- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.061
Tabiki herkes gelebilir :)Gunaydin kizlar
Duygucum listeye alayim mi seni? Duzenli paylasim yapabilecek misin?
Kiz sana neler oluyor :) gerci muhtemelen artik kas yapmaya basladin :)
Biz de gelirsek kizmayiz
Bu hafta annenin durumundan dolayi stres falan etkilemiştir. Lutfen artik duzenli paylasim yapmaya devam et ki kilo vermeye basla yeniden...
Menü falan yazmıyosun ama gene de veriyosun valla kiloları kız :) Tebrik ederim.kızlar kilo bildirimim
geçen hafta 68,1
bu haftaki kilo 67,8
fark 0,3
yüzde 0,44
Olsun canım, sonucun gayet güzelGünaydın kizlar 2 gün dikkat edemedim malum cenaze evinde ama kilom 59.7morordek
sağol canım allah razı olsun sende hosgeldinAllahım mekanın cennet eylesın ınsallah geride kalanlara da uzun ömür ve sabır versın :/
Tekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin
Sağol canım benim allah razı olsun
ay üzüldüm yaaaaEvet hanımlar hepinizi tebrik ediyorum, nur topu gibi bir notamız oldu!
geçmiş olsun....
geçmiş olsun ...
bendede var bu ara wc sorunu
SAOLUN KIZLAR İKİMİZDE DE VE ÇOCUKLARDA DA BİŞEY YOK AMA ARKADAŞIN ARABASININ KAPISI DEĞİŞECEKGeçmiş olsun canım kimsede bişey yok dimi?
Ankaradamısın sende?Başka ilde şubesi varmı bilmiyorum çok güzel bi hamburgerci el yapımı burgerları filan
yaa benim de erkek arkimin favorisi orasi, benim hamburgerle cok aram yok ama severimReklam olmasın ama bigbang canım ya :) şöyle bi bigboss yada smoke bang patlatırım diyorum
sen nasıl akdeniz diyeti yapıyosun kızzz....yaa benim de erkek arkimin favorisi orasi, benim hamburgerle cok aram yok ama severim
bu oglen de 1 lahmacun 1 ayran yiyorum kizlar ya, baska yiyecek bir sey bulamadim yine ufff.
neyse sabah 1 dilim ekmek yemistim.
yaa benim de erkek arkimin favorisi orasi, benim hamburgerle cok aram yok ama severim
bu oglen de 1 lahmacun 1 ayran yiyorum kizlar ya, baska yiyecek bir sey bulamadim yine ufff.
neyse sabah 1 dilim ekmek yemistim.
sen nasıl akdeniz diyeti yapıyosun kızzz....
sen nasıl akdeniz diyeti yapıyosun kızzz....
akşam nasıl bir şey deniceksin güzelse bende yapayım ay yarın acil alışverişe çıkmam lazım evdeki butun malzemelerim bittiBen de sabah mücver yedim ama gayet sağlıklı bir şekilde yaptım.
oh ohh oda iyi :)Yok canım ne ankarası biz taaa batmandayiz.. Doğu görevimiz bu sene son. Burada cigerle aram iyi benim de ne varsa onla idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?