5 senelik huzurlu yuvam...

çok hoş bayıldım.güle güle ağız tadınız bozulmadan huzur içinde oturun canım.:Saruboceq:a.s.

allah olmayanada nasip etsin :Saruboceq:.

sağlık ve mutlulukla oturun evinizde. duvarlarınızın rengini öğrenebilir miyim?bir de çocuk odası halısının markası ve kullanışlılığını?

sağlık ve mutlulukla oturun evinizde. duvarlarınızın rengini öğrenebilir miyim?bir de çocuk odası halısının markası ve kullanışlılığını?

canım salon-mutfak duvarları marshall-kese kağıdı
çocuk odası-yatak odası-hol istanbul beji (kese kağıdının bir açık rengi oluyor bu)
oturma odası buz beyazı idi sanırım canım.

çocuk odası halısını annemler kaşmirden aldılar. çok memnunum. rengi odaya,perdelere ve benim zevkime acaip uyum sağladı. kullanımı da kolay. girintileri dar olmadığı için kolayca süpürge temizleyebiliyor...tavsiye ederim...

teşekkür ederim hepinize kızlar iyi dilekleriniz ve eleştirileriniz için a.s.

canım evin çok güzel güle güle huzurla oturun.

evin süper güle güle otur yanliz salondaki
2 dressuar fazlalik bence yani 2 dolpa koymussun yemek masasinin her iki tarafinda dolap artik tr de ne deniliyorsa.
bitanesini kalabalik olmus
digerleri muhtesem

5 senelikmiş gibi diil de daha yeni gibi görünüyo tertemiz
güle güle oturunnn

evin süper güle güle otur yanliz salondaki
2 dressuar fazlalik bence yani 2 dolpa koymussun yemek masasinin her iki tarafinda dolap artik tr de ne deniliyorsa.
bitanesini kalabalik olmus
digerleri muhtesem

canım o ikinci konsol gibi şey eşimin barı. ,
içki koleksiyonu var.içmez ama koleksiyon yapar.evden çıkarmak için çok uğraştım ama ille de olmaz diyor.orda duracak diyor.çeyizinden getirmişti içkileri -tatlicadiarzu-
yeri de daraltıyor üstelik.kapaklarını kapatmasam açılıyor da açılıyor.bümbüyük birşey oluyor...sırf onun için oda takımının vitrine ek olarak diğer gümüşlüğünü almadık.yer olmadığı için

çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız ve eleştirileriniz için a.s. ,
Allah hepimizin yuvasını şen etsin inşaallah...

Maaşallah evi çok beğendim. Yeni döşenmiş gibi duruyor 5 yıllık olduğuna kimse inanmaz tertip-düzenden olsa gerek tebrik ederim.Huzurla oturun inşallah.

gerçekten çok güzel, çok sıcak bir evin. Allah sağlıkla huzurla ağız tadı ile oturmayı nasip etsin,, Xtertemiz maşallah, özellikle mutfağına bayıldım...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…