Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

şimdi 5-6 lirada ben atıcam allah hepimizin kumbarasına bereket versin :)

Kızlar listeyi yapmak isteyen biri varsa yapabilir ben bundan soraa yapamicam islerimden dolayı hayırkı birikimler herkeseee :KK34:

Merhabalarrrrr

bende bir örtülü ödenek delisiyim. helede eşimden gizli para biriktirmeye bayılırım :))) birde sadaka kesem vardır. hergün 5 kuruş bile olsa atar, güzel bir miktar olunca değerlendiririm. çalışmadığım için birikim yapmak çok iyi oluyor. lazım olduğunda hemen elinin altında oluyor insanın.genelde çarşıya çıktığım zamanlarda kumbaramı doyurabiliyorum:KK1:. ve o beğenmediğimiz bozuk paralar varya asıl birikimi onlar yapıyor aslında. Allah kumbaramıza bereket versin. tutumlu olmak çok güzel bişi:KK9:

Ayın 15 ine yakın sıkışık oluyorum atamadım birşeyler ama artık hızlanırım herhalde.

Bugün 4 tl attım mesela.

ya bu topiğe neden kimse yazmıyor
eğer artık bildirim yapımayacaksa haberim olsada bende yazmasam değilmi:26::26::26:

dün yazamamıştım ama kumbarama 4,30 krş attım
bugünde 3 lira atıyorum

ya bu topiğe neden kimse yazmıyor
eğer artık bildirim yapımayacaksa haberim olsada bende yazmasam değilmi:26::26::26:

dün yazamamıştım ama kumbarama 4,30 krş attım
bugünde 3 lira atıyorum

katılıyorum sana canım..Bir heves başladık bu topiğe ama ilk ayda pes etti gibi herkes..Beni listeden çıkarabilirsinn Melike'cim..Julia,topiği açan arkadaşımız bile zaman zaman gelirim diyor,ilginç yani:KK37:

Ben de bu ay katıldım topice bilemiyorum her konunun kendi enerjisi olur bu konunun da enerjisi böyle aaa neden kimse sohbet etmiyor diye düşünmemiştim hiç.

julia_ ise işlerinden dolayı liste hazırlayamayacağını söylemiş,başk bir arkadaş üstlenmiş o julia_aya gönderir yine ilk sayfada yayınlanmaya devam eder liste.

katılıyorum sana canım..Bir heves başladık bu topiğe ama ilk ayda pes etti gibi herkes..Beni listeden çıkarabilirsinn Melike'cim..Julia,topiği açan arkadaşımız bile zaman zaman gelirim diyor,ilginç yani:KK37:

Vallaaa cnmm neden ilginç geldı sana bilemiorumm ama düzenliii bır şey yapilamayacaksaa ben isimden vakit ayırmaya çalışarak geliorum burayaa fakat görüyorum ki kimsedeee heves kalmadık herkes canı kardeşde gelip bı msj atıp gidiyor halbuki bunun düzenli olması gerek herneyseee ben kendi kendime devam etcem birikimee burda devam etmek isteyenler edebilir kolay geldin herkeseec:KK14:

X