- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.221
sizden bir cacık olmaz
Boğa kim o zaman? :)hadi ordan sıpa....
boğa olamaz o... 21 kasım tam burcun değiştiği gün öncekine mi girer sonrakine mi onu bilmem... bunları ablama danışmalıyım :)))
akrep diyozzzzz sen mi bilecen ben miihadi ordan sıpa....
boğa olamaz o... 21 kasım tam burcun değiştiği gün öncekine mi girer sonrakine mi onu bilmem... bunları ablama danışmalıyım :)))
seni tarif edicek kelimeler yok tdk 'dabenide tarif et plss plsss :)):
(turşuya hiç girmeyeydinya )diye buyurdu ekselanslarısenden ne olur sormaıs ayıp turşu mu :))
benide tarif et plss plsss :)):
bendende bir b......k olmaz...........diye buyurdu ekselanslarısenden ne olur sormaıs ayıp turşu mu :))
boğa diye betüle dedim ya benBoğa kim o zaman? :)
21 Kasım akrep oluyor sanırım, 22'sinde degisiyor galiba
ne oldu turşudan damı soğudun(turşuya hiç girmeyeydinya )
evde kalmışa deniyoya o açıdan şeettiydimne oldu turşudan damı soğudunbu gidişle incecik olursuun sen....
betüşü boğa ile özleştirdin kendinide turşu ilemi valla süper bir zekaya sahipsin anladıkevde kalmışa deniyoya o açıdan şeettiydim
ahhahahahabetüşü boğa ile özleştirdin kendinide turşu ilemi valla süper bir zekaya sahipsin anladık
kötüydü. şimdi xmen apocalypse izliycem ,kaçıyorum birazdan :)ne yaptın akşam filmi izledin mi güzelmiydi?
anneciğin sana iş yaptırmıyor anlaşılan kalkda kadına yardım etkötüydü. şimdi xmen apocalypse izliycem ,kaçıyorum birazdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?