canlarim

Selam güzeller evet istatistiklerimiz takıma yeni bir hava getirmiş çok memnun oldum.reyhan annem ya yazdığın dorumu trambolinmi hani şu üstünde zıplanan esnek alet değil mi ya:bbo:benmi yanlış anladım acaba sen şimdi üsütndemi zıplayacan laelaelaelaelae
ayy yazmayı unuttum canlarım ben bugün tam 1 saat yürüdüm biliyormusunuz kendi rekorumu kırdım 1 hafta bırakmadan yürüdüm eferim bana yürüyüş yarışınamı katılsam ne ama günde 20 dk kim derece yaparkiisositosositohazır deguada çağırmışken gitsem mi nee:))
ayy eşim geldi aç aç bana bakıyor yemek hazırlamazsam beni yiyecek belli kaçtım gene gelirim anacım byy

evet mehalim yaüzerinde ziplanan zimbirti
deli bu kizlar ya beni zayiflatmak icin ne yapacaklarini sasirdilar sakatlayip atacaklar bir köseyelaelaelaelaelae
ya güzelim nefes nefese kaldim üzerinde. esimde kiziyor evi basimizami gecireceksin diyenaniknanik
ve seni kutluyorum mehalim canim benim hic istemedigin halde kendini zorladin firsatlar yarattin ve her gün yürüdün bir hafta. bak bundan sonrasi kendiliginden gelecek. dur deselerde duramiyacaksin .yürümenin seni nekadar mutlu ettigini farkedeceksin.

yürüyüs gurubuna derece yapmak icin katilmiyoruzki seker. yürüyüsümüzü birazda zorlada olsa devam ettirmek bir sorumluluk yaratmak. aksama kac dakika yazacagim diye düsünürsen bir bes dakika daha fazladan yürürsün . taaaki bu isin zevkine varana kadar.
evet istatistikler cok seyi önümüze serdi. kendi hesabima konusayim. 19 haftada 8 kilo cok degil biliyorum ama benim yasimda normal görülebilir kizlar. cok zor benim kilo vermem ama yilmiyacagim yaza 70 in nekadar altina inersem okadar mutlu olacagim. inanin elimden geleni yapiyorum. su anda benim 75 cok altina inmem gerekiyordu.ama ben bunada raziyim ne yapayim .
mehalim geliyormusun yürüyüs gurubuna?

kallisim hala karar veremedim ne örecegime ya. yünler bana bakiyor ben yünlere laelaelaelaelae
bendeki yeni gelen yünler hakiki merinos yünü. bunlarla bebek esyasi örülmezki yikamaya müsait degil. degilmi?
caniminici senin isin cok bu hafta hemde hic acelesi yok sakin telas etme örnek bulacagim diye tamammi?
ben emelin verdigi siteye bakayim biraz daha. kafama uyan birsey bulurum herhalde basliyacak

şöyle aceleden geldim hem buraya hemde bennu ile açığımız başlığa bakmak için eşim çok geç gelebildi işten ve ilk kez yemeğimizi geç saatte yedik şimdi kahve telaşına kalktım aklımda burada bakmadan edemedim..

cevap yazılacak çok şey yazmışsınız ama şu an yazamam sadece reyhan ablamın haline güldüm bende olsa Yırtık'la beraber atlamak zorunda kalırdım sanırım ayy ne güzel olmuş..

celebim altınları hazırladım:roflol::roflol: gelde takayım :roflol:

reyhan ablacım bence güzel gidiyorsun sen.yaşın gereği yavaş kilo vermen normal ama gayretin güzel bence.

evet umutcugum haklisin. gitsinde böyle gramla gitsin ya aman birdahada gelmesinler. gerci ben her grama seviniyorum gercektende. gayret etmesem ooooo belkide 100 kilo olurdum hemde cok rahat.
ya kallisim pasada ugrasiyor atlamayada garibin eklemleri agriyor basini yere koyup gözleriyle sicramalarimi izliyor asagi yukari.

ha birde selülit losyonu aldim. 10 günde etkisini görürsünüz diyor. birde drenaj yapiyormus ödemleri önlüyormus. bakalim dogrumukaydirigubbakcemile3

reyhan ablacıgım umut ıyı aksamlar.tam okuyordumkı degua nın msj nı gordum ve ayın son gunu oldugunu hatırladım.3 gundur duzenlı yuruyorum ama yazmamısım.kosdum yazdım geldım.reyhan abla senımı kırıcam hafta ıcı senın oldugun bır sattde bıkac dakıkalıgına koyarım resmımıa.s..mehalım ellerıne saglık bugun resmen karnelerımızı aldık.notlarımız gozonune dokuldu.umut haklısın canım kılosu FAZLA olanların oyalanmaya hakkı yok.nıyeyse bu kısmı dırek uzerıme aldım.yapdıgım yanlısın farkındayım ama kendımı toparlamaya ugrasıyorum.en cok kallıste ve sız arkadaslarımın sayesınde.kallıste ben takımın kararına uyarım demek ıstıyorum bu arkadaslar konusunda.cunku son zamanlarda bende gayret gosteremedım.o yuzden cokda bısey soylemeye hakkım yok dıye dusunuyorum

merhabalar....ben geldimmm..nasılsınız arkadaşlar? ben daha iyiyim çünkü kalliste benim sorunum için kurduğu grupta resmen yapılabilecek herşeyi sağladı...içim daha huzurlu,elimizden geleni yapıp dualar ediyoruz...bu yüzden sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyorum canım ablama...

bugün neler yediğimi yazıyorum

sabah:
1 yumurta,1 küçük sosis,1 domates,5 zeytin,1kibrit kutusu peynir

ara:
türk kahvesi-soda( benim vazgeçilmez ikilim:) )

öğlen:
lahana çorbası,1 domates,biraz maydonoz,2 zeytin,yarım kibrit kutusu peynir

ara:
yarım dilim pasta

akşam:
1 dilim salam yarım dilim ekmek

bol su içtim,çay içtim,2 şeker kulladım...

birazdan hareketlerimi yapacağım...
:ecrin_bebek:

reyhan ablacıgım umut ıyı aksamlar.tam okuyordumkı degua nın msj nı gordum ve ayın son gunu oldugunu hatırladım.3 gundur duzenlı yuruyorum ama yazmamısım.kosdum yazdım geldım.reyhan abla senımı kırıcam hafta ıcı senın oldugun bır sattde bıkac dakıkalıgına koyarım resmımıa.s..mehalım ellerıne saglık bugun resmen karnelerımızı aldık.notlarımız gozonune dokuldu.umut haklısın canım kılosu FAZLA olanların oyalanmaya hakkı yok.nıyeyse bu kısmı dırek uzerıme aldım.yapdıgım yanlısın farkındayım ama kendımı toparlamaya ugrasıyorum.en cok kallıste ve sız arkadaslarımın sayesınde.kallıste ben takımın kararına uyarım demek ıstıyorum bu arkadaslar konusunda.cunku son zamanlarda bende gayret gosteremedım.o yuzden cokda bısey soylemeye hakkım yok dıye dusunuyorum

iyi aksamlar güzelim hosgeldin... vallahi cok sevinirim gökcenim. ben cok merak ediyorum sizi.kendini en kisa zamanda toparla birtanem. burada ne deniyorsa iyiligimiz icin deniyor. ne alinganlik edecek nede oyalanacak lüksümüz var. yaz kapida. bu yazada sisko kalmiyalim cadirlardan kurtulup bizde hatlarimizi gösterebilelim modern sik seyleri bizde giyebilelim bu aradada sagligimizi düzeltelim. agriyan eklemlerimiz, hareket ettikce soluk soluga kalmalarimiz. bunlardan kurtulalim. saglikli ve mutlu olalim diye söyleniyor ne söyleniyorsa. ben seni cok seviyorum gökcenim benim icin bu hafta tam tamina bir kilo verirmisin? cok mutlu olurum him?:dance:
okadar kolaysa sen ver bir kiloyu deme sakin ben senin cok güzel kilo verdigini biliyorum:sm_cool:

bennu sende hosgeldin canim.. bebegimiz ne durumda acaba?

hoşbuldum reyhan ablacımmm:1hug:

ablacım şimdilik iyi çok şükür,zaten moralimiz düzeldi bunca destek sayesinde..içim huzurlu yani anlayacağın,elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum..gözlerime inanamıyorum bu duyarlılık karşısında...burası mükemmel insanların bulunduğu mükemmel bir site...Allah rızası için bir istekte bulundum,ve gerçekten okadar gönülden istedim ve diledimki demekki Allah zorda bırakmadı,herkes canı gönülden seve seve yardım etti ve ediyorda...bunu görmek bile motive ediyor..
kan sıkıntısı bundan sonra çekmeyeceğimize inanıyorum...ve edilen dualar,verilen gönüller...ya herşey öyle güzelkii...inanıyorum dahada güzel olacak..her gece ağlıyordum ne yapsam diye,ama şuanda mutluluktan ağlıyorum...
bebeğimiz bir melek çünkü,yaşanılacak çok güzel bir hayat bekliyor onu daha,insanlar onu görmeden sevdiler,sahiplendiler...
sizlere minnettarım...herşey için tşk ederim binlerce kez...

iyi aksamlar bende geldim simdi burdayim hele sukur efe bugun erken uyudu soyle bir takimima bakim neler olmus neler konusulmus buralardayim kizlar

rabbim sevenlerine bagislasin. bu yasta bukadar aci agri hastalik.... zavalli cocuk. insan düsününce ürperiyor. inan tüylerim diken diken.. ama iyi olacak insallah. bukadar dua bukadar duyarli insanlar sayesinde allah daha fazla aci cektirmiyecek insallah iyi olacak ben inaniyorum

X