5 senelik huzurlu yuvam...

cok guzelmıc canım evın,solu,oturma odası,oglunun odası ve mutfak super.zaten gerıye neresı kaldıkı:)agız tadıyla oturun ınsallah cok begendım

ya bu loptopa sınır oluyorum bastıgım tusların harflerı basmazken yandakı harfler basıyor.ortaya abuk kelımeler cıkıyor.

ayy çok begendim kendi kendime düşündüm günlerde altın günlerinde böyle çok keyifli olur vallaha çok hayran kaldım genelde sevmem ben kremli kahveli evleri ama çok begendim ve kıskandımmmmmmmmmmmm

maşallahhhh çok temzi bir evin var tabi çokda hoşş sanki 5 snelelik değil çok güzllerr ve temiz kulnmışsın eşyaşlarıı

ayy çok begendim kendi kendime düşündüm günlerde altın günlerinde böyle çok keyifli olur vallaha çok hayran kaldım genelde sevmem ben kremli kahveli evleri ama çok begendim ve kıskandımmmmmmmmmmmm

evet günlerde toplu görüşmelerde iyi oluyor canım. Allah sana hayal ettiğin gibi bir ev versin inşallah. teşekkür ediyorum sana ve yorum yazan tüm arkadaşlara... sağolun...

a.s.

ay vallahi çok beğendim canım ,mutfak ve banyo çok daha güzel allah huzur mutluluk versin..

cnm ya fıstık gibi ev Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

evın cok güzelmış mutlulukla yaşayın
bıde cocuk odasında kendımı gördum :roflol:

çocuk küçük galiba ev pek düzenli toplu geldi bana.
sadece oturma odanda perdenin rengi koltuğun rengine uymamış sanki,naçizane fikrim.
sağlıkla mutlulukkla hep böyle temiz derli toplu otur cnm..

evet perdenin koltuklara uymadığının farkındayım canım. kayınvalidem çok istedi diye o perdeyi aldım. mavili renklerde katlamalı perde arıyordum.ay bu olsun bu olsun ne olur diye diye onu aldırttı.sonradan çok pişman oldum perde takılınca.ama alınmış oldu bir kere. şimdi o perdeyi mutfak balkonuna taktırıp o odaya yeni perde diktireceğim ben de. ne yapayım artık.bir kere olmaz,ikincide uymaz anne olmaz,üçüncüde iyi tamam dedim. demesem demezdim ama dedim işte.şimdi bakınca o perdeye sinirleniyorum

oğlun küçük değil mi? bilgisayar neden onun odasında?

tabii ki bana düşmez ama bu eski tip monitörler çalışırken çok fazla radyasyona sebep olduğu için böyle bişey sorma gereği hissettim..

bu arada evin çok güzel güle güle otur canım..

canım oğlum daha küçük.odasına yerleşmedi daha. yatak odamızda beşiği var onda yatıyor. bu odada zaman geçirmeye ve yatmaya başladığı zaman bilgisayar için birşeyler düşüneceğiz. teşekkürler ilgin için a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…