- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.261
Jelibon öyleymis hic bisey bilmoyosun konusuyosun ordekcimmTopitop proteinmis cünkü
Kız o halinle niye cıktın cam silmeye? Ben saglam halimle bile cıkmıyorum. Deser tabiBeni gömün beni..aglayin unutmayin beni tamam mi.. cam silmeye ciktim kitlendim gene..yine basti hain sari hemsire igneyi..delik desik popisim cok aciyooooo
Benim adam da aslan, aslında hic uyusamıyoruz burc olarak ama nasıl geciniyoruz acabaeşim yengeçtir gayet iyi anlaşırız canim
Topitop proteinmis cünkü
Jelibon öyleymis hic bisey bilmoyosun konusuyosun ordekcimmben baktim molekuler olarak betus bu kadar yiyince onaylıyorum 100gr jelibonda 100gr pirzoladan en az 3kat fazla protein varmis bebisim..hic bilmiyoz biz hep cahillikten boyle tontik kaldik
Agliyommm burda teselli etsenize beni nerdesinizz..
bilemicem canım anlaşamıyosan bırak 6 yıl 7 yıl olmasın bariTum gun konusmussunuz yazayim ben de orticim yorumlasin.. 11mayis boğasiyim ben ördek yarim de koç nasil nilguncum adam olur mu bizden yoksa birakayim mi 6yillik adaminilsub
he gerçek koşta markete paket paket al...gerçekten mi kız......
sus kız çarparım şimdi teriliği :))) yeterli oldu mu ilgim...
benim adam ne burcu acabaKız o halinle niye cıktın cam silmeye? Ben saglam halimle bile cıkmıyorum. Deser tabi
Benim adam da aslan, aslında hic uyusamıyoruz burc olarak ama nasıl geciniyoruz acaba
okadar parası mı var yarasına tuz bastın :)he gerçek koşta markete paket paket al...
ayyy canım benim toton delik deşik mi oldu kocişinde beğenmez seni artıkAgliyommm burda teselli etsenize beni nerdesinizz..
bak bak sen burc uyumundan anlar misin? basak-yengec nasil olur?he gerçek koşta markete paket paket al...
sağ ol canım ,nefis bişey gibi duruyorTabii :)
6-7 kasik yulaf kepegi,
2-3 muz,
Badem-findik-ceviz karisimi ne kadar istersen,
4 yumurta, 2'si sarisiyla beraber, 2'si yalnizca beyazi ama hepsini de koyabilirsin
1 bardak sut hepsini cirp guzelce(blender varsa daha da iyi olur daha homojen oluyor), istersen hurma-pekmez-bal-bitter cikolata da ekleyebilirsin ben eklemedim.
kabartma tozu ekle.
Sonra 180 derece firinda 40-45 dakika.
ya evet benim de bir tarifim var ben de mozarella ve parmesanli yapacagim, malzemeleri ta ne zaman almistim hala kullanamadim :)
he gerçek koşta markete paket paket al...
gerçekten mi kız......
sus kız çarparım şimdi teriliği :))) yeterli oldu mu ilgim...
boşuna kafanı yorma öyle bir adam yok bencebenim adam ne burcu acaba
Balık burcu bul en iyisi ya, duygusal falan oluyolar iyi yani hem akreple de uyumlubenim adam ne burcu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?