• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Topitop proteinmis cünkü :işsiz:
Jelibon öyleymis hic bisey bilmoyosun konusuyosun ordekcimm :KK12: ben baktim molekuler olarak betus bu kadar yiyince onaylıyorum 100gr jelibonda 100gr pirzoladan en az 3kat fazla protein varmis bebisim..hic bilmiyoz biz hep cahillikten boyle tontik kaldik :63: :D

Beni gömün beni..aglayin unutmayin beni tamam mi.. cam silmeye ciktim kitlendim gene..yine basti hain sari hemsire igneyi..delik desik popisim cok aciyooooo :mad:
Kız o halinle niye cıktın cam silmeye? Ben saglam halimle bile cıkmıyorum. Deser tabi :(

eşim yengeçtir gayet iyi anlaşırız canim
Benim adam da aslan, aslında hic uyusamıyoruz burc olarak ama nasıl geciniyoruz acaba :KK14:

Jelibon öyleymis hic bisey bilmoyosun konusuyosun ordekcimm :KK12: ben baktim molekuler olarak betus bu kadar yiyince onaylıyorum 100gr jelibonda 100gr pirzoladan en az 3kat fazla protein varmis bebisim..hic bilmiyoz biz hep cahillikten boyle tontik kaldik :63: :KK70:

gerçekten mi kız......

Agliyommm burda teselli etsenize beni nerdesinizz.. :KK42:

sus kız çarparım şimdi teriliği :))) yeterli oldu mu ilgim...

Tabii :)

6-7 kasik yulaf kepegi,
2-3 muz,
Badem-findik-ceviz karisimi ne kadar istersen,
4 yumurta, 2'si sarisiyla beraber, 2'si yalnizca beyazi ama hepsini de koyabilirsin
1 bardak sut hepsini cirp guzelce(blender varsa daha da iyi olur daha homojen oluyor), istersen hurma-pekmez-bal-bitter cikolata da ekleyebilirsin ben eklemedim.
kabartma tozu ekle.
Sonra 180 derece firinda 40-45 dakika.

ya evet benim de bir tarifim var ben de mozarella ve parmesanli yapacagim, malzemeleri ta ne zaman almistim hala kullanamadim :)
sağ ol canım ,nefis bişey gibi duruyor:dondurma:

Back
X