• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

selam arkadaşlar nasılsınız...
Ben kaç gündür evdeyim dışarı çıkmayınca para da atılmıyor kumbaraya :9: Kumbiş boş kaç gündür... Bu gün eşimden 10 tl aldım attım yeni aya siftahımı yaptım...
çağla ben de bildirim yapmıştım 1 çeyrek beni de yazar mısın listeye... :17:

aaa cn sende ı ceyrek bırıktırıyorsun ılk mı
benı ılk ceyrekı cok kıymetlı :)
ona bır suru arkadas ıstıyorummm

ya ben biriktiriyorum bu konuda aşırı azimliyim ama çarşıya çıkıp bişey görünce hepsi birden gidiveriyo :)) :1:

ben geldim canlarım nasılsınız bakalım
neler yaptınız
ben yokken para harcamadınız umarım
ben çok harcadım inanın çünkü düğünümüz oldu
bundan sora biriktirmeye devam yine

ben geldim canlarım nasılsınız bakalımneler yaptınızben yokken para harcamadınız umarımben çok harcadım inanın çünkü düğünümüz oldubundan sora biriktirmeye devam yine
Hoşgeldin canımHayırlı olsun düğününüz , Allah Mesut etsin.Birikimlerin hayırlı bir işe gitti en azından , bundan sonra tam hız devam edersin inşallah.

herkese selamlar. bu haftada yine tüm market pazar alışverişimi tamamladım. hiç eksiğim yok çok şükür. :21:
geçen hafta yanımda kalması için ayırdığım 25 tl mi harcamak zorunda kaldım. aniden rahatsızlandığım için doktora gittim. ilaç muayene falan derken gitti benim 25 tl.
ama bu hafta yine 25 tl ayırdım cüzdanıma.alışverişlerimi tamamladıktan sonra bu haftalık birikimim 120 tl. tabi hafta içi alacağım ekmek falan içinde küçük bir miktar ayırdım.
bu ayın 15inden beri yaptığım toplam tasarruf 220 tl oldu bugün itibariyle :46:
çok mutluyum çok. :nazar:
herkese hayırlı birikimler...

selam arkadaşlar nasılsınız...
ben kaç gündür evdeyim dışarı çıkmayınca para da atılmıyor kumbaraya :9: kumbiş boş kaç gündür... bu gün eşimden 10 TL aldım attım yeni aya siftahımı yaptım...
çağla ben de bildirim yapmıştım 1 çeyrek beni de yazar mısın listeye... :17:

canım listedesin artık:)

herkese selamlar. bu haftada yine tüm market pazar alışverişimi tamamladım. hiç eksiğim yok çok şükür. :21:
geçen hafta yanımda kalması için ayırdığım 25 tl mi harcamak zorunda kaldım. aniden rahatsızlandığım için doktora gittim. ilaç muayene falan derken gitti benim 25 tl.
ama bu hafta yine 25 tl ayırdım cüzdanıma.alışverişlerimi tamamladıktan sonra bu haftalık birikimim 120 tl. tabi hafta içi alacağım ekmek falan içinde küçük bir miktar ayırdım.
bu ayın 15inden beri yaptığım toplam tasarruf 220 tl oldu bugün itibariyle :46:
çok mutluyum çok. :nazar:
herkese hayırlı birikimler...

canım maşallah yaa sende çok ii biriktiriyorsun bende 5 ekimde istanbula gidiyorum 20 ekimde döneceğim tüm parayı harcamayı düşünüyorum ama sonrasında hepsini biriktirmeyi planlıyorum:)

aaa cn sende ı ceyrek bırıktırıyorsun ılk mı
benı ılk ceyrekı cok kıymetlı :)
ona bır suru arkadas ıstıyorummm

yok canım geçen seneden 1 tam, 3 yarım 1 çeyreğim vardı uzun zamandır biriktirmeyi bırakmıştım. tekrar başladım 1 çeyrek aldım hemen. inşallah çok arkadaşları olur canım... benim hedefim her ay yarım almak aslında kumbarayı sıfırlıyım diye bu ay çeyrek aldım. bol bereketli günler diliyorum. :16:

Ben de geçen gün biraz para attım ama bilmiyorum ne kadar :D bugün de bozuk atıyorum :) Altın hesabı açmaya karar verdim artık orada biriktirmeyi planlıyorum. Önce öğrenci hesabı açacağım. Daha sonra biriktirdiğim bozukları 20-30 TL oldukça bütünleyip hesaba yatıracağım. Oradan da altın düştüğünde internetten hemen altın hesabına aktaracağım. :)

ben de geçen gün biraz para attım ama bilmiyorum ne kadar :d bugün de bozuk atıyorum :) altın hesabı açmaya karar verdim artık orada biriktirmeyi planlıyorum. önce öğrenci hesabı açacağım. Daha sonra biriktirdiğim bozukları 20-30 tl oldukça bütünleyip hesaba yatıracağım. Oradan da altın düştüğünde internetten hemen altın hesabına aktaracağım. :)

güzel düşünmüşşün canım..

yok canım geçen seneden 1 tam, 3 yarım 1 çeyreğim vardı uzun zamandır biriktirmeyi bırakmıştım. tekrar başladım 1 çeyrek aldım hemen. inşallah çok arkadaşları olur canım... benim hedefim her ay yarım almak aslında kumbarayı sıfırlıyım diye bu ay çeyrek aldım. bol bereketli günler diliyorum. :16:

Canim biriktirdiklerini harcadinmi
Harcaniliyirmu yani:(
Haydi bakalim yarim altin zengini olursun insalla cnm

Kizlar meehabalar ben on on atmaya devam.ediyirim.hergun bazen harcamam cikiyor ama ceyrekcigimi gorunce seni yanliz birakmayacagim diyorim:)
Kizlar ya onceden biriktirdiklerinizi hepiniz harcaddinizmi

Canim biriktirdiklerini harcadinmi
Harcaniliyirmu yani:(
Haydi bakalim yarim altin zengini olursun insalla cnm

yok canım harcamadım... bayramda istediğim telefonu indirimde görünce bozup alacaktım sağolsun babam alıverdi cebimde kaldı:23:... TL olsaydı kesin harcanırdı ama altın olunca harcanmıyor.. bozmaya kıyamıyor insan..

topiğin yeni elemenları azimli sanırım
kızlar biriktirin kesin zamanı gelince çok lazım oluyor
bende tekrar başlasam iyi olacak ama işte tembelim bu aralar

kızlar şuan tam gaz bende biriktirmeye karar verdim. aylık kyk kredim var 280 lira. o benim harçlığım ailem ona dokunmuyor

ben bu eylül ayında kitap aldım steteskop aldım vs ayın 7 si olmadan 5 liram kalmadı:26:

arkadaşlarımdan borç istedim.. ilk defa bu kadar parasız ömrü hayatımda ve ayın 7sine daha çok var :5::5:

su alıcak param yok inanın.. cüzdanımda 50 kuruş var :14::14: Allah büyük 1 hafta kaldı sabrettim..

neyse kısa ve öz ayın 7sinde 280 liramı 10 liralık çekicem ve her gün kendime 10 lira sınır belirlicem.. artan para direk kumbaraya. haa olurda o gün para harcamazsan hepsi kumbaraya :) böylece ay sonunda en az 1 çeyrek kalması gerekiyor. besmele çekip girelim bu işe bakalım para mı yaman ben mi yaman:1:

Bende tam komsucugumun gazina gelmistim kiiii(cok guzel kucucuk bir krem kavanozu sanirsam getirdi ve sacma sapan seylere para verip durma topla biriktirde altin yap doldur bunu diyerekten) burayi gordum.bu bir isaret olmali;))benide alsaniza araniza.
Oyle cok iddaali degilim iki ayda bir yapsam yeter bana.taper maper derken iyi acildim bu aralar
yaa bide benim bu sorunumda var arkadaslarimin hepsi bisey satiyo ve ben hicbir katalogu geri ceviremiyorum.avon oriflame tupperware ersag derkene cocugumun rizkisindan gidiyo

Back
X