Ben de katılmak istiyorum. Birikimimi buraya mı yazacağım Listede olmak için?
Caglacim keske ayin birinde guncelleseydin listeyi.hazir paramda vardi.kiz ayin 15ine harcarim ben bunu.
Saka bi yana dikkat etmemisim 15ini..simdi daha bir hirs geldi bana
canım günlük kumbarana attığın miktarı brda yazıoruz ki motivemiz artsın ayın 15indede birikiminin toplam miktarını bana özelden msj atacaksın bende burada adını ilk sayfadaki listeye ekleyeceğim.
canım hoşgeldin aramızda herkese yer var burdaki amacımız cok para biriktirmek değil azar azarda olsa birikimin sürekliliğini sağlamak inan o azar azar paralar bile o kadar çok oluyorki sen bile şaşırıyorsun hiç anlamadan nası bu kadar birikti diye :)
cancagzım ilk bu topici actığımda öyle karar almıştık ama topic ce aranızda anlasabilirseniz ayın biride olur bana fark etmez:)
Tmm o zamn ne Zamn ne yazacagım bıraz. Bılgı vwrırımıwın cnm
Hergun 3 lira 5 lira herneyse burada yaziyoruz.ayin 15indede kumbaramizi acip toplamini caglaya soyluyoruz.oda bizi listesine aliyo.
Tamam ben baslıyoeum bugün o zaman bnide lısteye alınnn
kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...
bunu bende merak ediyorum.biriktirdiklerimle ne yapayim karar veremedim.yanlışlıkla diğer başlığa yazmışım mesajı da silemedim size de sorayım kızlar her ay çeyrek yarım almak mantıklı mı yoksa şu simkart gibi satılan gr altından mı almalıyım... 3 sene kesinlikle bozmayı düşünmüyorum...
yanlışlıkla diğer başlığa yazmışım mesajı da silemedim size de sorayım kızlar her ay çeyrek yarım almak mantıklı mı yoksa şu simkart gibi satılan gr altından mı almalıyım... 3 sene kesinlikle bozmayı düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?