cnm haydı bızle bırlıkte sende basla beraber deva edelım ay bende azımlı gordu kendımı coktopiğin yeni elemenları azimli sanırım
kızlar biriktirin kesin zamanı gelince çok lazım oluyor
bende tekrar başlasam iyi olacak ama işte tembelim bu aralar
hım evet evet bencede mantıklı nasıl günlük gıderın ne mesela cn on tl yı neye harcamayı dusunuyırsunkızlar şuan tam gaz bende biriktirmeye karar verdim. aylık kyk kredim var 280 lira. o benim harçlığım ailem ona dokunmuyor
ben bu eylül ayında kitap aldım steteskop aldım vs ayın 7 si olmadan 5 liram kalmadı:26:
arkadaşlarımdan borç istedim.. ilk defa bu kadar parasız ömrü hayatımda ve ayın 7sine daha çok var
su alıcak param yok inanın.. cüzdanımda 50 kuruş varAllah büyük 1 hafta kaldı sabrettim..
neyse kısa ve öz ayın 7sinde 280 liramı 10 liralık çekicem ve her gün kendime 10 lira sınır belirlicem.. artan para direk kumbaraya. haa olurda o gün para harcamazsan hepsi kumbaraya :) böylece ay sonunda en az 1 çeyrek kalması gerekiyor. besmele çekip girelim bu işe bakalım para mı yaman ben mi yaman
Bende tam komsucugumun gazina gelmistim kiiii(cok guzel kucucuk bir krem kavanozu sanirsam getirdi ve sacma sapan seylere para verip durma topla biriktirde altin yap doldur bunu diyerekten) burayi gordum.bu bir isaret olmali)benide alsaniza araniza.
Oyle cok iddaali degilim iki ayda bir yapsam yeter bana.taper maper derken iyi acildim bu aralar
yaa bide benim bu sorunumda var arkadaslarimin hepsi bisey satiyo ve ben hicbir katalogu geri ceviremiyorum.avon oriflame tupperware ersag derkene cocugumun rizkisindan gidiyo
cnm haydı bızle bırlıkte sende basla beraber deva edelım ay bende azımlı gordu kendımı cok
r
Kizlarrr..bankada isim vardi bugun kiza altin hesabini sordum nasil acabilirim diye oda bana bosverin altin hesabini garanti degil o birikim artisi kadar eskisi var,ben size bireysel hesap acayim dedi vee hic hesapta aklimda yokken hem ogluma hem kendime 100 liralik actirdim.
Peki ben simdi iyimi yaptim kotumu yaptim.kizin dedigine gore kendiside yaptirmis diyoki sizi bilmem ama ben harciyorum biriktiremiyorum bu cok buyuk firsat diyo devlet katki payi yani.toydan sonra nara oldu benimkisi ama simdi sorayim bari icinizde yaptiran varmi
hayırlı olsun canım ya. bol bol biriktirirsin inşallah.
ama anlayamadığım sen bankadan mevduat mı açtırdın yoksa bireysel emekliliğe mi giriş yaptın. devlet katkısı sadece bes te var çünkü. bes in şartlarından haberdar mısın tamamen.
Ne zamanki para biriktircem dedim elimde para kalmaz oldu inanirmisiniz.olmadik seylere bile para bulan ben iki gundur kumbaraya 3.50 atabildim.bugun daha sabahtan 10 lira attim onu yoksaycam bugun.bune yaa resmen bereketim kacti
Daha yeni farkettim.ben sirf sizin icin uye oldum biliyomusunuz kk ya.tasarruf konulu topicte okudum sizi yazdiklarinizi uygulamaya karar verdim ve takibi kolay olsun diyede uye oldum.daha acemiyim biraz isimlerede dikkat etmemisim ama kendi adima tesekkur ederim size.hakkaten harfiyen uyguluyorum bakalim faturalara ve kumbaraya ne kadar yansitabilicem bu ay
bende ew hanımıyım
topikin baslıgı gibi 5 10 demwsen biriktirmek istiyorum sadece güzel bi geuba ihtiyacım var yardım ederseniz sewinirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?