Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni gömün beni..aglayin unutmayin beni tamam mi.. cam silmeye ciktim kitlendim gene..yine basti hain sari hemsire igneyi..delik desik popisim cok aciyooooo

Canim ya vallahi ben üzülüyorum haline. Ne işin vardı cam la senin. Illaki sileceksen de ağrın geçince yapsaydin. Ya da hiç yapmasaydin

Tum gun konusmussunuz yazayim ben de orticim yorumlasin.. 11mayis boğasiyim ben ördek yarim de koç nasil nilguncum adam olur mu bizden yoksa birakayim mi 6yillik adami nilsub

Ben de koç burcuyum eşimde koç.
Kızım ise 11 Mayıs boğa
anaaammm oğlum da aslan evimiz ateş topu gibi masallah

ayyy canım benim toton delik deşik mi oldu kocişinde beğenmez seni artık
Kiizzz gamli baykus seni boyle mi teselli edilir insan.. daktır tek kullanmlik bi igne yapti sinir asabiyet yaparmis valla igneye sebep fururum seni.. derim ben cezadan muafim cikarim isin icinden

Kiizzz gamli baykus seni boyle mi teselli edilir insan.. daktır tek kullanmlik bi igne yapti sinir asabiyet yaparmis valla igneye sebep fururum seni.. derim ben cezadan muafim cikarim isin icinden
kızaaammm kızaaamm bak heleee bölee bakkk ...ben 2 senedir psikiyatrik tedavi görüyom asıl ben muafım ...gel hade gelll hadeee hadeeee gelsene

kızaaammm kızaaamm bak heleee bölee bakkk ...ben 2 senedir psikiyatrik tedavi görüyom asıl ben muafım ...gel hade gelll hadeee hadeeee gelsene
Kiz bak trabzonlu kartimi oynarim..silah bizde adettir bos dolanmaz kimse adam bile ben senden bir miktar tirsiyorum diyo..bak onca yil neler gorduyse adam bence sen de bir miktar seeedebilirsin yaneee

Kiz bak trabzonlu kartimi oynarim..silah bizde adettir bos dolanmaz kimse adam bile ben senden bir miktar tirsiyorum diyo..bak onca yil neler gorduyse adam bence sen de bir miktar seeedebilirsin yaneee
senin yemeğine gizli gizli uyuşturma hapı atmak lazım psikopat seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…