- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.141
ahahhahah kötü kalpli kadın görürsün senbencede önce görsellik sonra tadım o yüzden uğraşma feyza yanına sonunculuğunu paylaşıcak birini arıyo kurban olarak seni seçti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhahah kötü kalpli kadın görürsün senbencede önce görsellik sonra tadım o yüzden uğraşma feyza yanına sonunculuğunu paylaşıcak birini arıyo kurban olarak seni seçti![]()
aa özelden benden istedin amayok canımm oy istemek yasak sakın sakın öyle bişey yapma :) bak reddediyorum @Kazen abi sonra sorun olmasın ,ilk yarışmamda diskalifiye mi ettirceniz beni![]()
Yahu sen oy istemedin ki zaten katılacaksın diye ben desteklerim dedim sadeceyok canımm oy istemek yasak sakın sakın öyle bişey yapma :) bak reddediyorum @Kazen abi sonra sorun olmasın ,ilk yarışmamda diskalifiye mi ettirceniz beni![]()
pasta masta yapmıyom valla soğudum şuansen iste ben cıbıl bile çıkarım pastadan![]()
lan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...aa özelden benden istedin ama![]()
pasta masta yapmıyom valla soğudum şuan![]()
şaka kız sende butun msj kontrol ediliyor olmadığı belli zaten sendelan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...
edilsin talep ediyorum bunu bende yalan olmazşaka kız sende butun msj kontrol ediliyor olmadığı belli zaten sende![]()
Bu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegizlan bunun şakası olmaz beni dellendirme ciddi konu bu ...
size bişey olmazda beni atarlarBu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegiz![]()
niyeki ne dedimBu Nilgün yüzünden hepimiz ban yiyecegiz![]()
iyi işte rezil olmaktan kurtulursun sonra bana dua edersinsize bişey olmazda beni atarlar![]()
sen iyice yaşlandın alzaymır oldun ,zaten tuvaletinide tutamadın az önce ...niyeki ne dedim![]()
duanında 2 çeşidi var bilioın demiiyi işte rezil olmaktan kurtulursun sonra bana dua edersin![]()
sorma ona göre saygıda kusur etmeyin döverimsen iyice yaşlandın alzaymır oldun ,zaten tuvaletinide tutamadın az önce ...
ondan bile pay çıkardı hatunsorma ona göre saygıda kusur etmeyin döverim![]()