- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.281
kız anlamam ablam akrep hiç anlaşamadık bu güne kadar birde eskiden nişanlanmıştım oda yaydı ondan dediydim yoksa diğer burçları pek bilmembak bak sen burc uyumundan anlar misin? basak-yengec nasil olur?
ay evet eşim balık ben yengeç balık burçları için en iyi eş diyorlar zaten :)Balık burcu bul en iyisi ya, duygusal falan oluyolar iyi yani hem akreple de uyumlu
ama proteini yüksekmiş sen almaya gitmedin mi dahaayy jelibon jelibon dediniz canım jelibon istedi bee... ben bu kadar jelibon demiyorum size noluyo böyle bilmem kınıyorum sizi.....
Balık burcu bul en iyisi ya, duygusal falan oluyolar iyi yani hem akreple de uyumlu
ama proteini yüksekmiş sen almaya gitmedin mi daha
beni gördü huyu suyu değiştisen pek fena oldun kız aa aaa böylemiydin hep yoksa huyun mu değiştii... aaa aaaaaaa ne fena insan.....
kim benmi günahımı alıyosun neyim varmış benimsen pek fena oldun kız aa aaa böylemiydin hep yoksa huyun mu değiştii... aaa aaaaaaa ne fena insan.....
aynen aynen o ne öyle duygusal duygusallteyzemin lafı balık burcu alık burcu :)))
evet ağzına bir vurcak oturcan dimi
höstttt yavaş vursunnnevet ağzına bir vurcak oturcan dimisonrada adamlara neler diyo ne yapcan sert adamı hiç sevmem
ne dedim şimdi fesat garular sizibeni gördü huyu suyu değişti
öyle dersin sert severim ama yavaş vurhöstttt yavaş vursunnn
rihanna usulümü diyosunöyle dersin sert severim ama yavaş vur
topitopppooo bana fesad insan diyen garuuuu nereye gitti jelibon almayamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?